VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: arkeologët

Në Novi Pazar gjendet një varrezë e lashtë e përbashkët me të krishterë dhe myslimanë

By | October 6, 2018

RAI: Thesari i fshehur në fund të detit në brigjet shqiptare, objektet datojnë që prej shekullit VIII para Krishtit

By | July 5, 2018

Turqi, gjendet hamami i lashtë 9 shekuj

By | December 22, 2017

Zbulohet në Egjipt varri i artarit mbretëror, i vjetër mbi 3 500 vjet

By | September 10, 2017