VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Catherine Deneuve

Më 22 tetor 1943 lindi Catherine Deneuve, femme fatale e kinematografisë

By | October 22, 2019

Deneuve, më 24 janar në ankand veshjet e saj YSL

By | January 18, 2019

Liria për të ngacmuar? Përfundon në momentin kur gruaja thotë “Jo” – Nga Antonella BORALEVI

By | January 11, 2018

Brigitte Bardot për Depardieu dhe Catherine Deneuve

By | January 22, 2017

Aforizma nga Catherine Deneuve (Ketrinë Dënev, 1943)

By | November 15, 2015