VOAL

VOAL

Refleksionet e ish-deputetit studiuesit e ambasadorit të njohur: Kur Patër Anton Harapit dhe Dom Mikel Koliqit, në nëntorin e 44 iu lutën të ikin nga Shqipëria sepse komunistët…

June 3, 2023
blank
Send this to a friend