VOAL

VOAL

“Më ’88 kur isha në Greqi me Safon dhe njerëzit e mi më propozuan të rrija aty e të shkruaja një libër kundër Enver Hoxhës…”, dëshmia e rrallë e Petro Markos

June 2, 2023
blank
Send this to a friend