VOAL

VOAL

Gjithmonë i paharruar, i dashur, i vlerësuar – Në kujtim të Nikollë Mark Tomës (Nik-Ulaj), njeriut që rrezatoi mirësi dhe dashuri – Nga FRAN GJOKA 

March 22, 2023
Send this to a friend