VOAL

VOAL

“Luajta 20 vjet dhe përfitova vetëm një banesë dhomë e kuzhinë e një frigorifer ‘Obodin’, pas presioneve se…”/ Historia e legjendës së futbollit beratas

January 31, 2023
blank
Send this to a friend