VOAL

VOAL

Kryeministri Kurti ligjëroi dhe mori pjesë në diskutimin e zhvilluar me temë “Shtetndërtimi në Kosovë: Sfidat dhe Mundësitë”, në Queens University në Belfast

February 29, 2024
Send this to a friend