VOAL

VOAL

Mbi origjinën dhe natyrën e së keqes që vjen nga njerzit që drejtojnë simbolin e diaspores “Gazeta Dielli”- Nga Agustin Mirakaj

June 2, 2023
blank
Send this to a friend