VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: korrigjimin e kufijve

Ish- Presidentët dhe ish-Kryeministrat e rajonit iu japin goditjeve ideve të Vuçiqit dhe Thaçit

By | June 4, 2019

Vuçiq: Shërbimet sekrete perëndimore e ndalën korrigjimin e kufijve, tash Kosova do të jetë sovrane në krejt territorin e saj

By | May 5, 2019