VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: VLADIMIR HAXHIRAJ

Kalorësi shqiptar Mërkur Bua Shpata, pinjoll i familjes princërore Bua – Studim nga Vladimir Haxhiraj

By | April 2, 2019

Qendrat arkeologjike dhe qytetërimi antik & mesjetar në trevën e Vlorës – Temë studimi nga VLADIMIR HAXHIRAJ

By | March 22, 2019