VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Qerim Lita

JUSUF BUXHOVI NË TAKIM ME STUDENTËT NË SHKUP: SHQIPTARËT NUK JANË ARDHACAKË, POR ETNI HISTORIKE NGA ANTIKITETI E DERI TE KOHA JONË…

By | October 19, 2019

Promovimi i veprës së Jusuf Buxhovit “Maqedonia nga antika deri te koha jonë” në Shkup

By | October 18, 2019

“Al Jazzera” dokumentar për krijimin e Maqedonisë dhe padrejtësitë e mëdha ndaj shqiptarëve

By | May 25, 2018

Mashtrimi i madh i shqiptarëve të Maqedonisë ka ndodhur më 2 gusht 1944 kur u shpall republika popullore

By | August 2, 2017