VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Joaquin Guzman

El Chapo do të ekstradohet në Shtetet e Bashkuara

By | May 21, 2016

El Chapo dërgohet në një burg tjetër meksikan, në kufi me SHBA

By | May 8, 2016

El Chapo ‘është me depresion’, i pikëllon gardianët e burgut

By | January 22, 2016

Intervistuan El Chapon – Kritika për aktorin Penn dhe revistën Rolling Stone

By | January 11, 2016

‘El Chapo’ u arrestua pas takimit me aktorin e famshëm Sean Penn

By | January 10, 2016

Kapet dhe arrestohet “El Chapo” i drogës

By | January 8, 2016

El Chapo – më i kërkuari në botë

By | July 16, 2015