VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: aplikime

Të gjithë duan të ikin – Shqipëria me numrin më të lartë të kërkesave në botë për azil në BE

By | September 27, 2018

Një milionë aplikime për në SHBA, skenar për të zbrazur vendin dhe këtu të mbeten vetëm super politikanët? – Nga Artur Zheji

By | June 1, 2018