VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: civilët e pafajshëm

I vranë të atin, vëllain e motrën, Gramozi rrëfen tmerrin e ‘99

By | February 8, 2020

24 MARSI – GËZIM DHE ANKTH PËR SHQIPTARËT – Hysen IBRAHIMI, Kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI Albani”

By | March 25, 2019