VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shqiptari i parë

Gjykatësi shqiptar u zgjodh kryetar i Gjykatës Supreme në Maqedoni

By | September 11, 2019

Shqiptari merr çmimin e vitit në SHBA, e nisi si kamerier, u bë pronar i restoranteve në New York (fotot)

By | August 27, 2019

Haxhiu i parë i Llapit, në vitin 1932 si u prit nga kolona e gjatë 15 kilometra

By | April 17, 2016

Asambleisti Mark Gjonaj dhe familja i kremtoi Krishtlindjet me komunitetin

By | December 25, 2015