VOAL

VOAL

Mjeku ligjor: Enveri u zhvarros më ‘92 për të përgënjeshtruar shpifjen se kufoma u godit në kokë dhe u dëmtua nga kavoja e vinçit që po e nxirrte

April 18, 2024
Send this to a friend