VOAL

VOAL

Nikolla Sanduloviq: sa kohë që Vuçiqi është në pushtet, nuk do të ketë kurrë paqe e pajtim mes popullit shqiptar dhe atij serb

May 31, 2023
blank
Send this to a friend