VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: detyrimet tatimore

Pique duhet të paguajë 2.1 milionë euro taksa dhe gjobë

By | July 10, 2019

Në Shqipëri mbi 17 mijë sipërmarrje nuk i paguajnë detyrimet

By | July 5, 2016