VOAL

VOAL

“Për Tropojën duhen 143 metra litar dhe 7 grupe, për 50 persona që do arrestohen në kohë lufte…”- Zbulohet dokumenti me planin-operativ të Sigurimit!

February 22, 2024
Send this to a friend