VOAL

VOAL

Libri i ri i gazetarit dhe diplomatit të njohur- “Jovan Haxhi-Vasiljeviç u ankua se shqiptarët kishin filluar të kërkonin pavarësinë dhe po ua mohonin serbëve të drejtën për…”

January 29, 2023
blank
Send this to a friend