VOAL

VOAL

Kryetarja e Komitetit të Helsinkit – Sulmi terrorist në veri, Sonja Biserko: Kishte skenar të ndërhyrjes së ushtrisë serbe dhe ndarje të Kosovës

September 27, 2023
blank
Send this to a friend