VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: boshti kurrizor

Aty ku shkencën e bën politika dhe politiken e bën rruga! – Nga AGRON SHABANI

By | October 5, 2019

Aty ku ka politikë, aty nuk ka as arsim dhe as shkencë! – Nga Agron Shabani

By | December 9, 2016