VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: feminizmi

Më 8 mars 1909 në Amerikë u festua për herë të parë Dita Ndërkombëtare e Gruas

By | March 8, 2019

Viti 2018 sinjalizon përçarje për lëvizjen e gruas

By | January 23, 2018

Macho-izmi dhe Feminizmi… sipas muzikantëve! – Nga S. Guraziu

By | September 18, 2016