VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: instrumentet artificiale

Në Kosovë fajet kryesore i kanë feja (religjioni) dhe mungesa e popullit ose kombit shtetformes! – Nga AGRON SHABANI

By | November 4, 2019