VOAL

VOAL

“Në Shtëpinë Botuese punoja në një zyrë me kolegun që unë e kisha futur në punë, por ai më spiunoi te Sigurimi, sikur kisha folur kundra pushtetit dhe…”- Kujtimet e Petro Markos

May 29, 2023
blank
Send this to a friend