VOAL

VOAL

Përgjimet në burgun e Burrelit- “Kur Xhavit Qesja mësoi se familja Popa u fut në ambasadën italiane në Tiranë, erdhi në qejf dhe me Edip Ohrin e Kiço Ngjelën…”

January 24, 2023
blank
Send this to a friend