VOAL

VOAL

Shkodra drejt 29 nëntorit 1944 dhe në javët pas largimit gradual të trupave gjermane drejt Podgoricës dhe Bosnjës- Nga ROMEO GURAKUQI

November 29, 2023
Send this to a friend