VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: pelegrinët

Pelegrinët myslimanë shënojnë Kurbanin e Madh në përfundim të haxhillëkut

By | August 11, 2019

Nis pelegrinazhi në Kishën e Laçit për 13 të marta radhazi

By | March 19, 2019

Dita e Falenderimeve, e vërteta dhe miti

By | November 22, 2018

Dy milionë myslimanë pritet të nisin Haxhin javën e ardhshme

By | August 17, 2018