VOAL

VOAL

STEMA DHE FLAMURI I GJERGJ KASTRIOTIT NË VEPRËN E HISTORIANIT KARLO PADILIONE – VITI 1879 Nga Lutfi ALIA, Siena – Itali

October 13, 2023
Send this to a friend