VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kombinati metalurgjik

“Trepça” do të jetë pjesë e pakos së rimëkëmbjes ekonomike, thotë Kurti

By | May 20, 2020

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”

By | September 17, 2019

Ligji për Trepçën trajton çdo pronë brenda dhe jashtë Kosovës

By | March 17, 2016