VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: fizikane polake

Më 4 korrik 1934 u nda nga jeta Marie Curie, nobeliste në fizikë dhe kimi

By | July 4, 2019

Më 7 nëntor 1867 lindi Marie Curie, çmim Nobel në fizikë dhe kimi

By | November 7, 2018