VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjimnazi

“Lotët që përcëlluan faqet e mia dhe të plakut tim madhështor…” – Fragment nga libri i posa botuar “Njeriu ‘pa’ vendlindje” – Nga SEJDI BERISHA

By | May 20, 2019

Në gjimnaz por me mendjen për të emigruar! Kjo është “gjetja” e të rinjve nga Korça

By | September 17, 2017