VOAL

VOAL

Kujtimet e Petro Markos: Vjershën ‘Lotët e mërgimtarit’ e ribotuan te ‘Drita’, por faqosësi gabimisht e futi te cikli që sapo kisha dorëzuar dhe kur e pa Mehmet Shehu tha…

May 30, 2023
blank
Send this to a friend