VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: të zhvendosur

Numri i të zhvendosurve me forcë në botë arrin në 68.5 milionë

By | June 20, 2018

Beyani: Serbia dhe Kosova duhet të gjejnë zgjidhje për të zhvendosurit

By | September 17, 2016