VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Gjermania, kredi për Shqipërinë

By | July 6, 2015
blank
164 Comments
 • author avatar
  Aliciazara 5 years ago Reply

  e parave kredi ofrojnë 1500 € 10.000.000 € për të gjithë në gjendje të ma lajë me një normë interesi prej 2% – Financimi Kredi – Kredi Real Estate – Auto Kredi – Debt Consolidation – Refinance – Kredi personale – Kredi Commercial – Studentët Loan Ju jeni mbërthyer apo ndalojnë bankë. Nëse jeni të vërtetë në nevojë, ju lutem më kontaktoni për më shumë informacion. ju lutem mua
    Sinqerisht. No abstenuan serioze.
  kontaktoni me e-mail: pretportous@gmail.com.

  • author avatar
   MABEL 4 years ago Reply

   ATM CARD
   I Lost my Money to scammers but not anymore
   Well, who would have believed this. When I saw a comment
   by one Allison babara, I thought it was one of the Scammers
   ways to convince someone. Looking at his comment, I saw
   an element of doubt since he was telling stories. Well I did it
   50/50 which means I can’t lose my money to any scammer
   again. I contacted the email on the testimony of Allison?
   Babara (securehackers01@gmail.com) and I was
   replied immediately. I was shocked but I didn’t lose my stand.
   I asked them to give me proof to be sure they are not
   scammers like others that I have met before and they sent me
   a proof. Then I requested to get my card which they sent to
   me in Germany in just 3 days. Am happy now because I have?
   recovered my cash I lost to scammers. My first withdrawal?
   was $10,000 and I couldn’t believe my eyes until I confirmed?
   their word which says that I can withdraw up $63,000 in a
   month. secureblankatmSolution? are real because I got my?
   card in just 3 days when I requested for one. Contact their
   mail (securehackers01@gmail.com ) for yours. They
   didn’t scam me.
   Morris mabel is my name and if you are scared, please reach
   me through my mail dasinator02@gmail.com

  • author avatar
   sasha 2 years ago Reply

   A jeni gjunjëzuar në tokë? Dhe ju kërkohet para për të dhënë atë?
   JO, me ne, nuk paguani asgjë para se të merrni hua tuaj
   Në interes të respektimit të ligjit dhe të kënaqësisë së klientit, ne i avancojmë shpenzimet e nevojshme dhe
   ju na rimbursoni sapo të keni pranuar shumën e plotë të kërkesës suaj
   Ju keni pasur mundësi të huazoni ndërmjet 5.000 dhe 5.000.000 euro me një normë të ulët prej 2% gjatë një periudhe 1 deri në 30 vjet

   NB: Nuk ka tarifa, noteri, etj. nuk është për të paguar deri sa të merrni kredinë tuaj

   SERIOZIA JONË NË DIFERENCË
   Email: Expressfinance02@gmail.com

   • author avatar
    sasha 2 years ago Reply

    A jeni gjunjëzuar në tokë? Dhe ju kërkohet para për të dhënë atë?
    JO, me ne, nuk paguani asgjë para se të merrni hua tuaj
    Në interes të respektimit të ligjit dhe të kënaqësisë së klientit, ne i avancojmë shpenzimet e nevojshme dhe
    ju na rimbursoni sapo të keni pranuar shumën e plotë të kërkesës suaj
    Ju keni pasur mundësi të huazoni ndërmjet 5.000 dhe 5.000.000 euro me një normë të ulët prej 2% gjatë një periudhe 1 deri në 30 vjet

    NB: Nuk ka tarifa, noteri, etj. nuk është për të paguar deri sa të merrni kredinë tuaj

    SERIOZIA JONË NË DIFERENCË
    Email: Expressfinance02@gmail.com

    • author avatar
     sasha 2 years ago Reply

     A jeni gjunjëzuar në tokë? Dhe ju kërkohet para për të dhënë atë?
     JO, me ne, nuk paguani asgjë para se të merrni hua tuaj
     Në interes të respektimit të ligjit dhe të kënaqësisë së klientit, ne i avancojmë shpenzimet e nevojshme dhe
     ju na rimbursoni sapo të keni pranuar shumën e plotë të kërkesës suaj
     Ju keni pasur mundësi të huazoni ndërmjet 5.000 dhe 5.000.000 euro me një normë të ulët prej 2% gjatë një periudhe 1 deri në 30 vjet

     NB: Nuk ka tarifa, noteri, etj. nuk është për të paguar deri sa të merrni kredinë tuaj

     SERIOZIA JONË NË DIFERENCË
     Email: Expressfinance02@gmail.com

    • author avatar
     sasha 2 years ago Reply

     A jeni gjunjëzuar në tokë? Dhe ju kërkohet para për të dhënë atë?
     JO, me ne, nuk paguani asgjë para se të merrni hua tuaj
     Në interes të respektimit të ligjit dhe të kënaqësisë së klientit, ne i avancojmë shpenzimet e nevojshme dhe
     ju na rimbursoni sapo të keni pranuar shumën e plotë të kërkesës suaj
     Ju keni pasur mundësi të huazoni ndërmjet 5.000 dhe 5.000.000 euro me një normë të ulët prej 2% gjatë një periudhe 1 deri në 30 vjet

     NB: Nuk ka tarifa, noteri, etj. nuk është për të paguar deri sa të merrni kredinë tuaj…

     SERIOZIA JONË NË DIFERENCË
     Email: Expressfinance02@gmail.com

  • author avatar
   sasha 2 years ago Reply

   A jeni gjunjëzuar në tokë? Dhe ju kërkohet para për të dhënë atë?
   JO, me ne, nuk paguani asgjë para se të merrni hua tuaj
   Në interes të respektimit të ligjit dhe të kënaqësisë së klientit, ne i avancojmë shpenzimet e nevojshme dhe
   ju na rimbursoni sapo të keni pranuar shumën e plotë të kërkesës suaj
   Ju keni pasur mundësi të huazoni ndërmjet 5.000 dhe 5.000.000 euro me një normë të ulët prej 2% gjatë një periudhe 1 deri në 30 vjet;;

   NB: Nuk ka tarifa, noteri, etj. nuk është për të paguar deri sa të merrni kredinë tuaj

   SERIOZIA JONË NË DIFERENCË
   Email: Expressfinance02@gmail.com

 • author avatar
  carlos juan 5 years ago Reply

  Përshëndetje,
  Kjo është për të informuar publikun e gjerë që Mr.FERNANDO CARLOS JUAN, një reputacion të mirë kredi private huadhënës ka hapur një mundësi ekonomike për të gjithë ata që kanë nevojë për ndonjë ndihmë financiare. Ju duhet një kredi urgjente për të pastruar borxhet tuaja ose keni nevojë për një kapital në shtëpi. kredi për të përmirësuar biznesin tuaj? A keni qenë të refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? Nuk duken më tej, sepse ne jemi këtu për të gjitha problemet tuaja financiare. Ne siguruar kredi me normë interesi prej 2% për individët, kompanitë dhe shoqëritë në mënyrë të qartë dhe të kuptueshme, afatet dhe kushtet. Nuk ka kontroll kredive të nevojshme, 100% e garantuar. na dërgoni email në: (FERNANDOCARLOSJUAN@GMAIL.COM)

 • author avatar
  carlos juan 5 years ago Reply

  Përshëndetje,

  A jeni një biznesmen / grua? A jeni në ndonjë rrëmujë financiare apo nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? ose për të paguar faturat tuaja apo të fillojë një biznes të mirë? Ju keni një rezultat të ulët të kreditit dhe kanë vështirësi në marrjen e kredive të punës e kapitalit të institucioneve financiare dhe bankat lokale apo të tjera? Të gjithë ju duhet të bëni është të menaxhimit të miqve me anë të email tim: FERNANDOCARLOSJUAN@GMAIL.com

 • author avatar
  Mr mark 5 years ago Reply

  A keni filluar të kursyer për Krishtlindje ende? A keni nevojë për kredi urgjente dhe për Xmas?
  A mendoni se ju mund të jetë një paraqitje të shkurtër të vogël të shumës që ju duhet për të marrë të gjitha paraqet tuaja për familjen dhe miqtë tuaj?

  Aplikoni për një kredi LASER sot dhe paratë do të jenë në dispozicion në një normë maksimale interesi prej 3% në muaj.

  Ne mund të procesit kërkesën tuaj brenda 48 orëve dhe nuk ka akuza të fshehura.

  Nëse dëshironi të aplikoni dërgoni përgjigjen tuaj për këtë email- (markfinance8@gmail.com)

 • author avatar
  Kennod Loans Plc 5 years ago Reply

  KREDI! …. KREDI !! ….. KREDI !!! ….. KREDI !!!!

  Kjo është Kennod Loan Plc, një kompani private të kredisë që i jep një kohë të jetës mundësi kreditit. A keni nevojë për një kredi urgjente për të paguar borxhet tuaja, ose keni nevojë për një kredi për të përmirësuar biznesin tuaj ?, Ju keni qenë të refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare ?. A keni nevojë për një kredi konsolidimin apo një peng? në kërkim të Morea, sepse ne jemi këtu për të bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë e së kaluarës. Ne japë të individëve në nevojë për ndihmë financiare, që kanë një kredi e keqe ose nevojë për të holla për të paguar faturat, për të investuar në biznes në masën 2% në vit në 50 vjet periudhë shlyerje kudo në botë. Ne japin ndihmën e besueshme dhe e përfituesit dhe do të jenë të gatshëm për të ofruar kredi. Ne ofrojmë kredi variojnë nga 5.000 $ në 20 milionë $. Kreditë tona afatgjata me pa ndëshkime fillim fitim kanë ndihmuar shumë nga klientët tanë të gjithë botën. Për pyetje dhe kërkesë,

  Emri i plotë: ……….
  Sasia…………
  Numri i telefonit:…….
  Të ardhurat mujore: ………….
  Vendi ………………………….
  Lona qëllimi ………
  Duration ………

  na kontaktoni sot me e-mail: (kennodplc.loan@gmail.com)

 • author avatar
  hunain mohammed 4 years ago Reply

  A jeni në nevojë për një kredi? kanë banka ju mohuar e një kredie, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar financiarisht, për të marrë kredi tuaj të menjëhershëm të çdo sasi në çdo destinacion. Lumturia juaj është prioriteti ynë. ne japim kredi personale, kredi tregtare dhe kreditë e korporatave dhe të gjitha llojet e kredisë me interes 2% për më shumë informacion ju lutemi të na kontaktoni përmes emailit (legitloanfirm322@gmail.com)

 • author avatar
  Ocean Finance e Mortgages Limited 4 years ago Reply

  A keni nevojë për një kredi? Nëse po! Kontakt Oqeani Financave dhe hipotekat Limited ® për kredi të vogla dhe të mëdha sasi. Ne u japim kredi në normë interesi 2%. na kontaktoni sot me e-mail në oceanfinance459@gmail.com Ne gjithashtu japin nga. £ 5 mijë paund në 100 milion paund për individët dhe kompanitë, kredia është e hapur për të gjithë, pavarësisht nga kombësia.

 • author avatar
  john perry 4 years ago Reply

  Përshëndetje,

    A jeni duke kërkuar për një kredi biznesi, kredi personale, kredi në shtëpi, auto
    kredi, kredi studentore, konsolidimin e borxhit, kredi të pasigurta, ndërmarrje
    Kapitali etj … apo u keni refuzuar një kredi nga një bankë ose ndonjë financiar
    institucioni për një ose më shumë reasons.You janë në vendin e duhur për
    zgjidhje tuaj të kredisë!
    Unë jam një huadhënës privat, unë japë kredi për kompanitë dhe individët në një
    interes të ulët dhe të përballueshme
    norma e 3%.
    Interesuar? Na kontaktoni për të ndjekur deri përpunimin e kredisë dhe
    transferimin brenda 48 orëve;

    DETAJË TË APLIKIMIT

    emër
    Data e lindjes :
    Gjinia:
    Gjendja civile:
    Adresë:
    Qyteti:
    Shteti / Provinca:
    Zip / kodi postal:
    Vendi:
    Telefon:
    E-mail:
    Qëllimi State of Loan:
    Shuma e kredisë:
    Kredi Duration:
    Të ardhurat neto mujore.

    Të kthehet në mua sa më shpejt të jetë e mundur me të dhënat e mësipërme për më shumë informacion.
    Unë shpresoj që të dëgjojmë nga ju.
    Të fala
    NA KONTAKTONI ME johnperryloancompiny@gmail.com

  John Perry

 • author avatar
  john perry 4 years ago Reply

  Përshëndetje,

    A jeni duke kërkuar për një kredi biznesi, kredi personale, kredi në shtëpi, auto
    kredi, kredi studentore, konsolidimin e borxhit, kredi të pasigurta, ndërmarrje
    Kapitali etj … apo u keni refuzuar një kredi nga një bankë ose ndonjë financiar
    institucioni për një ose më shumë reasons.You janë në vendin e duhur për
    zgjidhje tuaj të kredisë!
    Unë jam një huadhënës privat, unë japë kredi për kompanitë dhe individët në një
    interes të ulët dhe të përballueshme
    norma e 3%.
    Interesuar? Na kontaktoni për të ndjekur deri përpunimin e kredisë dhe
    transferimin brenda 48 orëve;

    DETAJË TË APLIKIMIT

    emër
    Data e lindjes :
    Gjinia:
    Gjendja civile:
    Adresë:
    Qyteti:
    Shteti / Provinca:
    Zip / kodi postal:
    Vendi:
    Telefon:
    E-mail:
    Qëllimi State of Loan:
    Shuma e kredisë:
    Kredi Duration:
    Të ardhurat neto mujore.

    Të kthehet në mua sa më shpejt të jetë e mundur me të dhënat e mësipërme për më shumë informacion.
    Unë shpresoj që të dëgjojmë nga ju.
    Të fala
    NA KONTAKTONI ME johnperryloancompiny@gmail.com

  John Perry….

 • author avatar
  john perry 4 years ago Reply

  Përshëndetje,

    A jeni duke kërkuar për një kredi biznesi, kredi personale, kredi në shtëpi, auto
    kredi, kredi studentore, konsolidimin e borxhit, kredi të pasigurta, ndërmarrje
    Kapitali etj … apo u keni refuzuar një kredi nga një bankë ose ndonjë financiar
    institucioni për një ose më shumë reasons.You janë në vendin e duhur për
    zgjidhje tuaj të kredisë!
    Unë jam një huadhënës privat, unë japë kredi për kompanitë dhe individët në një
    interes të ulët dhe të përballueshme
    norma e 3%.
    Interesuar? Na kontaktoni për të ndjekur deri përpunimin e kredisë dhe
    transferimin brenda 48 orëve;

    DETAJË TË APLIKIMIT

    emër
    Data e lindjes :
    Gjinia:
    Gjendja civile:
    Adresë:
    Qyteti:
    Shteti / Provinca:
    Zip / kodi postal:
    Vendi:
    Telefon:
    E-mail:
    Qëllimi State of Loan:
    Shuma e kredisë:
    Kredi Duration:
    Të ardhurat neto mujore.

    Të kthehet në mua sa më shpejt të jetë e mundur me të dhënat e mësipërme për më shumë informacion.
    Unë shpresoj që të dëgjojmë nga ju.
    Të fala
    NA KONTAKTONI ME johnperryloancompiny@gmail.com

  Mr John Perry

 • author avatar
  john perry 4 years ago Reply

  Përshëndetje,

    A jeni duke kërkuar për një kredi biznesi, kredi personale, kredi në shtëpi, auto
    kredi, kredi studentore, konsolidimin e borxhit, kredi të pasigurta, ndërmarrje
    Kapitali etj … apo u keni refuzuar një kredi nga një bankë ose ndonjë financiar
    institucioni për një ose më shumë reasons.You janë në vendin e duhur për
    zgjidhje tuaj të kredisë!
    Unë jam një huadhënës privat, unë japë kredi për kompanitë dhe individët në një
    interes të ulët dhe të përballueshme
    norma e 3%.
    Interesuar? Na kontaktoni për të ndjekur deri përpunimin e kredisë dhe
    transferimin brenda 48 orëve;

    DETAJË TË APLIKIMIT

    emër
    Data e lindjes :
    Gjinia:
    Gjendja civile:
    Adresë:
    Qyteti:
    Shteti / Provinca:
    Zip / kodi postal:
    Vendi:
    Telefon:
    E-mail:
    Qëllimi State of Loan:
    Shuma e kredisë:
    Kredi Duration:
    Të ardhurat neto mujore.

    Të kthehet në mua sa më shpejt të jetë e mundur me të dhënat e mësipërme për më shumë informacion.
    Unë shpresoj që të dëgjojmë nga ju.
    Të fala
    NA KONTAKTONI ME johnperryloancompiny@gmail.com

  Mr John Perry……..

 • author avatar
  john perry 4 years ago Reply

  Përshëndetje,
  Më poshtë janë kërkesat për të marrë një kredi

  .ju duhet të jetë mbi 18years të moshës.
  .ju nevojë për një e-mail që është aktualisht në përdorim

  Shënim: ne ofrojmë kredi në normë 3% dhe ne i japim minimale e kredisë dhe maksimum prej $ 5,000 USD, 1 milion $ USD. Kandidatët e interesuar duhet të plotësoni një formular aplikimi dhe të kthehet për procedurë të mëtutjeshme dhe për më shumë informacion. Sa më shpejt që aplikanti plotëson kërkesat, kredi dhe planet e pagesës do të dërgohet tek ju dhe të gjitha informatat tjera. ju lutem kontaktoni: johnperryloancompiny@gmail.com

  JOHN PERRY

 • author avatar
  lisa 4 years ago Reply

  i duan të vlerësojmë mr westhood e apexloans që më dha një kredi. Unë kam qenë scammed €6000 nga scammer ndryshme. dhe i aplikuar për një kredi prej apexloans dhe i mori hua tim. në qoftë se keni nevojë për një kredi legit sot të aplikojnë nëpërmjet postës elektronike: apexloans@yahoo.com

 • author avatar
  mr maurison 4 years ago Reply

  Përshëndetje, A jeni duke kërkuar për një kredi biznesi, kredi personale, kredi në shtëpi, auto kredi, kredi studentore, konsolidimin e borxhit, kredi të pasigurta, ndërmarrje Kapitali etj … apo u keni refuzuar një kredi nga një bankë ose ndonjë financiar institucioni për një ose më shumë reasons.You janë në vendin e duhur për zgjidhje tuaj të kredisë! Unë jam një huadhënës privat, unë japë kredi për kompanitë dhe individët në një interes të ulët dhe të përballueshme norma e 3%. Interesuar? Na kontaktoni për të ndjekur deri përpunimin e kredisë dhe transferimin brenda 48 orëve; DETAJË TË APLIKIMIT emër Data e lindjes : Gjinia: Gjendja civile: Adresë: Qyteti: Shteti / Provinca: Zip / kodi postal: Vendi: Telefon: E-mail: Qëllimi State of Loan: Shuma e kredisë: Kredi Duration: Të ardhurat neto mujore. Të kthehet në mua sa më shpejt të jetë e mundur me të dhënat e mësipërme për më shumë informacion. Unë shpresoj që të dëgjojmë nga ju. contact us now via:eddiemaurisonloanfirm000@gmail.com

 • author avatar
  HARRIET JONES 4 years ago Reply

  Përshëndetje, jeni duke kërkuar për një kredi? ju jeni në vendin e duhur. Në liri Finance Limited, ne jemi të aftë për të dhënë ju një kredi me qëllim zgjerimin e biznesit tuaj, konsolidimin e borxhit, kredi hipotekare, kredi e makinave apo kredi studentore me një normë të përballueshme interesi prej 2%. ju mund të na kontaktoni me e-mail nëpërmjet harriet91jones@gmail.com

  Application Data

  1) Emri i plotë:
  2) Vendi:
  3) të trajtuar:
  4) Shteti:
  5) Sex:
  6) Gjendja civile:
  7) Te
  8) Numri i telefonit:
  9) Pozicioni aktual në vend të punës:
  10) Të ardhurat mujore:
  11) Shuma e kredisë nevojshme:
  12) Kohëzgjatja e kredisë:
  13) Qëllimi i kredisë:
  14) fe:
  15) A keni aplikuar më parë:
  16) Data e Lindjes:
  Faleminderit.

 • author avatar
  CATHERINE FLORES 4 years ago Reply

  Përshëndetje, Kjo është për të informuar publikun e gjerë se zonja CATHERINE Flores një reputacion kredi private huadhënës ka hapur një mundësi ekonomike për të gjithë ata që kanë nevojë për ndonjë ndihmë financiare. A keni nevojë për një kredi urgjente për të pastruar borxhet tuaja ose keni nevojë për një kredi në shtëpi për të përmirësuar biznesin tuaj? A keni qenë ndonjëherë refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? Nuk duken më tej, sepse ne jemi këtu për të gjitha problemet tuaja financiare. Ne siguruar 2% kredi norma e interesit për individët, kompanitë dhe korporatat në mënyrë të qartë dhe të kuptueshme, afatet dhe kushtet. Nuk ka kontroll kredive të nevojshme, 100% e garantuar. E-mail: (CATHERINEFLORES307@GMAIL.COM)

 • author avatar
  Richy Scott 4 years ago Reply

  Shmangur mashtrimet ****
  NO PAYMENT upfront i përfshirë

  Përshëndetje ne ofrojmë kredi ndërkombëtare për të dy individët dhe kompanitë në mbarë botën. norma jonë e interesit është 3% në vit.
  Ne u japim kredi nga çdo vlerë prej $ 2000 në $ 30,000,000.00 për çfarëdo qëllimi ligjor.
  Ne gjithashtu të japë hua nga një afat të gjatë prej 1-25 vjet. Pra, nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë financiare të çdo lloji për të sqaruar gjërat, kjo është kompani ju mund të besimit dhe të mbështetet në. Aplikime është në dispozicion për aplikantët të cilët janë 18 vjeç e lart.

  na kontaktoni sot për të gjitha nevojat tuaja financiare.

  Best Regards,
  Z. Richy Scott.
  E-mail: Denationsloan@gmail.com

 • author avatar
  MARIA 4 years ago Reply

  Ne u japim kredi në çdo pjesë të botës, ne ofrojmë të gjitha llojet dhe llojet e
  kreditë me pagesën e lehtë, norma jonë e interesit është 2% më i qartë punën e pavdekshme,
  pavarësisht nga vendndodhja ose kredi për të marrë një kredi Email: missmaria005@gmail.com
  Aplikantët e interesuar huamarrës plotësoni formularin e mëposhtëm

  Huamarrësit INFORMACION *
  * Emri i plotë: …………………. *
  * SEX * ………………………..
  * Age ……………………….. *
  * Titulli * ………………
  Kontakti: ……………. *
  * Vendi ……………………. *
  * Telefoni: * ……………………..
  * Shuma e kërkuar si një hua: ………. *
  * Duration Kredi: ……………… *
  * Të ardhurat vjetore: ……………… *
  * Profesioni: ………………… *
  * Garanci: ………………… *
  * Pagesat: mujore ose vjetore

  FALEMINDERIT dhe Zoti ju bekoftë

  MENDONI
  JOSE MARIA.

 • author avatar
  eric financee 4 years ago Reply

  A keni nevojë për kredi për projektin, investime, kredi personale, kredi biznesi, kredi për shtëpi, kredi studentore, kredi konsolidimin dhe kredi për projektin e ndryshme? për ata që dëshirojnë për të marrë një kredi nga kompania jonë duhet të na kontaktoni sot në (agdazak@gmail.com agdazak@outlook.com) dhe për të marrë kredi tuaj sot.

 • author avatar
  Catherine 4 years ago Reply

  Good Seekers ditë Loan Zgjidhja për problemet tuaja financiare ……
  Ne jemi një kompani e regjistruar plotësisht dhe të certifikuar të kredisë që ofron kredi të siguruara dhe të pasigurta për individët dhe bizneset në një shkallë shumë të ulët interesi prej 2%. Ne ofrojmë kredi afat gjatë dhe të shkurtër. Kompania jonë ka parë shumë përparime në ofrimin e shërbimeve financiare të klasit të parë për klientët tanë, sidomos në fushën e syndication huasë dhe kapitalit për individët dhe bizneset. Ne kemi sjellë industritë duke luftuar përsëri në jetë dhe ne jemi të mbështetur idetë e mira të biznesit, duke siguruar fonde për të marrë ato filluar. Ne kemi një rrjet të “Investitorët, të cilët janë të gatshëm për të siguruar fonde të çdo sasi të individëve dhe organizatave për të filluar biznesin dhe operacionet. Ne jemi një energjik dhe me përvojë kreditimit grup profesional me një njohuri të plotë të tregjeve financiare. Në përgjithësi, ne ofrojmë peng kredi, kredi biznesi dhe kredi të këqija kredi kredi komerciale, të fillojnë deri – kredi për kapital qarkullues ndërtimit kredi kredi e makinave, kredi hotel kredi Christmas norma jonë e interesit është 2% Per kthim vjetore, kredia jonë merr një maksimum prej 3 ditëve të punës për të marrë të gjitha të miratuara . klientëve në mbarë botën Ju mund të na kontaktoni përmes: catherineloanfirm97@gmail.com

 • author avatar
  HELEN BENJAMINE 4 years ago Reply

  OFERTA E ZOTIT URGJENTE TË BESUESHËM DHE GARANTUAR APLIKONI TANI.

  Diten e mire,

  Të nderuar kërkues të huave, Përshëndetje nga Ofruesit e Kredive Immaculate Ltd.
  Ne jemi huadhënës kredie të certifikuar që ofron kredi për njerëzit që janë në
  Nevoja e kredive. Ne japim kredi për projektin, biznesin, taksat, faturat,
  Dhe shumë arsye të tjera që veprojmë me interes prej 3% është norma. Ka
  Më shumë për të fituar duke marrë një kredi nga kompania jonë, kështu që ju keni nevojë për një
  kredi? A jeni në borxh? A doni një hua për të filluar një biznes të mirë dhe për të pasur nevojë për kapital? A keni nevojë për një hua për financim për çfarëdo arsye? Ndihma juaj është
  Më në fund këtu, si ne japim kredi për të gjithë në një të lirë dhe
  Normë interesi të përballueshme prej vetëm 3%, nëse jeni të interesuar kontaktoni me mirësi
  Ne sot në: (ImmaculateloanprovidersLtd@gmail.com)
  Dhe të marrin kreditë e tyre sot. Për më shumë informacion rreth shërbimeve tona, ju lutem
  Lejeni e dimë shumën e kredisë që ju nevojitet dhe kohëzgjatjen e huasë.

  Ne marrim tjetër:

  * Kreditë personale (të sigurta dhe të pasigurta)
  * Kredi Biznesi (të Sigurta dhe të Pasigurta)
  * Kredi për konsolidim dhe shumë më tepër.

  Ne jemi të certifikuar, të besueshëm, të besueshëm, efikas, të shpejtë dhe dinamik.
  Nëse jeni të interesuar ju lutemi na kontaktoni në:
  ImmaculateloanprovidersLtd@gmail.com

  ASNJË TAKSË I NGRITUR NGA UPFRONT

  Paç fat,
  Mbështetja e klientit.
  Helen Benjamin.

 • author avatar
  Luz 4 years ago Reply

  Përshëndetje për ju të gjithë jam zonja Luz nga shtetet e bashkuara, kur unë kam nevojë për një hua gjatë 3 viteve mbrapa unë kam qenë scammed nga $ 14,500.00 nga disa huadhënës në Gana Por kur kam aplikuar nga ky njeri i frikësuar nga Perëndia i quajtur James Ben kredi ai Më ndihmoni me shumën e kredisë prej $ 150,000.00 që unë kam nevojë për pa ndonjë gjurmë të aktiviteteve të scam unë do t’ju këshilloj të kontaktoni këtë email: jamesben614@gmail.com për më shumë informacion …

 • author avatar
  MARY FISH 4 years ago Reply

  Përshëndetje, Kjo është për të informuar publikun e gjerë se znj. MARY FISH një kredi të respektuar huadhënës privat ka hapur një mundësi ekonomike për të gjithë ata që kanë nevojë për ndonjë ndihmë financiare. A keni nevojë për një hua urgjente për të pastruar borxhet tuaja apo keni nevojë për një hua në shtëpi për të përmirësuar biznesin tuaj? A jeni refuzuar ndonjëherë nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? Mos kërkoni më tej, sepse ne jemi këtu për të gjitha problemet tuaja financiare. Ne kemi siguruar kredi me normë interesi prej 2% për individët, kompanitë dhe korporatat në një mënyrë, terme dhe kushte të qarta dhe të kuptueshme. Nuk ka nevojë për kontroll kredie, 100% e garantuar. E-mail: (MARYFISH3186@GMAIL.COM)

 • author avatar
  Standard Credit 4 years ago Reply

  A dëshiron lirinë financiare? Pastaj qëndroni në shtratin tuaj për aq kohë sa dëshironi dhe lejo që ekipi ynë financiar të punojë për ju në STANDARD CREDIT … Aplikoni për një kredi të ligjshme me normë interesi 3%. Për më shumë informacion na kontaktoni përmes: standardcredit@protonmail.com

 • author avatar
  Philips 4 years ago Reply

  Flourish finance firm është një qeveri e miratuar nga qeveria, ne japim kredi individëve dhe organizatave me një normë interesi prej 2% në mbarë botën. Merreni me mua nëse jeni të interesuar për detaje të mëtejshme përmes kësaj kutie postare: fffirm@hotmail.com

 • author avatar
  Anna 4 years ago Reply

  Get të shpejtë, kredi legit me 2% normë interesi të ulët, ne ofrojmë të gjitha llojet e kredive,

  Shërbimet tona janë:

  * Kredi personale
  * Kredive konsolidimin e borxhit
  * Kredi Biznesi
  * Kredi Edukimi
  * Mortgage
  kowaanna22@gmail.com

 • author avatar
  MARIA HEINZE 4 years ago Reply

  Përshëndetje, po kërkon një hua? Ju jeni në vendin e duhur. Ne jemi në gjendje të ju japim një hua me qëllim të zgjerimit të biznesit tuaj, konsolidimin e borxhit, kredinë hipotekare, huazimin e makinave ose hua studentore me një normë interesi të përballueshme prej 2%. Mund të na kontaktoni me e-mail nëpërmjet mariaheinze@marquezfinanceltd.com

  DATA E APLIKIMIT

  1) Emri i plotë:
  2) Vendi:
  3) të trajtuar:
  4) Shteti:
  5) Sex:
  6) Statusi martesor:
  7) Te
  8) Numri i telefonit:
  9) Pozicioni aktual në vendin e punës:
  10) Të ardhura mujore:
  11) Shuma e kredisë e nevojshme:
  12) Kohëzgjatja e huasë:
  13) Qëllimi i kredisë:
  14) fe:
  15) A keni aplikuar më parë:
  16) Data e lindjes:
  Faleminderit.

 • author avatar
  SERGEY YAKUBOVA 4 years ago Reply

  Oferta e besueshme e kredisë pa tarifa UPFRONT

  Përshëndetje,

  Cilat janë nevojat tuaja financiare?
  Ne japim kredi nga një minimum prej $ 2,000.00 deri në një maksimum prej $ 100,000,000.00 me kohëzgjatje të rehatshme që varion nga 1 në 30 vjet në një normë interesi shumë të reduktuar prej 3%.

  A keni nevojë për një hua biznesi?
  A keni nevojë për një hua personale?
  A doni të blini një makinë?
  A doni të refinance?
  A keni nevojë për një hua hipotekare?

  A keni nevojë për një kapital të madh për të nisur propozimin apo zgjerimin e biznesit tuaj? A keni humbur shpresën dhe mendoni se nuk ka rrugëdalje, dhe barrët tuaja financiare ende vazhdojnë?
  Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni për bashkëpunim të mundshëm të biznesit

  Na kontaktoni përmes emailit: constantloanfirm1@gmail.com

 • author avatar
  james 4 years ago Reply

  Diten e mire,
  Jeni në probleme financiare ose nuk jeni në gjendje të takoni konsolidimin e borxhit ju duhet të na kontaktoni për ndihmë nëpërmjet: jamesloanfirm72@gmail.com

  Financoni biznesin tuaj ose shtëpinë tuaj sot.

 • author avatar
  MARIA HEINZE 4 years ago Reply

  Përshëndetje, po kërkon një hua? Ju jeni në vendin e duhur. Në financimin e Marquez, ne jemi në gjendje t’ju japim një hua me qëllim të zgjerimit të biznesit tuaj, konsolidimin e borxhit, kredinë hipotekare, huazimin e makinave ose kredinë studentore me një normë interesi të përballueshme prej 2%. Mund të na kontaktoni me e-mail përmes (mariaheinze@marquezfinanceltd.com)

 • author avatar
  GARRY 4 years ago Reply

  Duke kërkuar një hua biznesi, hua personale, strehim, kredi për makinë, hua studentore, konsolidim kredie, kredi të siguruara, kapital sipërmarrës etj. Apo ju privohen një huaje nga një bankë ose një marrëveshje për një ose më shumë arsye financiare. Ju ka shumë të ngjarë të jeni të mirëpritur të merrni vendime për kredi! Një hua për kompanitë dhe individët me një normë interesi të ulët dhe të përballueshëm prej 2%. A je i interesuar? Na kontaktoni për të shëruar pas transferimit të kredisë brenda 24 orëve. KONTAKTONI: (westernlendingcompany@gmail.com)

  Detajet e aplikacionit

  Emri:
  mosha:
  Gjinia:
  vendi:
  State:
  Tel:
  Shuma e huasë:
  Afati i huasë:
  të ardhurat mujore:
  Qëllimi i fondeve:
  Kontaktoni email: westernlendingcompany@gmail.com

  COMFORT TUAJA ËSHTË PRIORITETI TONA,
  drejtim,
  GARRY

 • author avatar
  Stella Duke 4 years ago Reply

  Oferta e Kredisë @% 2!

  Kompania jonë është një organizatë ligjore që u krijua për të ndihmuar njerëzit që kanë nevojë për ndihmë, të tilla si ndihma financiare. Ne jemi një kompani financiare me bazë në SHBA.
     Pra, nëse jeni në vështirësi financiare në rrëmujë financiare dhe keni nevojë për para për të filluar vetë biznesin tuaj, ose keni nevojë për një hua për të paguar borxhet ose për të paguar faturat tuaja, për të filluar një biznes të mirë ose për të marrë hua Vështirësitë mbi bankat lokale, na kontaktoni sot
  Email: authenticcreditsolution@gmail.com për më shumë informacion. Faleminderit

 • author avatar
  raymond million 4 years ago Reply

  Përshëndetje,
  Kjo është për të informuar publikun se Z. Raymond Million, një huadhënës i respektuar për kredi personale, ka hapur mundësi financiare për të gjithë ata që kanë nevojë për ndonjë ndihmë financiare. A keni nevojë për hua të menjëhershme për të pastruar borxhin apo keni nevojë për një hua kapitale për të përmirësuar biznesin tuaj? A keni qenë ndonjëherë mohuar nga bankat dhe agjencitë e tjera financiare? Vetëm për shkak se ne jemi këtu për të gjitha problemet tuaja financiare. Ne ofrojmë një normë interesi prej 2% për publikun, kompaninë dhe komunitetin në një mënyrë të qartë dhe të lehtë për t’u kuptuar, këto terma dhe kushte. Nuk kërkohet kontrolli i kredisë, 100% i garantuar.
  Na dërgoni me email në: (raymondmillionloanfirm@gmail.com)

 • author avatar
  mark joe 4 years ago Reply

  A jeni një burrë apo grua biznesi? A jeni në ndonjë Stres financiar apo bëni
  A keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? A keni nevojë të vendosni
  Huaja juaj e borxhit ose të paguani faturat ose të filloni një biznes të mirë? A jeni
  Keni një rezultat të ulët të kredisë dhe jeni duke gjetur të vështirë për të marrë një hua
  Nga bankat lokale dhe institutet e tjera financiare? A keni nevojë për një hua apo
  Për çdo arsye na kontaktoni sot për më shumë detaje në
  Markjoeloanhome@gmail.com Ju lutemi, na jepni sa më poshtë
  Nëse interesohen.

  1) Emri i plotë: ………
  2) Gjinia: ………
  3) Shuma e Huasë e Nevojshme: ………
  4) Kohëzgjatja e huasë: ………
  5) Vendi: ………
  6) Adresa Kryesore: ………
  7) Numri i celularit: ………
  Faleminderit dhe gjithë të mirat.

  Zoti

 • author avatar
  IVANA MAJDANDZIC 4 years ago Reply

  Përshëndetje,
  Duke kërkuar për një kredi të mirëfilltë ?, a keni nevojë për para për të filluar një biznes apo për të përmirësuar financat tuaja, a jeni refuzuar nga bankat apo institucionet e tjera financiare. Kërkoni më shumë, znj. Ivana Majdandzic, një huadhënës privat i huasë është këtu për t’i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë të së kaluarës. Unë jam një huadhënës i besueshëm, i besueshëm dhe transparent i cili ofron të gjitha llojet e kredive në çdo shumë me një normë interesi të ulët dhe të përballueshëm prej 2% dhe unë do të jem i lumtur dhe i gatshëm t’ju ofroj një hua sot për më shumë informata na kontaktoni përmes Email në {ivanamajdandzic9@gmail.com}.
  Faleminderit.

 • author avatar
  Ardita 4 years ago Reply

  Ditën e mirë, emri im është Ardita nga Shqipëria, vetëm dua ta them këtë dhe ta publikoj këtë në internet për hir të gjetësve të huave, mendoj se do të jem në gjendje ta shfrytëzoj këtë mundësi për të ndihmuar ata që kërkojnë një hua, kjo arsye për Kjo ndodh për shkak se kam gjetur dikë që ka qenë në gjendje të më japë 35.000 euro dhe premtoj se do ta publikoj emrin e tyre në Shqipëri pas marrjes së kredisë. ju kurrë nuk duhet të ndiheni hezitues për marrjen e një kredie. të përfshijë të gjithë të interesuarit për të marrë një kredi duhet të kontaktojnë emailin e tyre në: LOANOFFER1044@HOTMAIL.COM

 • author avatar
  Howard 4 years ago Reply

  APEX FINANCE, LLC

  A keni nevojë për një hua apo fonde për ndonjë arsye të tillë
  si:
  a) Kredia personale, zgjerimi i biznesit,
  b) Fillimi i Biznesit, Arsimi,
  c) Konsolidimi i Borxhit,
  d) Kredia e Parave të Rënda ose çdo lloj ndihme financiare.

  Nëse jeni të interesuar të merrni një hua për të cilën kërkoni, tani mund të na kontaktoni në (megaloan@apexfinancellc.com) pasi ne jemi të gatshëm t’ju shërbejmë më mirë tani.

  Lajm i mirë tani është se nuk do të ketë më shumë tarifë UPFRONT (si tarifa e regjistrimit, tarifat e përpunimit të huasë, tarifat ligjore etj.) Që duhet të paguhen para se kredia juaj të jepet duke u përmbajtur ligjeve ndërkombëtare monetare (Bashkimi Evropian, Fondi Monetar Ndërkombëtar) .

  Kujdes ngrohtë,
  Howard Bruce.
  CEO

 • author avatar
  Ceceila Williams 4 years ago Reply

  Përshëndetni Zonja dhe Burra të Butë
  Kjo është për të informuar publikun se WORD BANK, ka filluar dhe ka hapur një mundësi financiare për këdo që ka nevojë për ndonjë ndihmë financiare.
  Banka ofron hua me normë interesi prej 1% për individët, kompanitë, sipas kushteve të qarta dhe të kuptueshme për periudhën prej 1 vit deri në 20 vjet, kohëzgjatjen e ripagimit për individët dhe kompanitë që kanë nevojë për ndihmë financiare në çdo pjesë të botës. Ne sigurojmë kredi që variojnë nga $ 5,000.00 deri në $ 500,000,000.00, Valuta: USD, CAD, CZK, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, EURO.
  A jeni në varfëri? Keni nevojë për ndihmë financiare për ngritjen e një biznesi? Banka Botërore është këtu për të ndihmuar financiarisht dhe për të kapërcyer këto pengesa financiare.
    Na kontaktoni sot përmes e-mailit në: (worldbankloan2017@gmail.com)

 • author avatar
  ANA MICHAEL 4 years ago Reply

  Dita e mirë për ju të gjithë!
  Kjo është për të informuar publikun e gjerë se kompania jonë e huasë është një organizatë globale huadhënëse e dedikuar për sigurimin e kredive të siguruara me para të gatshme për individë dhe kompani të kualifikuar me një normë interesi të subvencionuar në vit. Ne kemi ndihmuar një numër të madh të individëve dhe organizatave të cilat janë përballur me vështirësi financiare në të gjithë botën. Kur të aplikoni me ne, jeni duke aplikuar me një kompani të besuar që kujdeset për nevojat tuaja financiare. Ne do të kujdesemi për ju gjatë tërë procesit.

  ne ofrojmë kredi për të gjithë me një normë të ulët interesi. Kategoritë e kredive që ne ofrojmë janë të renditura më poshtë,

  NE OFERTOJMË LLOJET E MËPOSHTME TË KREDIVE;

  1) KREDITË E STUDENTIT
  2) MORTGAGES
  3) KREDI PERSONALE
  4) KREDI BIZNESI
  5) KREDITË E PASURISË NË SHQIPËRI
  6) KREDI KONSOLIDUAR
  7) KREDI AUTO
  8) KREDI PËR VETERANËT

  Ejani në zyrën tonë sot dhe përjetoni mundësi kredie si kurrë më parë.
  Dhe nëse nuk mund të vini në zyrën tonë, mund të na kontaktoni përmes postës elektronike:

  MRS ANA MICHAEL [anamichaelguarantytrustloans@gmail.com]
  MRS RUTH JAMES [ruthjames608@gmail.com]

  Faleminderit

 • author avatar
  MARIA HEINZE 4 years ago Reply

  Përshëndetje,
  Unë jam znj. Maria Heinze, një huadhënës privat i kredisë, i cili ju jep mundësi për hua për jetë. A keni nevojë për një hua urgjente për të paguar borxhet tuaja dhe keni nevojë për një hua për të rritur biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? A keni nevojë për një hua konsolidimi apo kredi hipotekare? Diçka më shumë? ne jemi këtu për t’i dhënë fund të gjitha problemeve tuaja financiare. Ne u japim para njerëzve që kanë nevojë për ndihmë financiare dhe atyre që kanë nevojë për para për të paguar faturat e tyre dhe për të investuar në biznes. norma jonë e interesit është 2% dhe dua ta përdor këtë medium për t’ju informuar se ne mund të ofrojmë një ndihmë të besueshme dhe të dobishme dhe do të jemi të gatshëm t’ju ofrojmë një hua. Pra, ju lutemi na kontaktoni me email në:
  (mariaheinze@marquezfinanceltd.com)

 • author avatar
  MARIA HEINZE 4 years ago Reply

  Unë jam znj. Maria Heinze, një huadhënës privat i kredisë, i cili ju jep mundësi për hua për jetë. A keni nevojë për një hua urgjente për të paguar borxhet tuaja dhe keni nevojë për një hua për të rritur biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? A keni nevojë për një hua konsolidimi apo kredi hipotekare? Diçka më shumë? ne jemi këtu për t’i dhënë fund të gjitha problemeve tuaja financiare. Ne u japim para njerëzve që kanë nevojë për ndihmë financiare dhe atyre që kanë nevojë për para për të paguar faturat e tyre dhe për të investuar në biznes. norma jonë e interesit është 2% dhe dua ta përdor këtë medium për t’ju informuar se ne mund të ofrojmë një ndihmë të besueshme dhe të dobishme dhe do të jemi të gatshëm t’ju ofrojmë një hua. Pra, ju lutemi na kontaktoni me email në:
  (mariaheinze@marquezfinanceltd.com)

 • author avatar
  MARIA HEINZE 4 years ago Reply

  Përshëndetje:
  Unë jam znj. Maria Heinze, një huadhënës privat i kredisë, i cili ju jep mundësi për hua për jetë. A keni nevojë për një hua urgjente për të paguar borxhet tuaja dhe keni nevojë për një hua për të rritur biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? A keni nevojë për një hua konsolidimi apo kredi hipotekare? Diçka më shumë? ne jemi këtu për t’i dhënë fund të gjitha problemeve tuaja financiare. Ne u japim para njerëzve që kanë nevojë për ndihmë financiare dhe atyre që kanë nevojë për para për të paguar faturat e tyre dhe për të investuar në biznes. norma jonë e interesit është 2% dhe dua ta përdor këtë medium për t’ju informuar se ne mund të ofrojmë një ndihmë të besueshme dhe të dobishme dhe do të jemi të gatshëm t’ju ofrojmë një hua. Pra, ju lutemi na kontaktoni me email në:
  (mariaheinze@marquezfinanceltd.com)

 • author avatar
  bishop 4 years ago Reply

  Marrja e një kredie të ligjshme ka qenë gjithmonë një problem i madh për njerëzit që kanë probleme financiare dhe kanë nevojë për zgjidhje për të. Çështja e kredisë dhe e kolateralit janë diçka që kërkuesit e huasë gjithmonë shqetësohen kur kërkojnë një hua nga një huadhënës legjitim. Por .. kemi bërë këtë ndryshim në industrinë e huadhënies. Ne mund të organizojmë një kredi prej 5000 euro deri në 500,000,000.00 euro sa më të ulët se norma e interesit prej 2% Mirësi të kontaktoni: bishopf21loan@gmail.com

 • author avatar
  mr williams 4 years ago Reply

  Hello, Mr William, a private lender loan that gives life a chance loan opportunity. Do you need an urgent loan for your debts, or do you need a loan capital to improve your business? Did you reject it, banks and other financial agencies? Need a consolidation loan or a mortgage? searching is no longer as we are here to make all your financial problems a thing of the past. We are lending funds to individuals needing financial aid that is bad credit or need money, pay bills, invest in businesses at a rate of 2%. You want to use this medium to inform you that we have become reliable and beneficiaries of the assistance and will be ready to offer a loan. So write to us today at: oceanfinances12@gmail.com

 • author avatar
  vivian benson 4 years ago Reply

  VIVIAN BENSON.
  “Mirë se erdhët në Vivian benson FINANCA E LOANSIT, një kompani e huasë e regjistruar, e cila ofron kredi për të ndihmuar jetën, keni nevojë urgjente për një hua për të paguar borxhin apo keni nevojë për një hua për biznesin tuaj? Keni nevojë për një hua konsolidimi ose një peng? A po kërkoni më shumë, sepse ne jemi këtu për t’i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë të së kaluarës. Ne kemi ndihmuar njerëzit që kanë nevojë për ndihmë financiare që kanë kredi të këqija ose kanë nevojë për para për të paguar faturat, për të dhënë hua vetëm për normën e interesit prej 2%, dua ta përdor këtë medium për të informuar se ne japim mbështetje të besueshme dhe marrëse, dhe do të jemi gati për të ofruar një hua, pra ju lutemi na kontaktoni sot (vivianbensonloanfirm @ gmail. com)

 • author avatar
  kroos 4 years ago Reply

  Përshëndetje,

  Unë jam z. Alexander Kroos, huadhënës i regjistruar dhe i akredituar. Unë po paguaj kredi midis 5.000 dhe 1.000.000 euro për personat e ndershëm me një normë interesi prej 3% për një periudhë prej 5-25 vjetësh. Shlyerja do të bëhet në këste mujore duke filluar 3 muaj pas pranimit të huasë. Ne lëshojmë kredi me normën më të ulët të interesit prej 3%. Shërbimet e ofruara përfshijnë:
  Kreditë personale
  kredi studentore
  kredi të biznesit

  Nëse jeni të interesuar për një kredi nga ne, ju lutem më kontaktoni me e-mail, realityloanfirm5@gmail.com

  Aplikoni për një hua urgjente

 • author avatar
  PATRICK 4 years ago Reply

  MOMENT I PAKUESHËM Unë kurrë nuk do të harroj
  JUST A TRUST nga firma PAUL ALLEN LOAN.
  Emri im është Miss Patrick Deborah, unë jam nga Limerick në Irlandë.
  ende jo i martuar për shkak të frenimit të zemrës, unë kam qenë në kërkim të një kredie të vërtetë
  kompani për muajt e fundit, për të rritur biznesin tim, aq me fat unë të marrë një
  kredi nga kompania PAUL ALLEN LOAN, me një normë interesi shumë të ulët të
  2%, KJO ËSHTË DËSHMIA ime, Veçanërisht unë kam qenë scammed si këtu dhe
  internet, të cilët pretendojnë të jenë të besueshëm në fund ata të gjithë scam mua me një
  shumë para, ishte si kjo në internet kam marrë të njëjtën dëshmi dhe i
  u përpoq me të mirë të gjitha erdhi si një ëndërr
  Email: (paulallen.loanfirm@gmail.com)
  dhe po e falenderoj Zotin se kompanitë e tilla të huave si kjo ende ekzistojnë
  kjo mashtrimet në të gjithë vendet, ju lutem i këshilloj të gjithë atje që janë
  në nevojë për kredi për të shkuar për (paulallen.loanfirm@gmail.com) ata do
  kurrë nuk do të dështojë, dhe jeta juaj do të ndryshojë si imi. Kontakt i shpejtë
  Paul Allen KREDI KOMPANIA. sot dhe merrni kredi prej tyre. Zoti bekofte
  Paul Allen KREDI KOMPANIA. për ofertën e tyre të vërtetë të kredisë.
   Sigurohuni që të provoni shumë mirë tuaj dhe kontaktoni ata dhe të arrijnë atë
  ju doni të arrini me sukses nga kjo kompani pa stres.

 • author avatar
  Mr. Kelvin 4 years ago Reply

  Hello! Ju keni nevojë për kredi urgjente për të zgjidhur nevojat tuaja financiare? Ne ofrojmë kredi që variojnë nga 5000.00 në 250.000.000,00. Max, ne kemi një të besueshme, efikase, të shpejtë dhe dinamike pa kontroll kredie dhe të ofrojmë kredi të huaja 100% të garantuara gjatë gjithë periudhës. Ne gjithashtu marrim një kredi në euro, kursin e këmbimit sterling dhe të dollarit të të gjitha kredive është 2% nëse jeni të interesuar të ktheheni tek ne përmes creditunionfunds01@gmail.com me informacionin e mëposhtëm:

  Kushtet e Përdorimit

  Emri:

  Vendi:

  Qyteti:

  Adresë:

  Shuma e kërkuar:

  Time:

  Age:

  Gjinia:

  Profesioni:

  Asnjë telefon:

  Faleminderit.

  Z. Kelvin Bardhë,
  PRO,
  Fondet e Bashkimit të Kreditit.

 • author avatar
  Jenny Greg 4 years ago Reply

  Aplikoni për një kredi të shpejtë dhe të përshtatshme për të paguar faturat dhe për të filluar një biznes të ri ose për të rifinancuar projektet e tyre në një normë më të lirë interesi prej 3%. Na kontaktoni sot përmes: jennygreg35@gmail.com me shumën e kredisë që nevojitet si oferta minimale e kredisë tonë është $ 1,000.00 për çdo zgjedhje të shumës së kredisë. Ne jemi një huadhënës i regjistruar dhe certifikuar i ligjshëm. Ju mund të na kontaktoni sot përmes postës elektronike për përgjigje të shpejtë (jennygreg35@gmail.com), nëse jeni të interesuar për marrjen e kësaj kredie, na kontaktoni për më shumë informacion rreth procesit të kredisë, procesit të mënyrës se si kushtet e huasë dhe si kredia do të transferohet për të bërë ju. Unë kam nevojë për përgjigjen tuaj urgjente nëse jeni të interesuar.

 • author avatar
  Spring Loans LLC 4 years ago Reply

  SPRING LOANS COMPANY

  A keni nevojë për një hua apo fonde për ndonjë arsye të tillë
  si:
  Kredi personale, zgjerimi i biznesit,
  Fillimi i biznesit, Arsimi,
  Konsolidimi i borxhit,
  Kredi e Parave të Rënda ose ndonjë lloj financiar
  ndihmë.

  Na kontaktoni sot përmes emailit tonë (springloans@mail.com)

  Përshëndetje të ngrohtë,
  CEO

 • author avatar
  ADAM MOORE 4 years ago Reply

  INSTALIMI I NJË KREDITË, MERRNI NJË RI!

  Merrni $ 5,500 U.S.D çdo ditë; për gjashtë muaj

  A e dini që ju mund të kolloni në ndonjë makinë ATM me një kartë ATM hacked?
  Renditni për një kartë bosh kartoni tani dhe merrni miliona brenda një jave, jetoni një
  të rehatshme dhe luksoze
  që ju keni dashur gjithmonë, kartat tona janë programuar në të tilla
  një mënyrë që përdoruesit nuk mund të kapen nga cctvs ose ndonjë monitorim
  sattellite, edhe pse këto karta janë të paligjshme, e dobishme e saj.
  Na kontaktoni përmes emailit (blankatmcardguru677@gmail.com)
  Ne kemi kartat e programuara posaçërisht ATM që mund të përdoren për të hackuar ATM
  Makinat, kartat ATM mund të përdoren për të tërhequr paratë në ATM ose për të paguar
  për mallrat përmes P.O.S.

  Bëni mendjen para se të aplikoni, është një marrëveshje e drejtë!
  Rendit tani: na kontaktoni nëpërmjet
  Email: (blankatmcardguru677@gmail.com).

 • author avatar
  Jenny Greg 4 years ago Reply

  nudimo naš kredit uz kamatnu stopu od 3%., primjenjujemo se za brz i pouzdan kredit. nudimo minimalni zajam od 5000 € i maksimalni zajam od 100.000.000 €. Kontaktirajte nas putem jennygreg35@gmail.com da biste dobili brz i pouzdan zajam.

 • author avatar
  John Leo 3 years ago Reply

  Mirë se vini në organizimin e kredisë John Leo, ne jemi të formuar për të ndihmuar njerëzit në nevojat e ndihmave, të tilla si ndihma financiare. Pra, nëse po kaloni vështirësi financiare ose jeni në ndonjë rrëmujë financiare dhe keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj ose keni nevojë për hua për të shlyer borxhin ose për të paguar faturat, për të filluar një biznes të mirë ose po e gjeni e vështirë për të marrë kredi kapitale nga bankat lokale, na kontaktoni sot përmes emailit: johnleoloancompany@gmail.com

 • author avatar
  OceanFinances12@gmail.com 3 years ago Reply

  DO YOU NEED 100% FINANCE? We give out loans with an Affordable interest rate of 1.00%

  Are you a business man or woman? Are you in any financial mess Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: OceanFinances12@gmail.com

 • author avatar
  MARIA HEINZE 3 years ago Reply

  Përshëndetje,
  po kërkoni një hua? ju jeni në vendin e duhur. Në kompaninë tonë, ne u japim hua me çdo shumë individëve dhe kompanive, me qëllim zgjerimin e biznesit tuaj, konsolidimin e borxhit, kredinë hipotekare, huazimin e makinave ose hua studentore me një normë interesi të përballueshme prej 2%. mund të na kontaktoni me e-mail nëpërmjet mariaheinze@marquezfinanceltd.com

  TË DHËNAT E APLIKIMIT

  1) Emri i plotë:
  2) Vendi:
  3) të trajtuar:
  4) Shteti:
  5) Sex:
  6) Statusi martesor:
  7) Te
  8) Numri i telefonit:
  9) Pozicioni aktual në vendin e punës:
  10) Të ardhura mujore:
  11) Shuma e huasë e nevojshme:
  12) Kohëzgjatja e huasë:
  13) Qëllimi i kredisë:
  14) fe:
  15) A keni aplikuar më parë:
  16) Data e lindjes:
  Faleminderit.

 • author avatar
  Jenny Greg 3 years ago Reply

  nabízíme půjčku za nízkou úrokovou sazbu ve výši 3% s minimálním úvěrem 5000 eur a maximem 500 000 000 eur. kontaktujte nás okamžitě na adrese instantloan.offer@outlook.com, abyste získali svůj úvěr s okamžitým účinkem.

 • author avatar
  Anna 3 years ago Reply

  Unë jam një huadhënës privat i kredisë dhe investitorë, keni nevojë për një
  kredi ligjore, e sinqertë, e besueshme dhe e shpejtë? Mund t’ju ndihmoj
  Oferta e kredisë 100% e huasë për bizneset dhe individët
  Kreditë, Plus gjithashtu financojnë të gjitha llojet e punëve. për
  më shumë informacion na kontaktoni në adresën e emailit kowaanna22@gmail.com

 • author avatar
  Randolph Williams 3 years ago Reply

  Duke kërkuar një hua? A keni nevojë për një hua biznesi, nevojë për hua personale, hua për pasuri të patundshme ose a keni refuzuar një hua nga një bankë apo institucion financiar për një ose më shumë arsye? Ju keni vendin e duhur për zgjidhjet tuaja të kredisë këtu! ne jemi të kufizuar për të dhënë hua për kompanitë dhe individët me një normë interesi të ulët dhe të përballueshëm prej 2%. Ju lutemi na kontaktoni me e-mail sot përmes OCFINANCE01@gmail.com

  Ne ju japim një hua nga shuma minimale prej 5.000 deri 500.000.000.00 në monedhën e mëposhtme: Dollarë të Shteteve të Bashkuara, Europë dhe Sterna të Mëdha Britanike (GBP).

  TË DHËNA APLIKUESE:

    1) Emri i plotë: ………
    2) Vendi: …………
    3) Adresa: a ………
    4) Shteti: ……………..
    5) Seksi: ……………………
    6) Gjendja civile: ………….
    7) Profesioni: ………….
    8) Numri i telefonit: ……..
    9) Pozicioni aktual i punës: …….
    10) Të ardhurat mujore: …………
    11) Shuma e kredisë së kërkuar: ……..
    12) Kohëzgjatja e huasë: …………..
    13) Qëllimi i huasë: ……….
    14) Feja: ………….
    15) Ju keni aplikuar më parë; ……..
    16) Data e lindjes; ……………
                                          OCFINANCE01@GMAIL.COM

 • author avatar
  Claes Henrik Clern 3 years ago Reply

  KREDI TË OFROJË NË MËNYRË TË VEÇANTË TË SHPEJTË DHE TË SIGURT !!!

  Përshëndetje Z./Znj
  Ne jemi të një institucioni financiar dhe ne jep kredi dhe investime, duke filluar nga 2000 euro.00 10 milionë € për të gjithë

  personat në nevojë, të biznesit apo të projektit, me një shlyerje periudhe prej 3 muaj deri në 25 vjet me një interes përqindja

  e 3% të 7.75%. Ju jeni në nevojë financiare ? Ju lutemi të na kontaktoni në tonë e-mail për më shumë informacion dhe

  kushtet që duhet të ndiqni për të marrë tuaj të kreditit aplikimin brenda 72 orë maksimumi.

  Kontaktoni:

  E-mail: claeshenrikclern@gmail.com

  Telefon: +1 909 939-3323

  Ju lutem kontaktoni për më shumë informacion.

 • author avatar
  lisa 3 years ago Reply

  i want to thank westhood of apexloans for given me a loan. i have being scammed several times in attempting to secure a loan untill i meet mr westhood of apexloans and he gave me loan. if you need a legit loan today apply via from apexloans@yahoo.com

 • author avatar
  VICTORIA 3 years ago Reply

  Si kam marrë huanë e dëshiruar pa ndonjë stres.

  Unë jam victoria, unë banoj në Australi. Unë kam qenë financiarisht poshtë disa muaj më parë, dhe gjatë shkaku për të marrë një kredi të përballueshme unë u scammed nga tre huadhënësve të ndryshme në internet. Kam humbur plotësisht shpresën time, por një mik i imi më ka referuar kompaninë DOUGLAS TRUST LOAN që më dha një hua të pasiguruar prej 45,000 dollarësh brenda 48 orëve pas miratimit të saj pa asnjë stres. Për këdo që kërkon kredi për çfarëdo lloji, me mirësi kontaktoni ata sot përmes emailit: (douglastrustloancompany@yahoo.com).

 • author avatar
  Mrs Catherine 3 years ago Reply

  Përshëndetje, po kërkoni kredi komerciale, kredi personale, kredi për shtëpi, kredi për makinë, kredi studentore, kredi për konsolidimin e borxhit, hua të pasigurta, kapital sipërmarrës e kështu me radhë. Ose ju keni refuzuar kredi nga një institucion bankar ose financiar për një ose më shumë arsye. Ju jeni zgjidhjet tuaja të kredisë! Unë jam një pastor, një huadhënës privat, kredi biznesi dhe personale me një normë interesi të ulët dhe të përballueshëm prej 2%. Interes? Ju lutemi të na kontaktoni për përpunimin e transferimit të kredisë brenda 48 orëve. KONTAKT: catherineloanfirm96@gmail.com

  furnizimi i kredive

 • author avatar
  Martin Simitz 3 years ago Reply

  Pershendetje te gjitheve

  A keni nevojë për një hua? ju mund të zgjidhni problemet tuaja kur ju drejtuar atij, unë jam Martin Simitz nga Gjermania sapo kam marrë një hua prej 12,000 € pa ndonjë vështirësi që mund ta kontaktoni për ndihmë përmes Email: nelsonrayallen@gmail.com Dhe mos harroni t’i tregoni asaj , që ju prezantoj me kompaninë e tij

  Përshëndetje të përzemërta,
  Martin Simitz

 • author avatar
  Daniella Yates 3 years ago Reply

  Hello i`m Daniella yates një huadhënës personale / private të kredisë kam qenë në këtë biznes të kredive për dhjetë vitet e fundit dhe unë kam shumë dëshirë duke bërë
  këtë biznes. Unë mund t’ju ndihmoj me atë që ju dëshironi me një normë interesi prej 2%, dua që ju të plotësoni formularin për të filluar.

  TË DREJTAT E BORROWERIT TË KËRKUAR

  Emri:
  Mbiemri:
  Emri i biznesit (nëse ka):
  Shuma e huasë e nevojshme:
  Qëllimi i huasë:
  Duration:
  Data e lindjes (vv-mm-dd):
  Gjinia:
  Statusi martesor:
  Të ardhurat mujore:
  Bilanci i llogarisë bankare:
  Adresa e shtepise:
  Qyteti:
  Shteti / Provinca:
  Kodi postar / postar:
  SSN:
  Vendi:
  Telefon:
  Email:
  Titulli i punës:
  Profesioni:
  A keni një kolateral:

  Shënim: Aplikanti nën moshën 18 vjeç nuk duhet të aplikohet pasi që kjo është kundër
  politikën e kreditimit të kompanisë. Të gjitha përgjigjet duhet t’i përcillen emailit të kompanisë: yateschambers@mail.ru

  Prisni përgjigjen tuaj urgjente,

  Zonja Daniella Yates.

 • author avatar
  fred 3 years ago Reply

  keni nevojë për një hua
  A jeni në një krizë financiare ose keni nevojë për para për të filluar biznesin tuaj? A keni nevojë për një hua për të paguar një borxh ose për të paguar faturat ose për të filluar një biznes të mirë? A keni një vlerësim të ulët të kreditit dhe a keni probleme me marrjen e një hua nga bankat vendore dhe institucionet e tjera financiare? Ja mundësia juaj për të marrë një hua nga Organizata jonë. Ne ofrojmë kredi individëve për qëllimet e mëposhtme dhe shumë më tepër. Kreditë personale, zgjerimi i biznesit, fillimi i bizneseve, arsimi, konsolidimi i borxhit, para e vështirë. Ne ofrojmë kredi me një normë interesi të ulët prej 3%. Na kontaktoni me e-mail: fredmorefinance@gmail.com
  Çfarë është: +919654763221

 • author avatar
  Brandon Babuccu 3 years ago Reply

  Hallo iedereen, mijn naam is Brandon Babuccu, ik kom uit Alabama, Verenigde Staten, ben hier om te getuigen hoe ik mijn lening kreeg van MRS SUSAN JAMES LOAN Company {susanjamesloanfirml07@gmail.com} nadat ik twee keer had gesolliciteerd bij verschillende leningverstrekkers die beweerden geldschieters te zijn hier op dit forum, ik dacht dat hun kredietverlening echt was en ik solliciteerde maar ze gaven me nooit een lening totdat een vriend van me me aan MRS SUSAN JAMES LENING COMPANY stelde, die beloofde me te helpen met een lening van mijn verlangen en hij deed het echt als hij beloofde zonder enige vorm van oponthoud, ik twijfelde, maar ik grijp nooit aan om te geloven. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds betrouwbare leningverstrekkers waren totdat ik MOS SUSAN JAMES LOAN COMPANY ontmoette, die me echt hielp met mijn lening en mijn leven ten goede veranderde. Ik weet dat er nog steeds veel goede geldschieters zijn, maar ik zou je aanraden om mevrouw SUSAN JAMES LENGING BEDRIJF, zijn zorgzame en begripvolle manier te proberen. weet niet of u ook een dringende lening nodig hebt of wilt financiering voor uw projecten, dus neem gerust contact op met MRS SUSAN JAMES LOAN Company zijn e-mailadres:susanjamesloanfirml07@outlook.com Or Whats-app Number:+1(587)206-1157 Or contact there Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

 • author avatar
  Brandon Babuccu 3 years ago Reply

  Hallo iedereen, mijn naam is Brandon Babuccu, ik kom uit Alabama, Verenigde Staten, ben hier om te getuigen hoe ik mijn lening kreeg van MRS SUSAN JAMES LOAN Company {susanjamesloanfirml07@gmail.com} nadat ik twee keer had gesolliciteerd bij verschillende leningverstrekkers die beweerden geldschieters te zijn hier op dit forum, ik dacht dat hun kredietverlening echt was en ik solliciteerde maar ze gaven me nooit een lening totdat een vriend van me me aan MRS SUSAN JAMES LENING COMPANY stelde, die beloofde me te helpen met een lening van mijn verlangen en hij deed het echt als hij beloofde zonder enige vorm van oponthoud, ik twijfelde, maar ik grijp nooit aan om te geloven. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds betrouwbare leningverstrekkers waren totdat ik MOS SUSAN JAMES LOAN COMPANY ontmoette, die me echt hielp met mijn lening en mijn leven ten goede veranderde. Ik weet dat er nog steeds veel goede geldschieters zijn, maar ik zou je aanraden om mevrouw SUSAN JAMES LENGING BEDRIJF, zijn zorgzame en begripvolle manier te proberen. weet niet of u ook een dringende lening nodig hebt of wilt financiering voor uw projecten, dus neem gerust contact op met MRS SUSAN JAMES LOAN Company zijn e-mailadres:susanjamesloanfirml07@outlook.com Or Whats-app Number:+1(587)206-1157 Or contact there Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

 • author avatar
  demetrios 3 years ago Reply

  Mirë se vini,

  A keni nevojë urgjente për hua biznesi apo për të paguar faturat me interes prej 3%? Ne u japim hua individëve dhe bashkëpunojnë organet, duke filluar nga $ 5.000 $ 20 milion maksimale afat prej 1 deri në 30 vjet, nëse po Na kontaktoni me e-mail: (gkfinance01@gmail.com)

  Ju lutemi të ktheheni tek ne nëse jeni të interesuar, përmes gkfinance01@gmail.com

  sinqerisht,
  Demetrios Daniel
   
  Oferta e kredisë prej 3%

 • author avatar
  Mr Calvin 3 years ago Reply

  Diten e mire,

  Unë jam një huadhënës i regjistruar privat. Ne japim kredi për të ndihmuar njerëzit, firmat të cilët kanë nevojë për të rinovuar statusin e tyre financiar në të gjithë botën, me norma shumë minimale të interesit vjetor deri në 2% brenda një viti deri në 30 vjet periudhë kohore të ripagimit në çdo pjesë të botës. Ne japim kredi në rangun prej 5,000euro deri në 500,000,000 euro. Kreditë tona janë të siguruara mirë, sepse siguria maksimale është prioriteti ynë. Personi i interesuar duhet të na kontaktoni përmes e-mailit: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

  Oferta e kredisë.

 • author avatar
  Abdul Wei Financial Group 3 years ago Reply

  Dear Loan Seeker’s!

  We are Abdul Wei Financial Group! We offer accessible & affordable loans to individual and companies world wide. If you’re still wondering if it’s possible to secure loans without collateral or low credit score, well, it is possible. We offer loans at 3% ranging from US$5,000.00 to US$100,000,000.00. Contact us for more information e-mail: abdulweifinancialgroup@gmail.com

 • author avatar
  Thompson Gary 3 years ago Reply

  Përshëndetje!

  A keni nevojë për një hua? Unë jam një huadhënës i regjistruar dhe i besueshëm, i jap hua njerëzve që kanë vështirësi financiare, njerëzit që përpiqen të paguajnë faturat e shkollës, ata që përpiqen të blejnë një makinë apo të fillojnë atje biznesin e tyre, kontraktorët dhe agjencitë qeveritare. Për më shumë informacion ose formularin e kërkesës për kredi na kontaktoni përmes emailit në (thompson.loanservice@gmail.com)

  Të gjitha këto dhe më shumë, ju lutemi na kontaktoni.

  Emri i plote: ……….
  Numër telefoni:…….
  Të ardhurat mujore: ………….
  Vendi ………………………….
  Qëllimi i huasë ………..
  Shuma e nevojshme ……………..
  Statusi i kredisë …………
  Kohëzgjatja: ………………………

  Na kontaktoni me email: thompson.loanservice@gmail.com
  Të menaxhimit.
  Kontaktoni shpejtësinë Speedy tani!

 • author avatar
  A keni nevojë për kredi? nëse po, email: (dakany.endre@gmail.com) për më shumë detaje. 3 years ago Reply

  A doni të huazoni para? nëse po Na kontaktoni sot me email: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Oferta e huasë.

 • author avatar
  Global Fund Foundarion 3 years ago Reply

  GLOBAL FUND FOUNDATION : PEMIMPIN DALAM LAYANAN KEUANGAN

  GLOBAL FUND FOUNDATION adalah penyedia layanan keuangan berskala nasional, tetapi kami melihat diri kami sedikit lebih dari itu.

  LEBIH DARI SEKEDAR PENYEDIA LANYANAN KAMI ADALAH MITRA ANDA
  Untuk individu: Ketika datang ke pembiayaan, kami melampaui. Kami tidak hanya melihat angka-angka, kami membangun hubungan yang panjang dan berkelanjutan dengan klien kami. Pendekatan “pelanggan pertama” kami adalah alasan yang membuat pelanggan datang kembaAli.

  Untuk bisnis: Kami melihat diri kami sebagai mitra bisnis Anda. Baik Anda memerlukan hipotek komersial untuk pembelian lahan baru atau uang muka kecil untuk memfasilitasi persyaratan arus kas Anda, kami adalah jaringan layanan keuangan yang masuk ke Kanada.

  KAMI TAHU APA ITU MENGAMBIL.
  Bank tidak melihat Anda apa adanya, mereka bekerja demi keuntungan dan memperlakukan Anda seperti komoditas perdagangan. Kami tahu apa yang diperlukan untuk membuat klien kami senang dan itulah sebabnya kami menjamin layanan VIP untuk semua pelamar kami. Lupakan janji dan jadwal perbankan yang tidak fleksibel; kami selalu tersedia dan siap membantu Anda.

  KITA MENYELESAIkAN PEKERJAAN
  Ada alasan mengapa klien kami terus datang kembali. Kami memiliki layanan pelanggan terbaik di negara ini, reputasi terbaik dan waktu perputaran tercepat. Kenapa pergi ke tempat lain?

  KAMI MEMILIKI SEMUA KEUNGGULAN.
  Volume, keahlian, layanan pelanggan, berbagai mitra pemberi pinjaman dan hubungan yang tak tertandingi: persyaratan untuk tingkat persetujuan aplikasi tertinggi – semuanya dimanfaatkan hanya untuk Anda.

  Setiap orang disambut untuk melakukan bisnis dengan kami, kami tidak keberatan dengan nilai kredit Anda, semua orang diperlakukan sama

  GMAIL:: globalfundfoundation9@gmail.com

  sama sama

 • author avatar
  nëse keni nevojë për para Na kontaktoni (dakany.endre@gmail.com) 3 years ago Reply

  A keni nevojë për ndihmë financiare? Nëse po, ju lutemi na kontaktoni në (dakany.endre(a)gmail.com)

  Oferta e kredisë.

 • author avatar
  Mariana 3 years ago Reply

  Çdo person ka nevojë për t’u përballur me vështirësitë
  financiarisht, ne jemi në gjendje të financojmë grupin, përgjegjës
  t’i marrin atyre një hua prej 5.000 € deri në 10.000.000 € me kamatë ka
  ulët
  me kushtet e jetesës e bëjnë më të lehtë. Ne ofrojmë
  Ndihma në fusha të ndryshme, duke përfshirë:

  * Kredia financiare

  * Pronë gati

  * Investimet e kredisë

  * Kreditë e makinave

  * Konsolidimi i borxheve

  * Kreditë online

  foumanemengue01@gmail.com

  Whatsapp: 0033 674319930

 • author avatar
  A keni nevojë për kredi? nëse po, email: (dakany.endre@gmail.com) për më shumë detaje. 3 years ago Reply

  A keni nevojë për kredi? nëse po, email: (dakany.endre(a)gmail.com) për më shumë detaje.

  Oferta e huasë.

 • author avatar
  MARIA HEINZE 3 years ago Reply

  Përshëndetje,
  Unë jam znj. Maria Heinze, një huadhënës privat i kredisë, i cili ju jep mundësi për hua për jetë. A keni nevojë për një hua urgjente për të paguar borxhet tuaja dhe keni nevojë për një hua për të rritur biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? A keni nevojë për një hua konsolidimi apo kredi hipotekare? Diçka më shumë? ne jemi këtu për t’i dhënë fund të gjitha problemeve tuaja financiare. Ne u japim para njerëzve që kanë nevojë për ndihmë financiare dhe atyre që kanë nevojë për para për të paguar faturat e tyre dhe për të investuar në biznes. norma jonë e interesit është 2% dhe dua ta përdor këtë medium për t’ju informuar se ne mund të ofrojmë një ndihmë të besueshme dhe të dobishme dhe do të jemi të gatshëm t’ju ofrojmë një hua. Pra, ju lutemi na kontaktoni me email në:
  (maria45heinze@gmail.com)

 • author avatar
  MARIA HEINZE 3 years ago Reply

  Unë jam znj. Maria Heinze, një huadhënës privat i kredisë, i cili ju jep mundësi për hua për jetë. A keni nevojë për një hua urgjente për të paguar borxhet tuaja dhe keni nevojë për një hua për të rritur biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? A keni nevojë për një hua konsolidimi apo kredi hipotekare? Diçka më shumë? ne jemi këtu për t’i dhënë fund të gjitha problemeve tuaja financiare. Ne u japim para njerëzve që kanë nevojë për ndihmë financiare dhe atyre që kanë nevojë për para për të paguar faturat e tyre dhe për të investuar në biznes. norma jonë e interesit është 2% dhe dua ta përdor këtë medium për t’ju informuar se ne mund të ofrojmë një ndihmë të besueshme dhe të dobishme dhe do të jemi të gatshëm t’ju ofrojmë një hua. Pra, ju lutemi na kontaktoni me email në:
  (maria45heinze@gmail.com)

 • author avatar
  Bill Johnson 3 years ago Reply

  Getting një kredi të ligjshme kanë qenë gjithmonë një problem i madh Për klientët që kanë probleme financiare dhe kanë nevojë për zgjidhje për të. Çështja e kredisë dhe e kolateralit janë diçka që klientët gjithmonë shqetësohen kur kërkojnë një hua nga një huadhënës legjitim. Por .. kemi bërë këtë ndryshim në industrinë e huadhënies. Ne mund të caktojmë një kredi prej $ 5,000.00 deri në $ 500,000,000.00 USD sa më të ulët se 3% të interesit Mirësi të përgjigjet menjëherë në këtë email: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

 • author avatar
  James Balogun 3 years ago Reply

  Ne ofrojmë një normë interesi të ulët prej 3%, me një minimum prej 5000 € dhe një maksimum prej € 5,000,000,000. Na dërgoni një mesazh sot për të marrë kredi tuaj me veprim të menjëhershëm nëpërmjet,

  Email: magleauxloanfirm@gmail.com
  Numri: Call / SMS / WhatsApp ne përmes +14422457595
  Faqja e internetit: magleauxloanfirm.widezone.net

 • author avatar
  John Humphrey 3 years ago Reply

  Hi unë jam z. Humphrey kreditori i kredive private, dhe unë jam këtu për t’i bërë ëndrrat tuaja të bëhen të vërteta për të marrë një hua. A keni nevojë për një hua urgjentisht? A keni nevojë për një hua për të paguar borxhet tuaja? A keni nevojë për një hua për zgjerimin e biznesit tuaj ose për të filluar biznesin tuaj? Ne jemi këtu për ju me një normë interesi të ulët prej 2% dhe ju mund të merrni një kredi kredi prej $ 1,000 deri $ 100,000,000.00 shumën maksimale të kredisë dhe deri në 40 vjet kohëzgjatje të kredisë.
  Ju lutemi na kontaktoni në adresën tonë e-mail globalinvestmentfinancing@gmail.com

 • author avatar
  Midland Credit Home 2 years ago Reply

  Ne ofrojmë çdo lloj ndihme financiare për çdo individ që ka nevojë për një hua të tillë si huaja e biznesit, hua personale, hua për investime, konsolidim të borxhit dhe blerje shtëpie etj. Ne ofrojmë kredi me një normë interesi shumë të ulët prej 2%. Ky program i financimit i lejon një klienti të gëzojë kthim të ulët të interesit.

  Çfarë është: +917204719376

  Dërgo përgjigje vetëm për këtë Email: midlandcreditonline.com@gmail.com

 • author avatar
  Midland Credit Home 2 years ago Reply

  Ne ofrojmë çdo lloj ndihme financiare për çdo individ që ka nevojë për një hua të tillë si huaja e biznesit, hua personale, hua për investime, konsolidim të borxhit dhe blerje shtëpie etj. Ne ofrojmë kredi me një normë interesi shumë të ulët prej 2%. Ky program i financimit i lejon një klienti të gëzojë kthim të ulët të interesit.

  Çfarë është: +917204719376

  Dërgo përgjigje vetëm për këtë Email: midlandcreditonline.com@gmail.com !

 • author avatar
  Margaret 2 years ago Reply

  DËSHMIT MBI KËRKUAR KREDITË NGA NJË KREDITË E AFËRMIRËSE DHE E MIRË
  Kompania quhet MARGARET KREDISE KOMPANIA.
                        (Margaretloans10@gmail.com)

  Emri im është Abdullah Abker Mohammed nga Arabia Saudite. Unë do të doja të falënderoj
  kredi për margaret për të më ndihmuar të marr një hua. Gjatë pesë muajve të fundit, isha
  duke kërkuar për kredi personale për të zgjidhur faturat e mia dhe qëllime të ndryshme,
  çdo person që kam takuar më mashtruar dhe ka marrë paratë e mia deri sa të takoj kreditë e marxhares.
  Ajo ishte në gjendje të më jepte një hua prej 200,000 EURO Ata gjithashtu mund t’ju ndihmojnë. disa
  kolegë të tjerë më kanë ndihmuar gjithashtu. Nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë financiare,
  ju lutemi kontaktoni kompaninë e saj Email: (MARGARETLOANS10@gmail.com)

  mirëdashur
  Margaret KREDITË LTD.

 • author avatar
  Tuğba 2 years ago Reply

  Përshëndetje,

  Ne jemi një huadhënës privat kredish dhe një bashkëpunim financiar për pasuri të paluajtshme dhe çdo lloj biznesi financiar. Ne gjithashtu ofrojmë Kredi për Individët, Firma dhe për të bashkëpunuar me miratimin e Qeverisë. Kompania jonë është një institucion financiar i ligjshëm në internet i bazuar në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka degë në disa vende dhe ne jemi plotësisht të angazhuar në dhënien e ndihmës financiare pa procedura normale të zgjatura, domethënë ne nuk kërkojmë kontrolle kolaterale dhe sfondi përpara dhënies së kredive.

  Kompania ofron kredi me normë prej 3% të interesit.

  ju lutemi kontaktoni personelin e kompanisë për më shumë informacion se si të merrni një hua nëpërmjet ndonjë e-mail:

  (Mrslindarobertloanfirm@gmail.com)

  https://mrslindarobertloan.wixsite.com/website

 • author avatar
  linda moore 2 years ago Reply

  A keni nevojë për një hua A jeni një burrë apo grua biznesi? A keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? A keni nevojë për hua për të shlyer borxhin apo për të paguar faturat apo për të filluar një biznes të mirë? A keni nevojë për fonde për të financuar projektin tuaj? E-mail: (lapomicrofinancebank2@gmail.com) Ne ofrojme sherbime te garantuara te kredise per cdo shume dhe per cdo pjese te botes per (individet, kompanite, agjentet e paluajtshmerise dhe organet e korporates) ne normen tone te mrekullueshme te interesit prej 2%. Për aplikim dhe më shumë informacion dërgoni përgjigje në adresën e mëposhtme të emailit: lapomicrofinancebank2@gmail.com Ose whatsApp: +1929227999.

 • author avatar
  AHMED 2 years ago Reply

  A jeni duke kërkuar për financimin e biznesit, financave personale, kredive të pasurive të patundshme, kredive të makinave, parave të studentëve, fondeve të konsolidimit të borxhit, fondeve të pasigurta, kapitalit të rrezikut, etj … Ju jeni në vendin e duhur Na kontaktoni tani për më shumë informacion.

  Çfarë është: +917204719376

  Email: midlandcreditonline.com@gmail.com

 • author avatar
  May Gary 2 years ago Reply

  We are major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
  We are major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
  we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.

  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
  1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
  2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
  3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
  4. Age: One Year, One Day
  5. Leasing Price: 4 1%
  6. Sale Price: 32 2%
  7. Delivery by SWIFT .
  8. Payment: MT103-23
  9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days

  We are ready to close leasing with any interested client in few banking days, if interested do not hesitate to contact me direct.

  Name:May Gary
  Email:algecoglobalfinanceplc@gmail.com
  Skype::algecoglobalfinanceplc

 • author avatar
  Franklinsloan 2 years ago Reply

  Përshëndetje, emri im është corriene loryane Unë jam nga Irlanda, dhe unë jam i lumtur të martuar me familjen time. Për disa muaj kam pësuar një pengesë financiare dhe unë kam për të refinance, pasi faturat e mia kishin një datë të caktuar për të paguar. Unë u përpoqa të kërkoj kredi nga disa kompani të huaja, si korporatat ashtu edhe ato private, por të gjitha pa sukses, bankat që i vizitova të gjithë e refuzuan kredinë time. Por, si Perëndia do të më favorizonte mua, unë u paraqita në franklinsloan me një Shoqëri Private me Kapitale të Përbashkët, dhe më 28 janar 2019, më është dhënë një shumë prej 300,000.00 € për kredi biznesi personale. Sot statusi im financiar është rikthyer dhe biznesi im tani është stabilizuar. Faleminderit ellia steveson për të futur mua në franklinsloan, për të ndihmuar mua. Ai është një njeri i mirë dhe Perëndia ka frikë dhe unë lutem që Perëndia ta bekojë atë me pasurinë për të më ndihmuar. Këshilla ime për të gjithë ata që kanë nevojë për një hua të çfarëdo lloji është të kontaktoni shpejt përmes E_mail: (franklinsloan080@gmail.com)
  Whatsapp: +2347087673420

 • author avatar
  Mr Asif Lotia loan 2 years ago Reply

  A keni nevojë për një kredi të shpejtë? Ne mund t’ju ndihmojmë me huanë që ju nevojitet.
  Ne ofrojmë kredi personale dhe kredi për zhvillimin e biznesit.
  Kreditë personale (nga $ 1,000 – $ 550,000)
  Kredi biznesi (nga $ 5,000 – $ 100,000,000)
  Norma vjetore e interesit është 3%.
  E-mail: (allstaeloanservicecompany@gmail.com)

  GJITHË TË MIRAT
  Z. Asif Lotia
  të gjitha kompanitë shtetërore të financimit të shërbimit të huasë
  Email: (allstaeloanservicecompany@gmail.com)
  WHATS-APP KONTAKTI NUMRI +919629412483

 • author avatar
  Charles Lawrence 2 years ago Reply

  A keni nevojë për një kredi të shpejtë për të zgjidhur problemet tuaja financiare dhe për të drejtuar një biznes? Merrni kredinë tuaj prej 3.000 deri 3.000.000.000 në monedhën në vijim ($) (€) (£) në dispozicion për huanë, këtu ju ofrojmë të gjitha llojet e huave. Kredi për investime, hua personale, kredi për pasuri të paluajtshme. Ne mund të ndihmojmë biznesin tuaj ose projektin me një normë interesi të ulët prej 2%. Nëse jeni të interesuar në marrjen e një kredie, kthehuni tek ne me detajet e mëposhtme të emailit: [neuronfinancecreditunion@gmail.com] Ose mund ta dërgoni në tekst nëpërmjet: +19144656417

 • author avatar
  Dr Sunaj Edward 2 years ago Reply

  Shesë veshkën këtu për 300,000 euro për më shumë informacione na kontaktoni në: Whatsapp: +917204719376
  Whatsapp: +917204719376
  sunajkidneyfundation@gmail.com
  Dr Sunaj
  Faleminderit.

 • author avatar
  Dr Sunaj Edward 2 years ago Reply

  Shesë veshkën këtu për 300,000 euro për më shumë informacione na kontaktoni në: Whatsapp: +917204719376
  Whatsapp: +917204719376
  sunajkidneyfundation@gmail.com
  Dr Sunaj
  Faleminderit. !!!!!

 • author avatar
  Dr Sunaj Edward 2 years ago Reply

  Shesë veshkën këtu për 300,000 euro për më shumë informacione na kontaktoni në: Whatsapp: +917204719376
  Whatsapp: +917204719376
  sunajkidneyfundation@gmail.com
  Dr Sunaj
  Faleminderit. !!!!!

 • author avatar
  Dr Sunaj Edward 2 years ago Reply

  Shesë veshkën këtu për 300,000 euro për më shumë informacione na kontaktoni në: Whatsapp: +917204719376
  Whatsapp: +917204719376
  sunajkidneyfundation@gmail.com
  Dr Sunaj
  Faleminderit. !!!!!

 • author avatar
  Mr Calvin 2 years ago Reply

  Diten e mire,

  Unë jam një huadhënës i regjistruar privat. Ne japim hua për të ndihmuar njerëzit, kompanitë dhe individët e korporatave të cilët kanë nevojë për të rinovuar statusin e tyre financiar në të gjithë botën, me norma shumë minimale të interesit vjetor deri në 3% brenda një viti deri në 30 vjet periudhë kohore të ripagimit në çdo pjesë të botës . Ne japim kredi në rangun prej 5.000 euro deri në 100.000.000 euro. Kreditë tona janë të siguruara mirë për sigurinë maksimale është prioriteti ynë. Personi i interesuar duhet të na kontaktoni përmes emailit: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

  Oferta e kredisë.

 • author avatar
  Fredmore 2 years ago Reply

  Merrni kredinë tani brenda 48 orëve

  Diten e mire

  A dëshironi të jeni sipërmarrës, të filloni një projekt apo të blini një apartament ose të jeni në një rregullim financiar, ndihma juaj vjen tani, a keni humbur gjumin tuaj duke u përpjekur për të marrë një të gatshme, mos lejoni ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.

  Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:

  1 kredi biznesi
  2. komerciale
  hua 3. apartament
  kredi 4. auto
  hua 5. kredi auto etj.

  Ne ofrojmë hua për klientët seriozë dhe të ndershëm të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri 500,000,000,000.00.

  Na kontaktoni shpejt përmes emailit tonë (fredmorefinance@gmail.com)

  Numri i telefonit: +919654763221

  nënshkruar
  drejtor
  Z. Fred më shumë

 • author avatar
  Unicredit fast loan 2 years ago Reply

  Diten e mire,

    Duke kërkuar një hua urgjente? Kontakto UNICREDIT FAST LOAN tani për transaksionin tuaj të menjëhershëm. Është e shpejtë dhe e sigurtë.

  INFORMACIONE PËR KONTAKT

  EMAIL: unicreditfastloan@gmail.com

  Telefoni: +17815611941

  WHATSAPP: +2347067093957

  Një transaksion kredie ju mund të besoni.

 • author avatar
  Mr Alex Thomas 2 years ago Reply

  A keni nevojë për një ofertë financiare të klasës së parë të klasës së parë, të tillë si biznes, personal, shtëpi, auto, student, financa e konsolidimit të borxhit e.t.c. pa marrë parasysh rezultatin tuaj të kreditit. Ne jemi të garantuar në dhënien e shërbimeve financiare për klientët tanë të shumtë në të gjithë botën. Me paketat fleksibël të huadhënies, fondet mund të përpunohen dhe transferohen tek huamarrësi brenda një kohe sa më të shkurtër të mundshme. Ne jemi të certifikuar, të besueshëm, të besueshëm, efikas, të shpejtë dhe dinamik Email: tivolifinancialhome@gmail.com WhatsApp us: +919873255004

 • author avatar
  Mr Alex Thomas 2 years ago Reply

  A keni nevojë për një hua emergjente për para të gatshme për të plotësuar nevojat tuaja, Tivoli Financial Loan Comoany është një opsion i përshtatshëm për ju. Shërbimet e kredisë personale të Tivoli Credit mund t’ju japin paratë në kohë që ju nevojitet për të siguruar nevojat tuaja të menjëhershme dhe t’ju përgatisin për shpenzime të paplanifikuara. Nëse kjo është për përmirësimin e makinës suaj, blerjen e pajisjeve elektronike, pagesave shkollore ose faturat mjekësore, Tivoli Credit mund t’ju ofrojë kredi të shpejta personale dhe ndihmë financiare.

  Hua personale
  Kredi biznesi
  Hua mujore
  Huaja e huaj
  Ndërhyrja e kredisë
  Kredia e pasiguruar
  Hua të sigurta
  Na kontaktoni në Email: tivolifinancialhome@gmail.com WhatsApp us: +919873255004

 • author avatar
  Mr Alex Thomas 2 years ago Reply

  A jeni të lodhur nga kërkimi i huave dhe hipotekave, a jeni kthyer vazhdimisht nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? Ne ofrojmë çdo lloj kredie për individët dhe organet e korporatave me normë interesi të ulët. Nëse jeni të interesuar të merrni një kredi, jini të lirë për të na kontaktuar sot, ne premtojmë t’ju ofrojmë shërbimet më të mira ndonjëherë.Vetëm na jepni një provë, sepse një gjyq do t’ju bindë.Çfarë janë nevojat tuaja financiare? A keni nevojë për një kredi biznesi? A keni nevojë për një hua personale? doni të blini një makinë? A doni të refinance? A keni nevojë për një kredi hipotekare? A keni nevojë për një kapital të madh për të nisur propozimin apo zgjerimin e biznesit tuaj? A keni humbur shpresën dhe mendoni se nuk ka rrugëdalje, dhe barrët tuaja financiare ende vazhdojnë? Ju do të dërgoni kushtet dhe kushtet e kredisë për kompaninë menjëherë. Jeni të siguruar që kërkesa juaj e kredisë do të trajtohet me privatësi dhe në një mënyrë profesionale dhe do të merrni një përgjigje të shpejtë në kërkesën tuaj.

   EMRI I APLIKUESIT:_________________________
   VENDI QENDROR: ______________________
   ADRESA E BANIMIT:______________________
   ADRESA E BIZNESIT: _________________________
   MOSHA: _________________________
   Profesioni: _________________________
   SHUMA E KREDITIT TË KËRKUAR: __________________
   Kohëzgjatja e huasë: _________________________
   QËLLIMI I KREDIT: _______________________
   Numri i telefonit:_________________________
   KOHËZGJATJA E KREDITIT: _________________________

  Sapo të marrim këtë informacion, do të dërgoheni menjëherë kushtet dhe kushtet e kredisë për kompaninë. Jeni siguruar se kërkesa juaj e kredisë do të trajtohet me privacinë dhe në mënyrë profesionale dhe do të merrni një përgjigje të shpejtë në kërkesën tuaj. Email: tivolifinancialhome@gmail.com WhatsApp ne: +919873255004

 • author avatar
  kelvinloans 2 years ago Reply

  OFERTA URGJENTE TË KREDISË, APLIKOJNË SIPAS NËSE KENI NEVOJË NJË KREDITË URGJENTE TË ÇDO LLOJI.
                    (Kelvinloans86@gmail.com)

    Ju jeni të mirëpritur në këtë kompani në këtë kompani Ne japim kredi personale
  dhe kredi biznesi për një normë interesi prej vetëm 2%, ne ofrojmë kredi nga
  $ 4.000 dollarë në $ 5.000.000 dollarë,
    Nëse keni nevojë për një hua për biznesin tuaj ose për të paguar borxhet tuaja, ju lutemi na kontaktoni sa më shpejt që të jetë e mundur për të përpunuar formularin e kredisë për aplikim

  FORMA E APLIKIMIT TË KËRKESAVE MBI FITON DHE KTHEHET TANI.

  1. Emri i plotë: _________________
  2. Numri i telefonit: __________________
  3. Shteti: ___________________
  4. Seksi: _____________________
  5. Profesioni: _______________________
  6. Të ardhurat mujore: ______________
  7. Shuma e Huasë e kërkuar: ___________
  8. Kohëzgjatja: __________________
  9. Mosha: _______________________

  Kontaktoni zyrën tonë me emailin më poshtë Email: kelvinloans86@gmail.com
  WhatsApp: +2348130283464

  Të fala,
  Kelvin Kredi.

 • author avatar
  kelvinloans 2 years ago Reply

  OFERTA URGJENTE TË KREDISË, APLIKOJNË SIPAS NËSE KENI NEVOJË NJË KREDITË URGJENTE TË ÇDO LLOJI.
                    (Kelvinloans86@gmail.com)

    Ju jeni të mirëpritur në këtë kompani në këtë kompani Ne japim kredi personale
  dhe kredi biznesi për një normë interesi prej vetëm 2%, ne ofrojmë kredi nga
  $ 4.000 dollarë në $ 5.000.000 dollarë,
    Nëse keni nevojë për një hua për biznesin tuaj ose për të paguar borxhet tuaja, ju lutemi na kontaktoni sa më shpejt që të jetë e mundur për të përpunuar formularin e kredisë për aplikim

  FORMA E APLIKIMIT TË KËRKESAVE MBI FITON DHE KTHEHET TANI.

  1. Emri i plotë: _________________
  2. Numri i telefonit: __________________
  3. Shteti: ___________________
  4. Seksi: _____________________
  5. Profesioni: _______________________
  6. Të ardhurat mujore: ______________
  7. Shuma e Huasë e kërkuar: ___________
  8. Kohëzgjatja: __________________
  9. Mosha: _______________________

  Kontaktoni zyrën tonë me emailin më poshtë Email: kelvinloans86@gmail.com
  WhatsApp: +2348130283464

  Të fala,
  Kelvin Kredi.

 • author avatar
  Diana Guzman 2 years ago Reply

  Kërkesa / Get-Quick, i besueshëm dhe Certified kredi Shumat $ 5000 – $ 500000000 USD,
  Diana Guzman Loan Firm një firmë ndihmëse e cila bashkohet me bankën PLC Barclays ka origjinën në Mbretërinë e Bashkuar dhe në territore të tjera në mbarë botën. Ofroni një normë interesi të kredisë 3%, Huaja jonë ndihmon njerëzit të menaxhojnë rrjedhën e tyre të parasë, plotësojnë nevojat e tyre dhe stabilizojnë mënyrën e tyre të jetesës. nëse keni nevojë për një hua të holla për të kaluar ty për një kohë të shkurtër, ne jemi këtu për ju. Procesi ynë i kredisë është i thjeshtë dhe i lehtë për t’u kuptuar
  Ne jemi transparente
  Ne jemi fleksibil
  Ne jemi të përkushtuar
  Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar
  Shërbimet tona të kredisë
  «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «»
  Hua personale
  Kredi e makinave
  Kredi hipotekore
  Kredi për konsolidimin e borxhit
  Kredia mjekësore
  Hua për arsim
  Hua për përmirësimin e shtëpisë
  Nxitoni tani,
  Na dërgoni me email në: dianaguzmanloans@gmail.com
  Fatmirësisht,
  Diana Guzman

 • author avatar
  FRED MORE 2 years ago Reply

  Merrni kredinë tani brenda 48 orëve

  Diten e mire

  A dëshironi të jeni sipërmarrës, të filloni një projekt ose të blini një apartament ose të jeni në një rregullim financiar, ndihma juaj vjen tani, a keni humbur ëndrrën tuaj, duke u përpjekur të jeni gati, mos lejoni ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.

  Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:

  1 kredi biznesi

  komercial
  hua 3 apartament

  kredi 4. auto

  kredi 5. kredi auto, etj

  Ne ofrojmë kredi për klientët seriozë dhe të sinqertë të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri 500,000,000,000.00.

  Na kontaktoni shpejt përmes e-mailit tonë (fredmorefinance@gmail.com)

  (Fredmorefinance@hotmail.com)

  Numri i telefonit: +919654763221

  nënshkruar

  drejtor

  Z. Fred më shumë

 • author avatar

  Ne japim kredi për biznese të garancisë, kredi për blerje të automjeteve, kredi për blerje të shtëpive dhe hua të tjera personale dhe shumë më tepër. Ne japim kredi afatgjatë prej 1 deri 50 vjet maksimale me normë interesi 3%. për më shumë informacion, kontaktoni me email: johndavidcredit@outlook.com

 • author avatar
  DONALD CHRIS 2 years ago Reply

  Pershendetje te gjitheve. Pashë komente nga njerëz që tashmë morën huanë nga kreditë e pastra të zemrës dhe pastaj vendosa të aplikoj nën rekomandimet e tyre dhe vetëm disa orë më parë kam konfirmuar në llogarinë time personale bankare një shumë totale prej $ 50,000 për të cilën kërkova. Kjo është me të vërtetë një lajm i madh dhe unë jam këshilluar të gjithë ata që kanë nevojë për hua reale për të aplikuar përmes emailit të tyre: neuronfinancecreditunion@gmail.com

 • author avatar
  iwaniukdariusz 2 years ago Reply

  OFERTA KRYESORE
  Ju jap një hua të shpejtë dhe të sigurt prej 1,000 deri 25,000,000,000. Më kontakto për më shumë informacion
   
  whatsapp 593 098 636 6359

  Kontaktoni: iwaniukdariusz1234@gmail.com

 • author avatar
  Simon 2 years ago Reply

  A jeni një pronar biznesi ose një ndërmjetës / konsulent financiar në kërkim të një hua biznesi apo jeni duke kërkuar një kredi personale. Normat tona të interesit janë të përballueshme, duke filluar nga 2% në 3.5% norma e interesit në vit varet nga lloji i kredisë. Nëse jeni të interesuar, Ju lutemi na kontaktoni sot përmes simonfinnloan.inc@gmail.com me informacionin e mëposhtëm:
  1) Emri 2) Vendi 3) Shuma e huasë 4) Kohëzgjatja e huasë 5) Numri i telefonit 6) Profesioni.

  Juaji Sinqerisht,
  Simon Finans Financimi i Financimit Kapital.
  [Simonfinnloan.inc@gmail.com]

 • author avatar
  Simon 2 years ago Reply

  Hi, unë jam Dorcas Alvaro, unë aktualisht jetoj në Malaga Spanjë. Në këtë kohë unë jam një vejushë me katër fëmijë dhe isha e mbërthyer në një situatë financiare në maj 2018 dhe kisha nevojë të rifinqesha dhe të paguheshin faturat e mia. U përpoqa të kërkoj kredi nga disa kompani të huaja, private dhe korporative, por asnjëherë me sukses dhe shumica e bankave nuk pranuan kredinë time. Por, siç e dëshiron Perëndia, unë u njoha me një njeri të Perëndisë, huadhënës privat të kredisë që më dha një hua prej 80,000 eurosh dhe sot kam një biznes dhe fëmijët e mi janë mirë në këtë kohë, nëse duhet të kontaktoni me ndonjë kompani me referencë për të siguruar një hua të pasiguruar, pa kontroll kredie, pa nënshkrues me normë interesi vetëm 2% dhe plane dhe plane më të mira pagesash, kontaktoni Z. Simon Finn (simonfinnloan.inc@gmail.com). ai nuk e di se po e bëj këtë, por tani jam shumë i lumtur dhe vendosa që njerëzit të dinë më shumë për të dhe gjithashtu dua që Perëndia ta bekojë më shumë. Ju mund ta kontaktoni atë përmes emailit: SIMONFINNLOAN.INC@GMAIL.COM

 • author avatar
  karen James 2 years ago Reply

  A jeni një burrë biznesi apo një grua? Keni nevojë për fonde për të filluar biznesin tuaj? Keni nevojë për kredi për të shlyer borxhin tuaj ose për të paguar faturat ose për të filluar një biznes të këndshëm? Keni nevojë për fonde për të financuar projektin tuaj? Ne Ofrojmë shërbime të garantuara kredie për çdo sasi dhe për çdo pjesë të botës për (kimberlyfinancegroup@gmail.com) me normën tonë të interesit super prej 2%. Numri WhatsApp: +12174870925

 • author avatar
  Kamilah Jefferson 2 years ago Reply

  Bevindt u zich in een financiële crisis, op zoek naar geld om een eigen bedrijf te starten of om uw rekeningen te betalen?
  Ik heb de mijne van Mike Fisher. Mijn blanco pinautomaat kan dagelijks $ 2.000 opnemen. Ik heb het vorige week van haar gekregen en nu heb ik $ 14.000 gratis. De lege geldautomaat neemt geld op van geldautomaten en er staat geen naam op, het is niet traceerbaar en nu heb ik geld voor zaken en genoeg geld voor mij en mijn gezin om van te leven.

  ONTVANG UW LEGE ATM-KREDIETKAART VOOR BETAALBARE PRIJS
  * Ze verkopen deze kaarten aan alle klanten en geïnteresseerde kopers wereldwijd, de kaart heeft een dagelijkse opnamelimiet van $ 2000 tot $ 5000 en een bestedingslimiet tot $ 50.000 in winkels en onbeperkt op POS. *

  * e-mail: blankatm156@gmail.com
  * Je kunt ons ook bellen of WhatsApp. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie
  +1 (301) 329-5298

 • author avatar
  Steve 2 years ago Reply

  A po kërkoni kredi shumë reale me një normë interesi të favorshme prej 3%, bazuar në kushte të favorshme të kredisë?
  Keni nevojë për një kredi për të shlyer borxhin tuaj ose për të paguar faturat tuaja? A jeni refuzuar në çdo kohë nga bankat dhe institucionet e tjera financiare vetëm sepse keni një vlerësim të ulët kredie? Keni nevojë për hua ose financim për ndonjë arsye, siç janë:
  * Huatë
  * Kredi për pasuri të paluajtshme
  * Kredi afariste
  * Kredi hipotekare
  * Kredi për shtëpi
  * Kredi për konsolidimin e borxhit
  * Kredi personale
  Kënaqësia e klientit është qëllimi ynë kur të regjistroheni me ne, të aplikoni për një kompani të besueshme që kujdeset për nevojat tuaja të financimit. Ne do të kujdesemi për ju gjatë gjithë procesit. Na dërgoni një mesazh në: credcompa@hotmail.com

 • author avatar
  Golden Finance 2 years ago Reply

  Ne ofrojmë kredi për njerëzit në nevojë, kredi për biznes kredi private dhe nëse jeni të interesuar të na kontaktoni përmes kësaj adrese emaili gldnfnnc@gmail.com për më shumë informacion

 • author avatar
  Ofertë kredie 2 years ago Reply

  Keni nevojë për kredi? Nëse po na kontaktoni në: առաջարկ0148@gmail.com për më shumë informacion. Dhe ju lutemi a plotësoni detajet tuaja më poshtë?

  Emri:
  Mbiemri:
  Kombësia:
  Age:
  Të ardhurat mujore:
  Shuma e nevojshme për kredi:
  Kohëzgjatja e huasë:
  Numrat fiks:
  Numrat celularë:

  Përshëndetje
  Faleminderit

 • author avatar
  Ofertë kredie 2 years ago Reply

  Keni nevojë për kredi? Nëse po na kontaktoni në: offer0148@gmail.com: për më shumë informacion. Dhe ju lutemi a plotësoni detajet tuaja më poshtë?

  Emri:
  Mbiemri:
  Kombësia:
  Age:
  Të ardhurat mujore:
  Shuma e nevojshme për kredi:
  Kohëzgjatja e huasë:
  Numrat fiks:
  Numrat celularë:

  Përshëndetje
  Faleminderit

 • author avatar
  Monika koscak 2 years ago Reply

  A jeni duke kërkuar për kredi shumë origjinale me një normë interesi të favorshme prej 2%, bazuar në kushte të favorshme të kredisë?
  Keni nevojë për një kredi për të shlyer borxhin tuaj ose për të paguar faturat tuaja? A jeni refuzuar gjatë gjithë kohës me bankat dhe institucionet e tjera financiare, thjesht sepse keni një vlerësim të ulët kredie? Keni nevojë për hua ose financim për ndonjë arsye, siç janë:
  * Huatë
  * Kredi për pasuri të paluajtshme
  * Kredi afariste
  * Kredi hipotekare
  * Kredi për shtëpi
  * Kredi për konsolidimin e borxhit
  * Kredi personale
  Kënaqësia e klientit është qëllimi ynë kur të regjistroheni me ne, duke aplikuar në një kompani të besueshme që kujdeset për nevojat tuaja të financimit. Ne do të kujdesemi për ju gjatë gjithë procesit Na dërgoni me email në: MONIKAKOSCAK2@GMAIL.COM

 • author avatar
  bishop 2 years ago Reply

  A po kërkoni sot për një kredi urgjente? na kontaktoni për një kredi të shpejtë dhe të besueshme pa asnjë vonesë. na kontaktoni në: bishopf21loan@gmail.com

 • author avatar
  mrs johnson 2 years ago Reply

  A jeni duke kërkuar për një kredi hipotekare urgjente? A jeni mohuar nga a
  kredi nga banka juaj apo ndonjë firmë financiare? Keni nevojë financiare
  ndihmë A keni nevojë për një kredi për të shlyer faturat ose për të blerë një shtëpi, ose Konsolidoni borxhin tuaj dhe të jeni pa borxhe? A doni të keni një biznes të tuajën dhe keni nevojë për Ndihmë për Kredi Financiare? Na kontaktoni për agjërimin tuaj
  kredi e besueshme me një normë të ulët interesi prej 3%. Ne jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë në kredi biznesi ose personale, planin e ripagimit të përballueshëm me rekord të mirë kredie. ne ofrojmë kredi me normë interesi të përballueshëm. nëse kështu kontaktoni Tamara Johnson për më shumë informacion … Kontaktoni me Email:

  Email: freeloanservice069@gmail.com

 • author avatar
  Avant 2 years ago Reply

  Nëse keni nevojë për një kredi personale ose biznesi me një normë interesi 3%, mund të na kontaktoni (avants.loan@gmail.com). Faleminderit.

 • author avatar
  Global Partner 2 years ago Reply

  Ata që kanë nevojë për një ofertë kredie është e sinqertë dhe e sinqertë. Unë mund të jap kredi që variojnë nga 2000 € deri në një milion € ose edhe më shumë duke e ditur që ne jemi FSBO, niveli im i interesit është shumë i saktë, ai ndryshon nga 2% në anullo, pavarësisht nga shuma e kërkuar, periudha e ripagimit është nga 1 deri në 15 vjet në për kredi. Kontaktoni me mua për nevoja të financimit të aplikimit të kredisë, unë jam i disponueshëm. Mos hezitoni të na kontaktoni me email për informacione të mëtejshme nëse keni nevojë për email: (Financialgroupinc1958@outlook.com) Urimin më të mirë pasi shpresoj të dëgjoj së shpejti

 • author avatar
  paloma 1 year ago Reply

  Emri im është paloma, unë jam një qytetar i Shteteve të Bashkuara. A keni qenë në kërkim të një kredie, unë kontaktova Kelvinloans Financial Home të cilët më ndihmojnë me një kredi $ 80,000 para disa ditësh mashtrova 2.500 dollarë nga një grua që pretendoi se ishte huadhënëse por sot faleminderit Zotit që mora kredinë time $ 80,000. Keni nevojë për një kredi urgjente personale ose biznesi? Ne ju inkurajojmë të kontaktoni kompaninë për një shërbim të vërtetë financiar. (Kelvinloans86@gmail.com)

 • author avatar
  paloma 1 year ago Reply

  Emri im është paloma, unë jam një qytetar i Shteteve të Bashkuara. A keni qenë në kërkim të një kredie, unë kontaktova Kelvinloans Financial Home të cilët më ndihmojnë me një kredi $ 80,000 para disa ditësh mashtrova 2.500 dollarë nga një grua që pretendoi të ishte huadhënëse por sot faleminderit Zotit që mora kredinë time $ 80,000. Keni nevojë për një kredi urgjente personale ose biznesi? Ne ju inkurajojmë të kontaktoni kompaninë për një shërbim të vërtetë financiar. (Kelvinloans86@gmail.com)

 • author avatar
  herics 1 year ago Reply

  Keni nevojë për një kredi financiare urgjentisht?
  * Miratimi i shpejtë i huasë dhe transferimi i parave menjëherë në llogarinë tuaj bankare.
  * Ripagimi fillon 5 muaj pasi të keni marrë kredinë tuaj.

  * Normë e ulët interesi prej 3%
  * Shlyerja e gjatësisë afatgjatë (1-30 vjet).
  * Kushtet fleksibël të kredisë dhe pagesa mujore.
  * Sa kohë duhet për të financuar? Pas paraqitjes së aplikimit për kredi Ju mund të prisni një përgjigje paraprake në më pak se 24 orë. Financimi në 48-72 orë pas marrjes së informacionit të nevojshëm nga ju.

  Kontakti i saktë dhe licenca e kompanisë së besimit lejohen.
  Ne u japim ndihmë financiare vendeve të tjera.
  Për më shumë informacion dhe forma për të aplikuar për një kredi si kompani ose një individ ose një organ bashkëpunues, na kontaktoni tani përmes Email: (HERICS.AGNES1@GMAIL.COM)

  Kontaktoni me ne sot përmes postës elektronike: HERICS.AGNES1@GMAIL.COM

 • author avatar
  FRED MORE 1 year ago Reply

  Merr kredinë tuaj tani brenda 48 orësh

  Diten e mire

  Dëshiron të jesh një sipërmarrës, të fillosh një projekt apo të blesh një apartament apo je në një gjendje financiare, ndihma jote vjen tani, a e ke humbur ëndrrën, po përpiqesh të bëhesh gati, mos i le ëndrrat të vdesin, kontakto z. Fred më shumë, për një kredi të shpejtë dhe të besueshme.
  Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:

  1 kredi biznesi
  komercial
  kredi apartament 3-të

  kredi 4. automatike

  kredi 5. kredi automatike, etj.

  Ne ofrojmë kredi për klientë serioz dhe të sinqertë, të cilët janë të gatshëm të bashkëpunojnë me ne me një normë interesi prej 3%, duke filluar nga 100,000.00 deri në 500,000,000,000.00.

  Na kontaktoni shpejt përmes postës elektronike (fredmorefinance@gmail.com)

  (Fredmorefinance@hotmail.com)

  Numri i Whatsap: +919654763221

  nënshkruar

  drejtor

  Z. Fred më shumë

 • author avatar

  Do you need a quick long or short term loan with a relatively low interest
  rate as low as 3%? We offer business loan, personal loan, home loan,auto
  loan, student loan, debt consolidation loan e.t.c. no matter your credit
  score. We are guaranteed in giving out financial services to our numerous
  clients all over world. With our flexible lending packages, loans can be
  processed and transferred to the borrower within the shortest time
  possible, contact our specialist for advice and finance planning. If you
  need a quick loan contact us at: email : gwilliams18443@gmail.com

  call or add us on what’s app +1 979-773-8662

 • author avatar
  Anaceag 1 year ago Reply

  TESTIMONI SI SI DUA KUAJ TUAJ NGA KUA E REAL DHE E PRGJITHSHME
  KOMPANIA thirri KOMPANIA KELVIN KELVINI. Unë jam shumë i lumtur sot
  DHE KOMPANIA E KUQ TLE BELSS KELVIN KUJDES

  Emri im është anaceag, unë jam një qytetar i Perusë. A keni qenë në kërkim të një kredie, unë kontaktova Kelvinloans Financial Home të cilët më ndihmojnë me një kredi $ 80,000 para disa ditësh mashtrova 2.500 dollarë nga një grua që pretendoi se ishte huadhënëse por sot faleminderit Zotit që mora kredinë time $ 80,000. Keni nevojë për një kredi urgjente personale ose biznesi? Ne ju inkurajojmë të kontaktoni kompaninë për një shërbim të vërtetë financiar. (Kelvinloans86@gmail.com)

 • author avatar

  A jeni financiarisht poshtë? Grab këtë kohë ofertë kredie financiare dhe të japin
  biznesi, arsimi, shtëpitë dhe ndërtimi i një ngritjeje. $ 10,000.00 në
  $ 40,000,000.00 me një maksimum prej 50 vjetësh në 2.0%. Na kontaktoni me
  informacione më poshtë në mënyrë që të mund të vazhdojmë .. Na kontaktoni sot në: https
  1. Emrat e Plotë: ______
  2. Adresa e Kontaktit: __________
  3.Kontrolli __________
  4. Shuma e huasë e nevojshme: _________
  5. Kohëzgjatja e kredisë: _________
  6. Numri i drejtpërdrejtë i telefonit: ________
  7. Qëllimi i huasë: ________
  8.Age .__________________
  9.Sex .__________________
  10.Occupation .___________
  11. Të ardhurat mujore ._________

  Të fala.

  George Williams

  KONTAKTONI ME K THT E EMAIL: gwilliams18443@gmail.com

 • author avatar
  Rose Tina 1 year ago Reply

  I am Mrs. Rose, Tina Domonkos, 82years old woman, from Germany, was married to late (Engr.

  John Domonkos ) a citizen of the Republic of Hungary. I have offered to make you the

  beneficiary to my late husband funds worth $45.3 million dollars since we do not have any

  children. Do Contact me back if you are interested.

 • author avatar
  James Perez 1 year ago Reply

  A keni nevojë për një kredi për të shlyer faturat ose për të filluar një biznes të tua? ne ju japim të gjitha llojet e kredisë me normë interesi prej 4%, nga minimumi prej 5,000.00 usd deri në maksimum 100 milion dollarë, paund, euro, Nëse jeni të interesuar, Na kontaktoni me email: jamesperezloanfirm@gmail.com

 • author avatar
  Mike Morgan 12 months ago Reply

  Good day Sir/Madam,

  This message is to inform you that MIKE MORGAN LOAN FINANCIER offer all types of L0ANS @ 3% annual rate. Are you in need of financing of any type? Business, Mortgage, Personal etc. Any interested Applicants should get back to US VIA
  EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
  Call or add us on what’s App +91-7428831341

 • author avatar
  Elsjana Skittels Klea 12 months ago Reply

  Përshëndetje të gjithëve emri im është Elsjana Skittels Klea am nga Tirana albania. Sapo e mora kredinë time tani nga ndërmarrja e kredisë Znj Abigail Mills ato janë kompani e re e kredisë legjitime të vitit 2020 dhe nuk ka kaluar shumë kohë që kam marrë kredinë time prej tyre kam marrë kredinë time prej tyre sot dhe tani ndërsa po e postoj këtë mesazh jam shumë i lumtur kjo kompani është vërtet e shkëlqyeshme, kështu që kushdo që ka nevojë për një kredi kontaktoni me këtë kompani ata janë vërtet të shkëlqyera që posta e tyre është abigailmills.loans227@gmail.com

 • author avatar
  Jeongbinn Rrezon 12 months ago Reply

  Përshëndetje të gjithëve emri im është Jeongbinn Rrezon dhe unë jam nga Shqipëria, Shkodër kam qenë në internet dhe kam dëgjuar njerëz që thanë që janë skamsuar më parë dhe kam nevojë urgjentisht për një kredi, kështu që kisha frikë të aplikoja për një kredi në internet gjë që pashë 3 persona dëshmojnë për kompaninë e kredisë për zonjën Abigail Mills se ata morën atje kredi prej saj unë kurrë nuk kam bërë kërkesë për një kredi më parë dhe kam qenë aq e frikësuar sa do të bëhem i skamitur por kam besuar atë që njerëzit thonë dhe aplikojnë nga ajo kompani kredie dhe gjithçka ishte mirë dhe ata më thanë që të dërgoja tarifën e transferimit e cila do të përdoret për të transferuar kredinë time, kur ata më thanë që kisha shumë frikë se ishte një skenë, kështu që u ula dhe unë mendova për këtë dhe u ktheva tek ata dhe u thashë Unë kurrë nuk e kam bërë këtë më parë por zonja Abigail Mills tha se duhet t’u besoja atyre që do të më ndihmojnë, kështu që unë bëra dhe unë shkova të dërgoja tarifën të cilën ata thanë se duhet ta dërgoja për transferimin e kredisë time vetëm sot kam marrë një alarm nga banka ime se ka para për padinë time t. Sot jam shumë e lumtur që nuk jam skamitur kurrë më parë dhe e kam marrë një herë kredinë time, kështu që tani jam i lumtur dhe unë dhe familja ime do të jenë të lumtur gjithashtu kështu që kushdo që ka nevojë për një kredi duhet të aplikojë nga kjo kompani pa u skalitur sepse ajo është e vërtetë dhe e madhe dhe lutem që Zoti duhet të vazhdojë ta përdorë atë për të ndihmuar njerëzit e kredive atje. adresa e saj e postës është abigailmills.loans227@gmail.com.

  Edhe një herë mbetem Jeongbinn Rrezon

 • author avatar
  PRANVERA ROSAFA TEFTA, 12 months ago Reply

  Emri im është PRANVERA ROSAFA TEFTA, unë jam nga Shqipëria kam dëgjuar për këtë kompani që ata japin kredi dhe unë kam shkuar për të aplikuar për një kredi prej tyre kam dëgjuar njerëz që thonë për mashtrim, por unë kurrë nuk kam qenë i skamur para se kjo kompani të më ndihmonte kredia ime, kështu që kushdo që ka nevojë për një kredi duhet të aplikojë prej tyre atje kredi është e shpejtë dhe e sigurt adresën e tyre të postës abigailmills.loans227@gmail.com

 • author avatar
  Han Seddjjk 12 months ago Reply

  Pershendetje te gjitheve

  Emri im është Han Seddjjk unë jam nga shqipëria kam kërkuar një hua në internet dhe gjithçka që unë marr është scammers por e gjeta këtë kompani kredie të quajtur ndërmarrje kredie Abigail Mills dhe i kam parë njerëzit në internet të dëshmojnë për atje vepra të mira kështu që vendosa të provoj nëse do të jem i lumtur edhe një herë, kështu që kam aplikuar për një kredi prej 350,000.00 Euro dhe huadhënësi i kredisë Znj. Abigail Mills më siguroi që në 8 orë kredia ime do të jetë në llogarinë time bankare, kështu që sot kur isha duke punuar kam marrë një mesazh nga banka ime që ekzistojnë disa fonde prej 350,000.00 Euro në llogarinë time dhe falënderoj Abigail Mills sepse ajo është e vërtetë kështu që nëse keni nevojë për ndonjë kredi në internet ju lutem mos u mashtroni sikur unë të aplikoni nga kjo kompani sepse ajo është e vetmja kompani e vërtetë që jep kredi në internet. Adresa e tyre e postës është abigailmills.loans227@gmail.com

 • author avatar
  Cynthia Bukuroshe 12 months ago Reply

  Emri im është Cynthia Bukuroshe unë jam nga Shqipëria sapo mora kredinë time nga një kompani e re kredie legjitime e vitit 2020 dhe emri i kompanisë që më ndihmoi me kredinë time sot është kompani e kredisë Abigail Mills ato janë kompania më e bukur e huasë që kam pasur ndonjëherë hasa me aplikova për një kredi prej tyre dje dhe e vetmja gjë që bëra ishte të paguaj tarifën e transferimit të cilën ata thanë se duhet ta paguaj dhe menjëherë e bëj pagesën në 12 orët e ardhshme kur isha me kredinë time më falni nuk mund të them sa më kanë ndihmuar, por është një shumë e madhe parash, kështu që të gjithë nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë, kjo është kompania e duhur e kredisë për të kontaktuar adresën e tyre të postës është abigailmills.loans227@gmail.com

 • author avatar
  Arnisa Nihada Desiree 12 months ago Reply

  Dita e mbarë të gjithë emri im është Arnisa Nihada Desiree dhe unë jam nga Durrësi, Shqipëri dua ta shfrytëzoj këtë shans që kam tani për ta shkruar këtë mesazh në internet nëse dikush nga ju po kërkon një kredi të vërtetë kjo është kompania e duhur për të kontaktuar me jam një grua biznesi dhe kam aplikuar për një kredi në një kompani legjitime të vitit 2018 dhe emri i kompanisë është kompani kredie Abigail Mills që ata kanë ndihmuar njerëzit që nga viti 2018 dhe ne jemi në vitin 2020 tani dhe unë thjesht kam marrë kredinë time nga ata kështu që nëse dikush nga ju keni nevojë për një kredi të shkoni dhe të aplikoni prej tyre, sepse ato janë të vërteta, ju lutem vetëm juve që keni nevojë për ndihmë me një kredi mos u mashtroni për këtë arsye unë jam duke përdorur këtë shans për të shkruar këtë mesazh në internet nëse keni nevojë për një kredi Kredia e ligjshme aplikoni nga kjo kompani në mënyrë që të mos merrni mashtrim kur aplikoni nga një kompani e gabuar. adresa e tyre e-mail është abigailmills.loans227@gmail.com.

  Bëni një ditë të mbarë për të gjithë dhe lutem që të gjithë jeni të lumtur siç jam sot

 • author avatar
  Koranfo Diellor Flavio 12 months ago Reply

  Emri im është Koranfo Diellor Flavio dhe unë jam nga Shqipëria dhe jetoj në qytetin e Tiranës dua ta përdor këtë herë për t’i thënë të gjithëve në internet se si e mora kredinë time pasi u skamërova 3 herë kërkova një hua nga Abigail Mills Kompania e kredisë dje pashë që njerëzit dëshmojnë për veprat e saj të mira dhe për mënyrën sesi ajo i ndihmoi njerëzit kështu që vendosa të aplikoj dhe ajo më tha se çfarë duhej të bëja isha i frikësuar por unë e bëra këtë sot në mëngjes tani thjesht mora një alarm nga banka ime se ka para në llogarinë time dhe kam kontrolluar shumën dhe ishte kredia ime jam shumë e lumtur. Kështu që unë dua ta përdor këtë herë dhe të them të gjithëve në internet se kjo kompani është e vërtetë nëse keni nevojë për një kredi kjo kompani është kompania e duhur për të aplikuar nga mos u përhapet si unë sepse ka scammers atje aplikojnë nga kjo kompani dhe ti do të jesh i lumtur. adresa e tyre e postës është abigailmills.loans227@gmail.com

 • author avatar
  Fatjeta Grace Gezim 12 months ago Reply

  Emri im është Fatjeta Grace Gezim jam nga Tirana Albania dua ta shfrytëzoj këtë herë për të shkruar në internet se sapo mora fondet e mia të kredisë prej 5 milion Euro nga kjo kompani e quajtur ndërmarrje kredie Abigail Mills në fillim nuk besoja se cilat ishin njerëzit duke thënë në internet por vendosa të provoja dhe bëra kërkesë për kredi 2 ditë më parë dhe sapo mora një telefonatë nga banka ime se ka shumë 5 milion Euro në llogarinë time dhe menjëherë kam marrë një alarm nga banka ime Abigail Mills ndërmarrja e kredisë më thirri dhe më pyeti nëse kam marrë kredinë time dhe u thashë atyre po, kështu që ata thanë se duhet të sjell më shumë njerëz atje kompani nëse dikush ka nevojë për një kredi, kështu që nëse me të vërtetë keni nevojë për një kredi kjo është kompania për të aplikuar nga ato janë vërtet të shkëlqyera dhe besoj tani që ekziston një kompani e vërtetë kredie që jep kredi dhe ajo kompani është kompani kredie Abigail Mills kështu që nëse dikush nga ju ka nevojë për një kredi urgjente dhe është e rëndësishme kjo është ndërmarrja e duhur për të aplikuar. Adresa e tyre e postës është abigailmills.loans227@gmail.com.

  Më në fund jam vërtet i lumtur dhe mund të filloj biznesin tim tani. Faleminderit edhe një herë Abigail ju jeni të shkëlqyeshëm dhe Zoti ju bekoftë dhe kompaninë tuaj.

 • author avatar
  Roze Saemira Tirana 12 months ago Reply

  Dita e mbarë Emri im është Roze Saemira Tirana Unë jam nga Shqipëria kjo kompani Abigail Mills për të cilën njerëzit po flasin është e vërtetë unë kurrë nuk kam kërkuar hua por thjesht kam thënë që duhet ta provoj këtë kompani dhe të shoh nëse ajo që njerëzit janë duke thënë është e vërtetë dhe unë kam aplikuar për një kredi prej tyre dje dhe unë thjesht e mora kredinë time sot nga kompania e kredisë Abigail Mills kushdo nëse lexoni këtë mesazh dhe keni nevojë për një kredi të aplikoni nga kjo kompani sepse ata do të ju ndihmojnë kjo kompani është e vetmja kompani që ofron kredi të vërtetë në internet. Kredia që unë aplikova prej tyre ishte 75,000.00 € dhe në 8 orë kohë mora kredinë time, në mënyrë që miqtë e mi të mos mashtrohen nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë, kjo është ndërmarrja e duhur për të aplikuar. Nëse jeni të interesuar për kredi atje adresa e tyre e postës është abigailmills.loans227@gmail.com dhe numri i tyre whatsapp është +1 (575) 655-0066.

 • author avatar
  Yllka Vetone Ardit 12 months ago Reply

  Pershendetje te gjitheve

  Unë jam Yllka Vetone Ardit dhe jam nga Berat Albania. Unë isha duke kërkuar një kredi në internet dhe u frikësova shumë dhe nuk kam kërkuar kurrë një hua më parë dhe kërkova shumë mirë dhe kërkova për një kompani të vërtetë atje. Unë gjeta një kompani të quajtur ndërmarrje kredie Abigail Mills dhe e shikoja dhe pashë ato që thoshin njerëzit për kjo kompani ishte e vërtetë unë vendosa të aplikoja për një kredi nga kompania dhe më duhej një hua prej 150,000.00 Euro për të filluar një biznes kur unë aplikova ajo më tha gjithçka që duhej ta bëja unë e bëra atë dhe ajo më siguroi që në 8 orë kohë unë do të bëhesha me huazën time i thashë mirë dhe unë prita në saktësisht 8 orë kohë ta marr kredinë time nga kjo kompani pasi po e shkruaj këtë tani nuk kam qenë kurrë e skamitur më parë dhe kjo kompani është e shkëlqyeshme kam dëgjuar njerëzit që flasin për mashtrime por kurrë më parë nuk jam mashtruar dhe falënderoj Zotin për këtë. Pra, të gjithë nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë kjo është ndërmarrja e duhur për të aplikuar nga ata do t’ju ndihmojnë dhe koha që ata t’ju thonë se do të merrni kredinë tuaj që është koha e saktë kur do të merrni kredinë tuaj. Thjesht duhet ta shkruaj këtë mesazh për të gjithë në mënyrë që të mos pranoni të kërkoni një kredi nga një kompani e gabuar nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë kontaktoni këtë kompani dhe do të jeni të lumtur. Adresa e tyre e postës është abigailmills.loans227@gmail.com.

 • author avatar
  Vanessa Jodi 12 months ago Reply

  Diten e mire te gjitheve

  Emri im është Vanessa Jodi jam nga Tirana Albania. Dua ta shfrytëzoj këtë kohë për të shkruar në internet se kushdo nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë Abigail Mills është kompania e duhur për të aplikuar që prej disa ditësh isha në nevojë për para dhe kërkova një hua në internet pashë një kompani dhe i aplikova ajo kompani më mashtroi 2 herë paratë e mia isha aq e trishtuar sepse kisha nevojë për para prandaj vendosa të kërkoja një kompani tjetër dhe unë aplikova nga një kompani tjetër që e njëjta kompani gjithashtu më tha të depozitoja para dhe unë bëra dhe kurrë nuk e mora kredinë time si ajo që po më ndodh mua, sepse kam nevojë për para urgjente për të blerë një shkak shtëpie, nëse nuk marr shtëpi së shpejti qiradhënësi im do ta përzënë unë dhe familjen time larg shtëpisë së tij, kështu që më duhej të merrja shtëpinë time. Kur isha në kërkim përsëri pashë këtë kompani Abigail Mills pashë që shumë njerëz dëshmuan në lidhje me këtë kompani që kompania është me të vërtetë e shkëlqyeshme prandaj në fillim kisha frikë të aplikoja shkak isha mashtruar 2 herë kështu që i thashë vetes time më lër të provoj dhe shikoni nëse kjo kompani ishte e vërtetë, kështu që unë aplikova. Kur u bëra kërkesë ata më thanë gjithçka kisha nevojë të bëja unë akoma kisha frikë, por u besoja atyre dhe ata më siguruan që në 8 orë kohë do të isha me kredinë time që kërkoja për kredinë time dhe në sytë e mi mora një alarm nga banka ime se kishte një shumë prej 200,000.00 € në llogarinë time bankare dhe isha shumë e lumtur brenda pak kohësh kompania më thirri dhe më pyeti nëse e kam marrë kredinë time dhe u thashë atyre po dhe i falënderoj ata dhe siç po shkruaj këtë mesazh në internet tani kjo kompani ka ndihmuar edhe dy vëllezërit e mi, kështu që kushdo nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë Abigail Mills është kompania e duhur për të aplikuar. Në rast se keni nevojë për para, ju mund t’i kontaktoni ata vetëm me postë dhe adresa e tyre e-mail është abigailmills.loans227@gmail.com. Falënderoj të gjithë ata që lexojnë mesazhin tim dhe jini të sigurt dhe aplikojnë nga kjo kompani sepse do të jeni të lumtur me ta.

 • author avatar
  Vinski Riad 12 months ago Reply

  My name is Vinski Riad. I am from Gjirokaster in Albania. I want to write to the internet that if you need a real loan Abigail Mills is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Abigail Mills and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail their mail address is abigailmills.loans227@gmail.com and there whatsapp number is +1 (575)655-0066. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

 • author avatar
  Veronica Rose Holly 12 months ago Reply

  Abigail Zoti do t’ju bekojë ju dhe shoqërinë tuaj

  Emri im është Veronica Rose Holly. Unë jam nga Tirana Albania. Nuk kam asgjë më shumë për të thënë kujtdo që ka nevojë për një kredi të vërtetë pa ju mashtruar duhet të aplikojë nga Abigail Mills sepse unë kam aplikuar për një kredi nga kjo kompani sot, pasi lexova kaq shumë komente të mira dhe të mrekullueshme në lidhje me këtë kompani. Unë kërkova një kredi për të paguar borxhet e mia dhe gjithçka që më nevojitej ishte 50,000.00 € sepse do të përdor një pjesë të atyre parave për të paguar tarifat e shkollës për fëmijët e mi. Ndërsa po e shkruaj këtë në internet tani sapo mora kredinë time nga kjo kompani sot dhe jam shumë e lumtur që kurrë nuk kam besuar se do të jem përsëri e lumtur, sepse kam kaluar nëpër shumë dhe falënderoj Zotin për Abigail Mills Zoti do ta bekojë atë dhe shoqëria e tij për të vendosur një buzëqeshje në fytyrën time. Pra, kushdo në të gjithë botën nga Shqipëria dhe vendet e tjera që kanë nevojë për një kredi ndihmësi juaj është këtu dhe kompania është Abigail Mills kushdo që ka aplikuar nga kompania e kredisë Abigail Mills nuk do të ketë asnjë problem sepse ju do të merrni kredinë tuaj saktësisht kohën që ju tregon. ndërmarrja e tyre Adresa e emailit është abigailmills.loans227@gmail.com

  Edhe një herë Zoti ju bekoftë Abigail Mills dhe mund të jetoni gjatë për të vazhduar të ndihmoni njerëzit.

 • author avatar
  Doruntina Elira Emina 12 months ago Reply

  Emri im është Doruntina Elira Emina dhe unë jam nga Berati në Shqipëri sapo mora kredinë time nga kompania e kredisë Abigail Mills tani dhe kam dëgjuar për këtë kompani dhe kam menduar se ishte një kompani e rreme por tani jam shumë e lumtur kjo kompani më ndihmoi dhe 100% kjo kompani është e vërtetë, kështu që kushdo që ka nevojë për një kredi kjo është kompania e duhur për të aplikuar që tani unë kam aplikuar për një kredi për biznesin tim prej 250,000.00 Euro dhe kjo kompani më ndihmoi pa vonesë jam aq e lumtur që po dëshmoj këtë kompani sepse pashë njerëz të tjerë ta bëjnë këtë dhe jam i lumtur që jam në mesin e njerëzve që ndajnë dëshmi se si kjo kompani më ndihmoi, kështu që të gjithë nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë, ndihmësi juaj është këtu. informacioni i kontaktit të tyre është abigailmills.loans227@gmail.com

 • author avatar
  Majlinda Ndrita Nora 12 months ago Reply

  My name is Majlinda Ndrita Nora I am from Tirana Albania. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Abigail Mills is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Abigail Mills has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of €38,000.00 and the other of my friend received the sum of €75,000.00 so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address abigailmills.loans227@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (575)655-0066. Regards to anyone who reads my messages.

 • author avatar
  Abiezer Petit Homme 12 months ago Reply

  Diten e mire te gjitheve

  Emri im është Abiezer Petit Homme që jam nga Shqipëria dhe jetoj në qytetin e Manila. Dua ta shfrytëzoj këtë pak kohë më duhet të ritregoj në internet se nëse keni nevojë për një kredi të vërtetë dhe të ligjshme Abigail Mills është kompania e duhur për të aplikuar nga unë u mashtruan nga 2 kompani që unë kërkova për një kredi nga dhe Abigail Mills ishte e treta ndërmarrje që unë kam aplikuar nga unë kam marrë kredinë time nga kompania e kredisë Abigail Mills në më pak se 8 orë kohë pasi kompania më tha kështu që të gjithë ata që kanë nevojë për një kredi në internet pa u marrë scammed të aplikojnë nga Abigail Mills dhe të jesh i sigurt se do të jesh i lumtur me këtë kompani . Mund të kontaktoni vetëm me këtë kompani me postë ose me adresë poste whatsapp është abigailmills.loans227@gmail.com Whatsapp +1 (575) 655-0066. Fala për këdo që lexon këtë mesazh në të gjithë botën.

 • author avatar
  Kojonka Moe 12 months ago Reply

  Me respekt të gjithëve emri im është Kojonka Moe dhe unë jam nga Shqipëria dhe jetoj në qytetin e Tiranës me familjen time. Kam dëgjuar për njerëzit që dëshmojnë për këtë kompani të quajtur Abigail Mills dhe kjo është hera ime e parë që aplikoj për një kredi në internet kam pasur frikë të aplikoja për një kredi në internet për shkak të mashtrimit që shoh në internet, por pasi lexova kaq shumë dëshmi për këtë kompani vendosa ta provoja dhe të aplikoja për një kredi nga kjo kompani e quajtur ndërmarrje kredie Abigail Mills i kisha nevojë për para dhe më duhej një hua prej 720,000.00 Euro. Kështu që unë aplikova dhe më thanë se çfarë të bëja unë kisha frikë, por i dhashë kompanisë një shans për të më ndihmuar dhe ata më siguruan që në më pak se 8 orë kohë do të marr kredinë time në llogarinë time. Unë kurrë nuk kam besuar por kam pritur në më pak se 8 orë kohë kam marrë një telefonatë nga banka ime se një shumë prej 720,000.00 Euro ishte në llogarinë time dhe menjëherë banka ime më thirri unë kontaktova me kompaninë dhe i njoftova se kam marrë kredinë time dhe sot jam i lumtur. Kështu që nëse e keni hasur mesazhin tim dhe e keni lexuar atë dhe keni nevojë për një kredi të ligjshme të aplikoni nga kjo kompani dhe të jeni të sigurt se do të jeni të lumtur me këtë kompani besoj se kjo kompani është dërguar nga Zoti dhe unë lutem ata të zgjasin dhe të vazhdojnë të ndihmojnë njerëzit . Kontaktoni me këtë kompani përmes adresës së postës abigailmills.loans227@gmail.com

 • author avatar
  Henricus Kreshnik Rezart 12 months ago Reply

  Faleminderit Abigail Mills që më ndihmoi me huazën time pasi u mashtrova 6 herë nga njerëz të rremë që klithin se janë huadhënës kredie.

  Unë quhem Henricus Kreshnik Rezart jam nga Shqipëria dhe jetoj në qytetin e Gjirokaster. Një muaj më parë isha në kërkim të një kredie në internet dhe pashë huadhënës të ndryshëm huazimi në internet dhe me disa dëshmi të rreme dhe i aplikova prej tyre dhe gjithçka që kisha ishte përhapës i aplikacioneve më shumë se 6 kompani dhe u mashtrova gjatë gjithë rrugës. Kështu që hoqa dorë nga shpresa, derisa vendosa të kontrolloj përsëri nëse do të gjej ndihmë pasi isha në kërkim dhe u vendosa për të kërkuar një kompani të ligjshme të kredisë që gjeta këtë kompani me emrin ndërmarrje kredie Abigail Mills pashë shumë dëshmi që njerëzit komentojnë rreth e saj por sepse jam mashtruar ashpër mendova se ishte një mashtrim por bëra atë që u kërkua të bëja dhe unë prisja kredinë time dhe zonja Abigail Mills më tha në më pak se 8 orë kohë që të jesh me kredinë time me siguri nuk e besova për shkak se unë mendova se ishte gjithashtu një mashtrim, kështu që atë ditë ishte kohë nate në Shqipëri dhe unë fjeta mëngjesin e foleve pasi u zgjova kam marrë një alarm nga banka ime se ka para në llogarinë time dhe menjëherë e thirra bankën time për të konfirmuar dhe xhenierja e bankës më tha që të vij menjëherë në bankë dhe unë shkova menjëherë që banka u hap pasi menaxheri i bankës kontrolloi llogarinë time pashë një shumë prej 135,000.00 Euro dhe unë i sqarova menaxherit tim që unë kërkova një hua në internet dhe bankën time menaxheri u trondit nëse do të kishte akoma një përsëritje al dhe legjitime kompani e huazimit në internet jam shumë e lumtur falë Abigail Mills vendosa të shkruaj në internet sepse pashë që njerëzit e tjerë e bëjnë atë dhe dëshmojnë për këtë kompani, kjo është arsyeja pse unë po e postoj këtë mesazh në internet për këdo që ka nevojë për një kredi madje nëse jeni mashtruar para se të aplikoni nga kjo kompani dhe sigurohuni që kjo kompani nuk do t’ju lejojë. Fala ime për këdo që lexon mesazhin tim dhe ju mund të kontaktoni këtë kompani përmes postës abigailmills.loans227@gmail.com ata gjithashtu përdorin Whatsapp i cili është numri +1 (575) 655-0066. Edhe një herë urimet e mia për këdo që lexon mesazhin tim dhe lutem që ju jeni të lumtur ashtu siç jam sot me këtë kompani sepse unë po sjell më shumë njerëz në këtë kompani për të ndihmuar.

 • author avatar
  Jetmir Kejsi Liridon 12 months ago Reply

  Ditë të mbarë në këtë sit

  Emri im është Jetmir Kejsi Liridon unë jam nga Shqipëria dhe largohem në qytetin e Vlorës dua ta shfrytëzoj këtë mundësi për të shkruar në internet për zonjën Abigail Mills disa javë më parë më duhej një hua dhe më mashtruan rreth 22,000.00 Euro nga huadhënës të rremë kështu që një ditë vendosa të kërkoja përsëri për një shkak kredie hua ishte shumë e rëndësishme për biznesin tim, atëherë e gjeta zonjën Abigail Mills dhe pashë që aq shumë njerëz dëshmuan për kompaninë e saj dhe nuk isha i sigurt se kredia e saj ishte e ligjshme, por vendosa të jap është një provë dhe kam aplikuar për një shumë kredie prej 750,000.00 Euro ajo më tha gjithçka që duhej të bëja duke përfshirë edhe një tarifë që më duhej të depozitoja në fillim mendova se ishte një mashtrim por i dhashë provë sepse unë pashë që njerëzit dëshmuan edhe për të vepra të mira që ajo është shumë e sjellshme dhe e dobishme, kështu që kur i depozitova paratë e nevojshme për kredinë time, ajo më siguroi që do të marr kredinë time në më pak se 8 orë kohë ose 8 orët e fundit në llogarinë time bankare i thashë mirë dhe prita vetëm dje mora një mesazh nga banka ime që kam u kreditua me një shumë prej 750,000.00 Euro në llogarinë time bankare, kështu që unë e kontaktova atë dhe i thashë asaj për këtë dhe ajo ishte e lumtur që kam marrë kredinë time. Dhe i premtoj vetvetes time se kushdo që më ndihmoi do ta ndaj emrin e saj në të gjithë internetin e ndihmës së saj të madhe. Kështu që dikush në Shqipëri ose në të gjithë botën nëse keni nevojë për një kredi të ligjshme kontaktoni zonjën Abigail Mills sepse ajo është e ligjshme dhe unë tani e di edhe nëse ka njerëz të rremë që klithin hua huadhënës Znj. Abigail Mills është Zoti i dërguar. Kushdo që ka nevojë për një kredi të shpejtë kontaktoni atë përmes Whatsapp ose me postë, por unë e kam kontaktuar me të përmes shkakut Whatsapp është më i shpejtë. Numri Whatsapp është +1 (575) -655-0066 dhe adresa e kompanisë E-mail është abigailmills.loans227@gmail.com. Faleminderit dhe respekt për këdo që lexoi mesazhin tim.

 • author avatar
  Endre 11 months ago Reply

  Keni nevojë për një kredi urgjente? ne ofrojmë kredi me 2%, ne ofrojmë kredi për konsolidimin e borxhit, kredi biznesi, kredi private, kredi për vetura, kredi hoteliere, kredi studentore, kredi personale Kredi të rifinancimit të shtëpisë, për më shumë detaje E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Ajo ofron kredi urgjente.

 • author avatar
  Endre 11 months ago Reply

  Keni nevojë për një kredi urgjente? Ne ofrojmë biznes, konsumator, kredi studentore, kredi për vetura, etj. Nëse jeni të interesuar, na dërgoni një e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Ajo ofron kredi urgjente.

 • author avatar
  kelli leeann davis 10 months ago Reply

  Hi everyone. I saw comments from people who already got their loan from challot and then I decided to apply under their recommendations and just few hours ago I confirmed in my own personal bank account a total amount of $30,000 which I requested for. This is really a great news and I am advising everyone who needs real loan to apply through their email (challotloan@gmail.com) I am happy now that i have gotten the loan I requested

 • author avatar

  Kur keni ndërmend të huazoni para, gjithmonë merrni hua para nga një pesimist. A keni nevojë për kapital për biznesin tuaj në shkallë të vogël? Biznes në shkallë të gjerë? A keni ndonjë ide fitimprurëse biznesi apo biznes ekzistues që kërkon financim? Apo doni të merrni hua para për përdorimin tuaj personal? Me një normë interesi për aq të ulët sa 4%.
  A keni nevojë për kredi makinash, kredi arsimore, kredi për konsolidimin e borxheve, kredi për shtëpi, kredi për kamionë, kredi hipotekare, kredi ndërkombëtare, kredi për mobilje. Cilado lloj kredie që ju kërkoni është e disponueshme në GOLDSTEIN LOAN FIRM me një normë interesi deri në 4%.

  Email; goldsteinloanfirm@gmail.com
  Telefon; +13603409777

 • author avatar
  Bob Rogers 6 months ago Reply

  Merrni kredinë tuaj tani brenda 48 orësh

  Kalofsh mir

  A doni të bëheni sipërmarrës, të filloni një projekt apo të blini një apartament apo jeni në një situatë të vështirë financiare, ndihma juaj po vjen tani, a e keni humbur ëndrrën tuaj, përpiquni të përgatiteni, mos lejoni që ëndrrat tuaja të vdesin, kontaktoni Z. Fred për më tepër, për një hua të shpejtë dhe të besueshme.

  Ne ofrojmë këtë lloj kredie më poshtë:

  1 hua tregtare

  komerciale
  Kredi e 3-të e apartamentit

  hua për automjete

  Kredi 5. Kredi automatike, etj.

  Ne ofrojmë hua për klientë seriozë dhe të sinqertë që dëshirojnë të bashkëpunojnë me ne me 3% normë interesi që shkon nga 5,000.00 në 5,000,000.00.

  Na kontaktoni shpejt me emailin tonë atlantagroupfinancefirm@gmail.com

  Numri i Whatssap: +2348071917956

  Shenjë

  Drejtori
  Ben Rogers

 • author avatar
  carlos john 5 months ago Reply

  Përshëndetje miq, unë thjesht dua të ju rekomandoj në një kompani të mirë kredie ku kam marrë huanë time prej $ 30,000.00 përmes postës elektronike të tyre kur isha duke kërkuar për Kredi për të paguar faturat e mia dhe për të vazhduar jetën, atëherë një mik më dha detajet e kësaj kompanie të cilat unë kontaktova përmes kësaj përmes whatsapp: +256756543536 ose email: christharmonyloanfund@gmail.com

 • author avatar
  carlos john 3 months ago Reply

  Oferta urgjente e huasë me një normë të ulët interesi prej 3% APLIKONI TANI. Blerja për kredi biznesi dhe të gjitha kreditë e tjera të lidhura FONDET E KREDIS SR KRISHTIT ju mbuluan, ne kemi një ofertë të veçantë për ju ne ju ofrojmë një platformë ku mund të përfitoni kredi me një normë interesi prej 3% për një periudhë interesante prej 1 deri në 35 vjet, ne jemi të besueshëm, kemi besim të denjë dhe të ligjshëm. Ne ofrojmë hua nga një minimum prej $ 5,000 në një
  maksimumi $ 80,000,000: 00. Klientët e interesuar duhet të na dërgojnë me mirësi përmes portalit të kompanisë për të plotësuar formularin e aplikimit përmes whatsapp: +256756543536 ose email: christharmonyloanfund@gmail.com

 • author avatar
  AHMED 4 weeks ago Reply

  Oferta urgjente e kredisë.
  Ne ofrojmë hua të përballueshme për pronarët individualë dhe të biznesit, kontaktoni:
  (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com) për më shumë detaje.

Komentet

blank

Zgjedhjet e 25 prillit- Celibashi në Kuvend: 5 mijë emigrantë u lanë jashtë votimit, ishte çështje kohe

Kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi ka deklaruar në Kuvend se 5 mijë emigrantë u anë jashtë procesit të votimit për zgjedhjet e 25 prillit.

Sipas kryekomisionerit, kjo ndodhi për shkak të kohës ndërkohë që pyetja erdhi nga deputeti Myslim Murrizi.

Ai shton se 5 mijë qytetarët me të drejtë vote deklaruar adresën e tyre të përhershme jashtë shtetit dhe janë ligjërisht votues emigrantë, por kësaj radhe nuk e patën të drejtën e votës.

PYETJA: Sa është numri i shtetasve të Shqipërisë që janë në listë votuese por që janë jashtë Shqipërisë?

CELIBASHI: Kemi të regjistruar rreth 5 mijë qytetarë me të drejtë vote që kanë deklaruar adresën e tyre të përhershme, pra votues ligjërisht emigrant. Ky është numri. Ata u lanë jashtë, ishte çështje kohe.

blank

Vendoret e 30 Qershorit 2019 – Kushtetuesja i drejtohet Komisionit të Venecias

Armand Mero

Në Shqipëri, Gjykata Kushtetuese vendosi të mërkurën në mbrëmje që t’i drejtohet Komisionit të Venecias për një opinion mbi vlefshmërinë ose jo të zgjedhjeve vendore të 30 Qershorit të vitit 2019. Vendimi erdhi pas një seance që zgjati mbi 9 orë.

Gjykata Kushtetuese u vu në lëvizje nga një kërkesë e Shoqatës së Bashkive për shpalljen të pavlefshme të atyre zgjedhjeve dhe përsëritjen e tyre. Zgjedhjet u mbajtën në datën e shpallur fillimisht me dekret nga presidenti Ilir Meta, i cili tre javë para zhvillimit të tyre, më 10 Qershor, vendosi anullimin duke firmosur një tjetër dekret për organizimin e zgjedhjeve në muajin tetor. Zoti Meta e argumentoi vendimin e tij me situatën tejet të tensionuar politike, duke qenë se opozita kishte nisur një seri protestash dhe kishte vendosur bojkotimin e zgjedhjeve vendore. Por dekreti i dytë i zotit Meta nuk u mor në konsideratë nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Në seancën e sotme Gjykata Kushtetuese ka dëgjuar argumentat e palëve, që nga ato të vetë Shoqatës deri të argumentat e Qeverisë, Presidencës, parlamentit, apo Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Secila nga këto palë, sipas vendimit të mbrëmshëm, do të ketë të drejtë të formulojë një pyetje për Komisionin e Venecias. Ato do i bashkangjiten dhe pikave për të cilat do të kërkojë sqarime dhe vetë Gjykata. Deri në një përgjigje nga Venecia, çështja në Gjykatën Kushtetuese do të mbetet pezull.

Vendimi për t’iu drejtuar Komisionit të Veneciat duket deri diku si një përpjekje e anëtarëve të Gjykatës për t’a mbajtur veten larg një çështjeje, me një ndjeshmëri të lartë politike, për më tepër që Venecia e ka trajtuar këtë temë në opinionin e saj të Tetorit të vitit 2019, duke vlerësuar ndër të tjera se “anulllimi i zgjedhjeve vendore mund të bëhet vetëm në kushtet e një situate emergjente, e madje dhe në një situatë të tillë nevojitet një bazë specifike ligjore”.

Anëtarët e Komisionit të Venecias kanë interpretuar jo vetëm dekretet e presidentit Meta, por dhe faktin se bojkoti i zgjedhjeve nga cilado forcë politike nuk mund të jetë argument për mosmbajtjen e tyre. “Bojkoti i zgjedhjeve nga partitë politike, edhe në qoftë se ato përfaqësojnë një pjesë të rëndësishme të elektoratit nuk mund të pengojë zhvillimin e zgjedhjeve të rregullta. Për ndryshe, këto parti do të merrnin fuqinë për të penguar plotësisht çdo palë zgjedhje”, vërehet në përfundimet e opinionit të Komisionit të Venecias.

blank

“Qeveria miraton fondin për ndërtimin e Teatrit Kombëtar”, burime zyrtare nga Bashkia Tiranë: I hapet rruga nisjes së punimeve

Burime zyrtare nga Bashkia e Tiranës thanë sot se Qeveria ka miratuar fondin për ndërtimin e projektit te Teatrit të ri Kombëtar, duke i hapur rrugen nisjes së punimeve për shtëpinë e re të aktrimit, e cila është konceptuar të jetë si zemra kulturore e Tiranës dhe e gjithë Shqipërisë.

Po sipas të njëjtave burime mësohet se me miratimin e fondit, ana procedurale konsiderohet pothuajse e përfunduar, teksa shumë shpejt pritet të nisë puna edhe në terren për ndërtimin e teatrit të ri, ne te njejtin vend ku më parë ka qenë teatri i vjetër.

“Projekti, tashmë i përfunduar dhe gati për të nisur nga zbatimi, ofron një godinë të arkitekturës me dizajn modern dhe që krijon një hapësirë unike në qytetin e Tiranës, duke ofruar të gjitha kushtet e nevojshme dhe frymëzuese për zhvillimin e talentit të aktrimit, ashtu edhe për vetë publikun.

Teatri i ri do të jetë disa herë më i madh se i vjetri dhe do të ofrojë kushte sipas të gjithë standardeve. Ai do të ketë të dedikuar disa ambiente të posaçme për shfaqjet dhe aktorët. Gjithashtu, do të ketë një skenë teatri prej 630 metra katror dhe dy salla Black Box prej 200 metra katror secila.

Për artistët do të ketë një hapësirë prej 200 metra katror që do përdoret si sallë ndërrimi, një sallë provash prej 200 metrash katror, tualete dhe dushe si dhe një dhomë të gjelbër. Në shërbim të shfaqjeve të ndryshme artistike do ketë një dhomë instrumentesh muzikore, një depo materialesh skenike, një depo dekori, sallë teknikësh, etj. Gjithashtu, do të ketë sallë kursesh dhe të gjitha facilitetet për publikun.

Po kështu, Teatri i ri Kombetar, përvec ambienteve të tjera ndihmëse, do të ketë edhe një parkim nëntokësor që do i shërbejë kësaj godine moderne.”- bënë të ditur burime zyrtare pranë Bashkisë së Tiranës. gsh

blank

Padia për zgjedhjet e 30 qershorit, Kushtetuesja rrëzon kërkesën për pezullim të gjykimit dhe për pushim të çështjes

Në seancën e nisur prej rreth një ore, Gjykata Kushtetuese ka vendosur të rrëzojë kërkesën për pezullim të gjykimit deri në pritje të përfundimit të gjykimit të çështjes në gjykatën e Tiranës që lidhet me statusin e Voltana Ademit si kryetare e Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë.

Po kështu Kushtetuesja ka rrëzuar edhe kërkesën për pushim të çështjes që lidhet me legjitimimin e kërkuesit. Do ta japë vendimin bashkë me vendimin përfundimtar.
Kushtetuesja iu la një orë kohë palëve për t’u njohur me aktet e dosjes.

Po kështu u rrëzua edhe kërkesa e Shoqatës Autonomi Vendore që të bëhej pjesë e procesit si palë e interesuar.

Përfaqësuesja e qeverisë Edlira Kokona i ka kërkuar Gjykatës Kushtetuese të mos e pranojë shqyrtimin e padisë për rrëzimin e zgjedhjeve të 30 qershorit 2019, me pretendimin se është bërë jashtë afatit.

Kokona kërkoi pushimin e gjykimit të çështjes derisa të merret një vendim për organet drejtuese të shoqatës, ku Pjerin Ndreu i mori vendin Voltana Ademit.

“Nuk na është vënë në dispozicion statuti i shoqatës së bashkive. Kërkojmë kopjen e prokurës për zonjën Ademi si përfaqësuese e shoqatës. Këshilli i Ministrave kërkon pezullimin e çështjes, derisa gjykata e Tiranës të shprehet për organet drejtuesve te shoqatës. Kërkojmë pushimin e gjykimit për shkak të juridiksionit të gjykatës kushtetuese. Për aq kohë sa është pranuar shoqata e bashkive, duhet të pranohet edhe shoqata e autonomisë vendore”, tha Kokona.

Ndërsa, këshilltari i presidentit Ilir Meta, Bledar Dervishi tha se pretendimi i shoqatës së Bashkive, është prej 2019. “Shoqata tjetër e Bashkive ka pasur tendencë jo vetëm të ushtrojë funksionin e saj, por edhe të largojë nga drejtimi përfaqësuesit e kësaj shoqate. Qëllimi ka qenë që të uzurpojnë këtë shoqatë. Unë kërkoj që të rrëzohet kërkesa që ajo shoqatë të bëhet pjesë e këtij procesi. Këshilli i Ministrave kërkon pezullim të çështjes, derisa gjykata e Tiranës të shprehet sa i takon organeve drejtuese të shoqatës. Gjithashtu kërkojnë pushim të gjykimit, pasi nuk ka kompetencë për këtë çështje. Të dy shoqatat kanë të drejtë të jenë pjesë e këtij procesi”, u shpreh Dervishi.

Jordan Daci përfaqësuesi i shoqatës së bashkive (Voltana Ademi) deklaron se nuk duhet të marrë pjesë si subjekt i interesuar, pasi janë në konflikt interesi. “I kërkojmë Gjykatës Kushtetuese që mos ta pranojë pasi është jashtë afateve. Këshilli i Minstrave nuk mund të jetë palë e interesuar, pasi pushteti lokal është i pavarur. Edhe avokatura e shtetit, nuk mund të jetë palë në këtë proces, pasi i shërben gjithë shtetit dhe nuk mund të përfshihet”.

blank

Shifrat e Eurostat- Që nga nëntori Shqipëria me rritjen më të lartë të vdekjeve në Europë, 41% fatalitete më shumë në 54 javë pandemi

Pandemia është lehtësuar tashmë dhe pothuajse e gjithë Europa po merr frymë lirisht pas 14-15 muajsh shumë të vështirë.

Vendet po rihapen gradualisht dhe lëvizjet kanë rifilluar me kujdes, duke u kërkuar udhëtarëve dokument PCR negativ, dëshmi që e kanë kaluar Covid-19, ose janë vaksinuar. Nëse do të ketë një valë tjetër nga shtatori, kjo është e vështirë të thuhet, por gjithsesi imunizimi natyror dhe vaksinimi do të ndikojnë pozitivisht që situata të jetë më e lehtë.
Pandemia nuk kaloi pa kosto. Rritja e vdekshmërisë shtesë ishte e lartë, duke ndryshuar sipas shteteve, në varësi se cili e priti valën e parë, apo se si reaguan shtetet me shërbimin mjekësor dhe rreptësinë e karantinës.
Që me fillimin e pandemisë, Eurostat nisi publikimin e vdekjeve javore dhe vdekjeve shtesë. Tek këto të fundit përfshihet dhe Shqipëria.

Të dhënat e Eurostat, që janë të disponueshme deri në javën e dytë të marsit 2021 tregojnë se për periudhën nga 2 marsi 2020 deri në 15 mars 2021, pra për 54 javë radhazi, Shqipëria ka pasur rritjen më të lartë të vdekjeve shtesë në raport me mesataren e të njëjtës periudhë 2018-2019.
Për këtë periudhë, fatalitetet u rritën me 41%, ndërsa shteti i dytë pas nesh me rritjen më të lartë është Çekia, me 25% e ndjekur nga Sllovakia me 24%.

Nga shtetet e rajonit, sipas Eurostat, Mali i Zi kishte rritje të vdekjeve shtesë me 21.5% në 54 javë pandemi, ndërsa shteti që e ka kaluar më lehtë është Serbia, me +9.3%. Të dhënat e Maqedonisë së Veriut mungojnë, por shifrat kombëtare, të publikuara nga Instituti Statistikor i Maqedonisë së veriut tregojnë se nga marsi 2020 deri në fund të marsit 2021, vdekjet u rritën me 24%. (pas një zgjerimi vjetor prej 31%, për shkak të një tremujori të katërt shumë vdekjeprurës, në tremujorin e parë 2021, pandemia ishte më e kontrolluar në shtetin fqinjë).

Si e vunë nën kontroll pandeminë Italia e Spanja dhe si u rrit vala në Shqipëri në dimër

Grafiku i mëposhtëm tregon rritjen progresive të vdekjeje javë pas jave për shtetet e Europës (nuk janë përfshirë të dhënat për Mbretërinë e Bashkuar që nuk raporton më që nga janari).

Italia ishte e para që u përball me pandeminë, me një rritje të vdekjeve progresive prej 53% deri në 6 prill. Më pas, vala ishte më vdekjeprurëse në Spanjë, që kulmoi me rritje të vdekjeve progresive deri në 75% në javën e parë të prillit dhe në Belgjikë (38% deri në 20 prill). Pas goditjes së parë, këto shtete morën masa të rrepta dhe vera pa në rritje më të ngadaltë të vdekjeve shtesë. Në 54 javë pandemi, Spanja shënoi një rritje të fataliteteve me 19.5% dhe Italia me 17.5%, në raport me mesataren e të njëjtës periudhë 2018-2019.

Suedia, e cila sfidoi botën me modelin liberal që e përballoi pandeminë në muajt e parë, shënoi një rritje progresive të vdekjeve që kulmoi në +23% deri në 18 maj, më pas situata u lehtësua dhe në 54 avë pandemi, rritja e fataliteteve ishte 9.4%.

Por, shtete të tjera të Europës Veriore, që u treguan më konservative panë një rritje shumë më të ulët të vdekshmërisë shtesë në këto 54 javë, si Norvegjia që e kishte shtesën negative (-2.45%), apo Danimarka me +0.26%.

Vala e dytë e pandemisë, që nisi pas verës u zhvendos në shtetet e tjera, ku më të goditurat ishin Çekia, Sllovakia, Polonia, Sllovenia. Në muajt e parë të vitit 2021, pandemia u vu nën kontroll në pjesën më të madhe të Europës për shkak të rikthimit të karantinave të ashpra.

Shqipëria filloi të ndjejë pandeminë që nga korriku, duke shënuar rritje të vazhdueshme të vdekjeve progresive, pasi vendi filloi të lironte masat shtrënguese që nga fundi i majit. Vala e vërtetë nisi në nëntor, kur vendi zgjodhi të kalojë pandeminë pa kufizime të tjera të rrepta (mbyllja e mars-majit ishte fatale për ekonominë vendase, që ra me 10.5% në tremujorin e dytë 2020, me bazë vjetore, sipas INSTAT).

Nga fillimi i nëntorit rritja e vdekjeve progresive i kaloi 25%, dhe dhjetori u mbyll me +35%, duke kaluar e para në Europë (për Maqedoninë e Veriut, ky tregues ishte +31%).

Në muajt e parë të 2021-it, shifrat e INSTAT tregojnë se vdekjet shtesë ishin minimale në pjesën më të madhe të Europës, me përjashtim të Shqipërisë, që thelloi diferencën me shtetet e tjera, duke kulmuar me një shtim të fataliteteve në 54 javë pandemi, prej 41%, gati dy herë më e lartë se shteti që vjen pas nesh i dyti në renditje.

Shifrat e INSTAT konfirmojnë tendencën
Të dhënat e publikuara nga INSTAT më herët bënë të ditur se nga prilli 2020 deri në mars 2021, u shënuan rreth 9,300 vdekje shtesë në krahasim me periudhat përkatëse të vitit të mëparshëm, kur virusi nuk ishte i pranishëm. (për të njëjtën periudhë, zyrtarisht janë 2423 vdekje Covid).

Gjatë kësaj periudhe 12 mujore (prill 2020-mars 2021) kanë humbur jetën rreth 31 mijë persona, nga 21.8 mijë persona në prill 2019-mars 2020, me një rritje prej rreth 42.7%.

Vetëm në tremujorin e parë të vitit 2021 janë shënuar gjithsej rreth 9,657 vdekje, me një rritje prej 55.8% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2020 dhe me 52% në raport me mesataren 2016-2019. Ndërkohë, Eurostat raportoi se në dy muajt e parë të 2021, vdekshmëria e tepërt në BE filloi të binte: + 17% në janar dhe + 5% në shkurt pas më shumë + 40% në nëntor 2020 (krahasuar me mesataret e të njëjtave muaj në 2016 – 2019). Sidoqoftë, ajo u rrit përsëri në Mars (+ 10%) dhe Prill 2021 (+ 21%).

https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20210512-2

Rritja e fataliteteve në vend nisi që në tremujorin e dytë 2020 (+4.6%), pasi vendi filloi të dilte gradualisht nga karantina, u përshpejtua në tremujorin e tretë (+32.3%) dhe kulmoi në tremujorin e katërt, me një rritje prej 73% në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Pasi qeveria nuk zgjodhi të ndërmarrë masa të ashpra karantine, vdekshmëria e lartë shtesë vijoi edhe në tremujorin e parë të këtij viti (+56%), ndryshe nga pjesa tjetër e Europës, që arriti të frenonte virusin përmes izolimeve më të rrepta./Monitor/

blank

EMRAT: KQZ miraton shpërndarjen e mandateve për zgjedhjet e 25 prillit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pritet që të miratojë ditën e nesërme projektvendimet për shpërndarjen e mandateve midis subjekteve zgjedhore dhe përcaktimin e kandidatëve fitues në zonën zgjedhore në të gjitha qarqet e Shqipërisë, pas zgjedhjeve që u mbajtën në 25 prill.

Zgjedhjet u fituan nga Partia Socialiste, që mundi të siguronte kështu mandatin e tretë qeverisës, për herë të parë në 30 vite pluralizëm.

Le të shohim më poshtë se si janë ndarë mandatet në 12 qarqet e vendit dhe se kush do të jenë deputetët do të përfaqësojnë shqiptarët në Parlamentin e ri, që pritet të mblidhet në shtator.

Qarku Shkodër

Qarku i Shkodrës u fitua nga demokratët. Gjithsej në këtë qark janë mbledhur 11 mandate, të cilat janë ndarë ndërmjet katër partive politike.

Koalicioni PD-AN arriti të siguronte 5 mandate. Pesë deputetët përfaqësues të të djathëve do të jenë: Helidon Bushati, Emilja Koliqi, Ramadan Likaj, Greta Bardeli, Zef Hila.

PS mori 3 mandate. Deputetët përfaqësues: Edona Bilali, Paulin Sterkaj, Benet Beci.

Ndërsa PSD siguroi 2 mandate. Deputetët përfaqësues: Gledis Çeliku, Meri Makiçi

LSI mori 1 mandat dhe përfaqësuesi i LSI për Shkodrën në Parlament do të jetë Agron Çela.

Qarku Dibër

Edhe në këto zgjedhje dibranët i qëndruan besnikë Partisë Demokratike dhe koalicionit të saj. Pesë mandatet që u siguruan në këtë qark u ndanë 3 për PD-AN dhe 2 për PS.

Kështu deputetët përfaqësues të PD-AN në Kuvend do të jenë: Xhelal Mziu, Kreshnik Çollaku, Dhurata Tyli (Çupi).

Ndërsa deputetët socialistë që do të përfaqësojnë Dibrën do të jenë: Lavdrim Krrashi dhe Aurora Mara.

Qarku Lezhë

Ishin sërish demokratët ata që morën kryesimin në qarkun e Lezhës edhe për katër vitet e ardhshme. Koalicioni PD-AN arriti të siguronte 4 mandate, nga 7 gjithësej, ndërsa 3 mandate i mori PS.

Kështu deputetët që do të përfaqësojnë PD-AN për Lezhën do të jenë: Mark Marku, Agron Gjekmarkaj, Lindita Metaliaj, Kastriot Piroli.

Kurse deputetët e PS për Lezhën do të jenë: Lindita Nikolla, Eduard Ndreca, Shpresa Marnoj.

Qarku Kukës

Qarku i katërt edhe i fundit ku koalicioni PD-AN rezultoi fitues në zgjedhjet e 25 prillit është ai i Kukësit. Kështu tre mandatet në Kukës ndahen 2 për PD-AN dhe 1 për PS-në.

Deputetët demokratë që do të hyjnë në Kuvend janë: Flamur Hoxha, Isuf Çelaj, ndërsa deputeti socialist do të jetë Gerta Duraku.

Qarku Tiranë

Tirana si qarku më i madh në vend vendosi që qeverisjen në 4 vitet e ardhshme t’ia besojë Partisë Socialiste. 36 mandatet e Tiranës janë ndarë mes katër partive, PS, PD-AN, PSD dhe LSI. Kujtojmë se në këtë qark mundi të thyente herësin Fatmir Xhafaj, i cili duke qenë se mori më shumë se 10 mijë vota arriti të futej në Kuvend, duke nxjerrë jashtë tij Fidel Yllin. Po ashtu edhe Ornaldo Rakipi e theu herësin duke i rrëmbyer kështu karrigen Ervin Bushatit.

18 deputetët që do të futen në Parlament nga radhët e PS-së, si përfaqësues të qarkut të Tiranës do të jenë: Luljeta Bozo, Najada Çomo, Ornaldo Rakipi, Ogerta Manastirliu, Arben Ahmetaj, Ulsi Manja, Etilda Gjonaj, Arben Pëllumbi, Elisa Spiropali, Belinda Balluku, Toni Gogu, Etjen Xhafaj, Ermonela Valikaj, Xhemal Qefalia, Fatmir Xhafaj, Klotilda Bushka, Alqi Bllako, Eduard Shalsi.

Ndërsa 15 deputetët që do të përfaqësojnë demokratët e Tiranës në Parlamentin e ri do të jenë: Lulzim Basha, Jorida Tabaku, Alfred Rushaj, Albana Vokshi, Sali Berisha, Agron Shehaj, Fatmir Mediu, Grida Duma, Shpëtim Idrizi, Belind Këlliçi, Vangjel Dule, Mesila Doda, Dashamir Shehi, Flamur Noka, Orjola Pampuri.

Dy deputetët që do të përfaqësojnë LSI-në në parlament do të jenë Erisa Xhixho dhe Petrit Vasili.

Ndërsa Gertjan Deda do të jetë përfaqësuesi i Partisë Social Demokrate në Parlament për Tiranën.

Qarku Durrës

Socialistët arritën që të triumfojnë në qarkun e Durrësit në këto zgjedhje. 14 mandatet e këtij qarku u ndanë mes PS, e cila mori 8 dhe PD-AN, që mori 6 mandate.

Kështu 8 deputetët që do të ulen në karriget e parlamentit si përfaqësues të socialistëve të Durrësit janë: Milva Ekonomi, Alban Xhelili, Jurgis Çyrbja, Klodiana Spahiu, Ilir Ndraxhi, Rrahman Rexhep Rraja, Lefter Koka, Edi Rama. Kryeministri Edi Rama ditën e djeshme u konfirmua se do të jetë deputet në Durrës, duke hequr dorë kështu nga mandati i Vlorës. Rama tha se pavarësisht se la mandatin e Vlorës, lidhja e tij me këtë qytet është e pandashme.

Ndërsa 6 deputetët e PD-AN që do të futen në Parlament për Durrësin janë: Edi Paloka, Agron Duka, Merita Bakiu, Oerd Bylykbashi, Ferdinant Xhaferaj, Andia Ulliri.

Kujtojmë se për Durrësin LSI bëri një “luftë” të madhe në mënyrë që të siguronte një mandat, por edhe me rihapjen e kutive dhe rinumërimin e votave nuk pati ndryshim rezultati.

Qarku Elbasan

Në qarkun e Elbasanit triumfoi Partia Socialiste. Nga 14 mandate që ishin në total PS arriti të siguronte 8 mandate, ndërsa PD-AN vetëm 6 të tillë.

Deputetët socialistë që do të përfaqësojnë Elbasanin në Kuvend janë: Evis Kushi, Klevis Xhoxhi, Besion Ajazi, Dasantila Tahiraj, Saimir Hasalla, Florenc Spaho, Luan Duzha, Taulant Balla.

Ndërsa deputetët demokratë në Kuvend do të jenë: Gazment Bardhi, Flutura Açka, Lefter Gështenja, Dashnor Sula, Luçiano Boçi, Zheni Gjergji.

Qarku Korçë

Në Korçë PS arriti që të merrte kryesimin. Nga 11 mandate që ishin në total, PS mori 6 mandate, ndërsa PD-AN mori 5 të tillë.

Deputetët socialistë që do të përfaqsojnë korçarët në parlament janë: Enslemvera Zake, Blerina Gjylameti, Ilirian Pendavinji, Ilir Topi, Olta Xhaçka, Niko Peleshi.

Ndërsa deputët e PD-AN që do të ulen në Kuvend janë: Edmond Spaho, Sorina Koti, Ervin Salianji, Bledjon Nallbati, Seladin Jakupllari.

Qarku Berat

Qarku Berat ishte një surprizë aspak e këndëshme për LSI-në. Mund të themi se zgjedhjet e 25 prillit shënuan një rënie të madhe të kësaj force politike, që edhe në Berat, ku thuajse në çdo palë zgjedhje siguronte së paku një mandat, këtë vit doli bosh.

Berati ia dha fitoren Partisë Socialiste, duke siguruar 5 mandate, ndërsa PD-AN arriti që të merrte 2 mandate.

Pesë deputetët e PS-së që do të shkojnë në Parlament si përfaqësues të Beratit janë: Hatixhe Konomi, Bardhyl Kollçaku, Fadil Nasufi, Nasip Naço, Blendi Klosi.

Kurse dy deputetët nga radhët e PD-AN-së janë: Tomor Alizoti dhe Kasëm Mahmutaj.

Qarku Gjirokastër

Në këtë qark socialistët dominuan, ku nga 4 mandate që ishin në total arritën të merrnin 3 të tillë. Kështu një mandat e mori PD-AN.

Tre deputetët që do të ulen në Kuvend nga radhët e socialistëve janë: Mirela Kumbaro, Laert Duraj dhe Bledar Çuçi.

Ndërsa nga radhët e demokratëve do të jetë Tritan Shehu, ai që ka marrë mandatin.

Qarku Fier

Edhe në këtë qark PS ka marrë fitoren. Por ndryshe si nga 10 qarqet e tjera kur mandatet janë ndarë mes PS dhe PD-AN, apo në dy të tjera edhe PSD, në Fier ka hyrë në lojë edhe LSI-ja.

Kështu 15 mandatet e këtij qarku janë ndarë mes PS 8 mandate, PD-AN 6 mandate dhe LSI 1 mandat.

Kështu deputetët socialistë që kanë marrë mandatin janë: Erion Braçe, Petro Vasil Koçi, Lindita Buxheli, Gramoz Ruçi, Baftjar Zeqaj, Antoneta Dhima, Bujar Çela, Ismet Beqiraj.

Deputetët demokratë janë: Enkelejd Alibeaj, Eralda Bano (Tase), Saimir Korreshi, Luan Baçi, Nustret Avdulla, Ilda Thoma Dhori.

Ndërsa deputetja që do të hyjë në parlament si pëfaqsuese e LSI-së do të jetë Monika Kryemadhi. Vetëm ditën e djeshme Kryemadhi vendosi që të bëjë publikë faktin se do të jetë deputete në Fier.

Qarku Vlorë

Vlora mund ta themi me bindje se është bastion i socialistëve, pasi fitorja e PS ishte e thellë. Mandatet në këtë qark janë ndarë mes dy partive PS dhe PD-AN ku nga 14 mandate PS mori 8, ndërsa PD-AN mori 4 të tillë.

Deputetët socialistë që do ulen në karriget e Kuvendit si përfaqësues të Vlorës janë: Pranvera Resulaj, Anduel Tahiraj, Vullnet Sinaj, Anila Denaj, Niko Kuri, Ilir Metaj, Damian Gjiknuri.

Ndërsa deputetët demokratë janë: Bujar Leskaj, Ina Zhupa, Fation Veizaj, Arbi Agalliu.

blank

PD: Raporti i misionit të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës evidenton të gjithë elementët që tregojnë se 25 prilli ka qenë një masakër zgjedhore

Partia Demokratike deklaroi sot se raporti i misionit të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës evidenton të gjithë elementët që tregojnë se 25 prilli ka qenë një masakër zgjedhore e regjimit Rama-Doshi dhe një proces që nuk ka asnjë lidhje me demokracinë.

Deputeti i zgjedhur i PD Enkelejd Alibeaj tha se raporti vendos theksin mbi një nga elementët më djallëzor të kësaj masakre: Atë të patronazhistëve dhe përdorimin e të dhënave personale të qytetarëve, “i cili, me fjalët e raportit, përbën një shqetësim serioz dhe që i bën votuesit vulnerabël.”

Ai theksoi se Misioni i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës nuk ka qenë vetëm dëshmitar i momenteve të shpërndarjes së parave pranë qendrave të votimit, por sipas tij dhe ata vetë kanë pësuar presion, pasi kërcënimet nuk kanë munguar edhe ndaj ambasadores së një shtetit partner, takimi i të cilës u mbyll pasi një nga pjesëmarrësit u rrëmbye nga bandat në shërbim të regjimit.

 

DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, ENKELEJD ALIBEAJ
25 prilli nuk kishte lidhje me demokracinë. Këtë e di shumica e shqiptarëve që panë me sytë e tyre se si regjimi Rama-Doshi pengoi ndryshimin. Këtë e evidenton edhe Asamableja Parlamentare e Këshillit të Europës. E cila, në raportin e saj të vëzhgimit, konfirmon elementët që çuan në masakrën zgjedhore të 25 prillit.

Sepse çfarë tjetër mund të jenë pohime si:

“Zyrtarët abuzuan me pushtetin e funksioneve publike.”
“Keqqpërdorim i burimeve të administratës”
“Raportimet për blerje të votës, për ushtrim presioni ndaj votuesve, sidomos ndaj punonjësve të administratës publike për të votuar për partinë në pushtet.”?

Veçse dëshmi të asaj që të gjithë njohim si masakra zgjedhore e 25 prillit…
Përpos dënimit që delegacioni i Asamblesë bën ndaj këtyre akteve, si dhe thirrja ndaj autoriteteve për t’i dhënë fund këtyre parregullsive për të rritur besimin e zgjedhësve në proceset zgjedhore, raporti vendos theksin mbi një nga elementët më djallëzor të kësaj masakre. Atë të patronazhistëve dhe përdorimin e të dhënave personale të qytetarëve, “i cili, me fjalët e raportit, përbën një shqetësim serioz dhe që i bën votuesit vulnerabël.”
Një vulnerabulitet që bëhet edhe më i prekshëm për qytetarët kur, jo më larg se dje, një hetim që është vetëm në fillesat e tij, zbuloi se zjarrëfikësi i bashkisë së Tirnaës nuk ishte vetëm koka e trafikut të drogës, por edhe një nga patronazhistët e Partisë Socialiste.
Hera e dytë kjo, brenda një jave, ku teksa ndiqet filli i trafikut të drogës, mbrihet pashmangshmërisht te partia në pushtet dhe lidhjet e saj me krimin, të cilin e përdor për blerjen e votave. Sikurse ishte edhe rasti i dy të arrestuarve të operacionit “Lugina”.

Por nuk mbaron me kaq!
Misioni i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës nuk ka qenë vetëm dëshmitar i momenteve të shpërndarjes së parave pranë qendrave të votimit. Apo, siç pohohet në raport, të presionit mbi votuesit, ku kanë kanë “vëzhguar se si një person tërhiqej me forcë drejt qendrës së votimit dhe instruktohej si të votonte.” Por ata vetë kanë pësuar presion, pasi kërcënimet nuk kanë munguar edhe ndaj ambasadores së një shtetit partner, takimi i të cilës u mbyll pasi një nga pjesëmarrësit u rrëmbye nga bandat në shërbim të regjimit.
Dhe po kaq i prerë siç është raporti mbi atë që ndodhi në 25 prill, është edhe me atë që ndodhi me shkeljen e marrëveshjes së 5 Qershrit. Për të cilën thueht se “procedura për ndryshimet e njënanshme, ishte e përshpejtuar, u bë me nxitim, pa konsultime, dhe krijoi paqartësi dhe pasiguri, si dhe vështirësi për zbatimin e ndryshimeve të njënashme.”
Dhe se “ndryshimet e njënashme u bënë 9 muaj para zgjedhjeve në kundërshtim me Kodin e Praktikave të Mira të Komisionit të Venecias, ku sugjerohet një periudhë 12 mujore për ndryshimet, sidmos për ndryshimet në sistem.”
Ky raport pra dëshmon se Asambleja e Këshillit të Europës pati sy për të parë atë që KAS-i dhe Kolegji Zgjedhor nuk duna të shohin. Ky raport dëshmon se Asambleja e Këshillit të Europës kërkon atë transparencë që KAS-i dhe Kolegji Zgjedhor i mohojnë shqiptarëve.
Ky raport dëshmon se ne duhet dhe do të bashkëpunojmë me partnerët tanë për të zhbërjen e masakrës zgjedhore të 25 prillit dhe për ndërtimin e një plarforme për të sjellë legjitimitetin dhe demokracinë në Shqipëri.

blank

“Shqipëria e dyta në botë për korrupsion”, Tabaku: Kjo është e vërteta që pasqyrohet nga Banka Botërore dhe BERZH

TIRANË

Deputetja e zgjedhur e PD Jorida Tabaku deklaron se Shqipëria është e dyta në botë për korrupsion, duke iu referuar raporteve të Bankës Botërore dhe BERZH. Tabaku shkruan se 3 herë më shumë korrupsion paguajnë bizneset shqiptare në raport me 8 vite më parë!

Sipas saj, korrupsioni është oksigjeni i kësaj mazhorance prandaj ajo stimulon pandershmërinë dhe paligjshmërinë.

“Një shtet i kapur nga korrupsioni, që fut duart në xhepat e sipërmarrjeve dhe qytetarëve.
Kjo është e vërteta e Shqipërisë që pasqyrohet edhe nga Banka Botërore dhe BERZH.
Të dytët në botë për korrupsionin, me zyrtarë që mbushin portofolet nga taksat e shqiptarëve dhe u heqin fitimet bizneseve të shqiptarëve.
3 herë më shumë korrupsion paguajnë bizneset shqiptare në raport me 8 vite më parë!
ky nuk është as raporti i vetëm dhe as raporti i fundit ndërkombëtar që tregon natyrën e vërtetë të regjimit të korruptuar që shqiptarët kanë përballë.
Korrupsioni është oksigjeni i kësaj mazhorance prandaj ajo stimulon pandershmërinë dhe paligjshmërinë.
Një regjim që vjedh zgjedhjet mund të ofrojë vetëm vjedhjen dhe korrupsionin si formë qeverisje!”, deklaron Tabaku.

blank

blank

Raporti i PACE, reagon PD: Evidenton elementet e masakrës elektorale të 25 prillit, presion dhe abuzim nga zyrtarët

Partia Demokratike reagon pas raportit të Asamblesë parlamentare të Këshillit të Europës për zgjedhjet e 25 prillit.

PD thekson se “Asambleja Parlamentare e KiE evidentoi elementet e masakrës elektorale të 25 Prillit nga regjimi Rama-Doshi”.

REAGIM I PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës evidenton elementët e masakrës elektorale të 25 Prillit nga regjimi Rama-Doshi.👇

Në raportin e vëzhgimit të zgjedhjeve, Asambleja Parlamentare konfirmon se:

❌ Zyrtarët publikë abuzuan pushtetin e funksioneve publike. Gjatë misionit kishte shumë raportime për ushtrim presioni ndaj votuesve, sidomos ndaj punonjësve të administratës publike për të votuar për partinë në pushtet.

❌ Delegacioni i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës është informuar nga qytetarë të ndryshëm, përfshirë edhe partitë politike, për një problem që është parë gjatë fushatës elektorale, në veçanti për blerjen e votave, presionet mbi votuesit, veçanërisht mbi nëpunësit civilë dhe keqpërdorimin e burimeve të administratës. Delegacioni i Asamblesë i dënon fuqimisht këto praktika dhe i bën thirrje autoriteteve kompetente në Shqipëri që të bëjnë çfarë është e mundur që të t’i japin fund këtyre parregullsive dhe të rrisin besimin e zgjedhësve në proceset zgjedhore.

❌ Gjatë fushatës elektorale media publikoi databazën me të dhënat personale e cila përdorej nga PS për të ushtruar presion. Rrjedhja e të dhënave sensitive personale, përfshirë preferencat politike të qytetarëve, janë shqetësim serioz dhe i bëjnë votuesit vulnerabël.

❌ Misioni vëzhgoi momente presioni mbi votuesit. Një person u pa teksa tërhiqte një tjetër drejt Qendrës së Votimit, pasi votuesi kaloi procedurën e verifikimit ai u mor me një anë dhe u instruktua si të votonte. Në të njëjtin Rajon u dëshmua një rast i shpërndarjes së parave pranë qendrave të votimit. Një tjetër ekip i Asamblesë Parlamentare vërejti propagandë elektorale për një parti gjatë votimit brenda një qendre votimi.

❌ Shkelja e marrëveshjes së 5 Qershorit krijoi paqartësi dhe pasiguri, si dhe vështirësi për zbatimin e ndryshimeve të njënashme. Procedura për ndryshimet e njënanshme, që dhunuan marrëveshjen e 5 Qershorit, ishte e përshpejtuar, u bë me nxitim, dhe pa konsultime. Ndryshimet e njënashme u bënë 9 muaj para zgjedhjeve në kundërshtim me Kodin e Praktikave të Mira të Komisionit të Venecias, ku sugjerohet një periudhë 12 mujore për ndryshimet, sidmos për ndryshimet në sistem.

blank

ONM-ja kërkon që të rrëzohet vendimi i KPK-së për Kryeprokuroren e Tiranës

VOA

Në Shqipëri, Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM), i rekomandoi të hënën Komisionerëve Publikë që të ankimojnë vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) për konfirmimin në detyrë të prokurores Elizabeta Imeraj, e cila drejton aktualisht Prokurorinë e Tiranës.

Rekomandimi i ONM-së erdhi ditën që KPK-ja publikoi vendimin e zbardhur për zonjën Imeraj, e cila ishte vlerësuar pozitivisht në të tria kriteret. Por ekspertët ndërkombëtar nga ana e tyre rekomandojnë që ankimimi duhet gjithashtu të përfshijë të tria kriteret. Vendimi i tyre nuk përbën ndonjë surprizë, duke qenë se gjatë seancave në KPK, ata ngritën dyshime të forta ndaj saj dhe mes palëve pati një përplasje të fortë.

Në dokumentacionin dërguar Komisionervë publikë nënvizohet se “në gjykimin e ONM-së, vlerësimi i duhur i fakteve dhe rishqyrtimi i të dhënave dokumentare do të bëjë që Kolegji i Posaçëm i Apelimit të rrëzojë vendimin e KPK-së dhe ta shkarkojë nga vazhdimi i mëtejshëm i detyrës”.

Duke u ndalur te pasuritë e zonjë Imeraj, ONM-ja shprehet se një kredi prej dy milion lekësh e marrë prej saj dhe bashkëshorti i saj, me të cilin është divorcuar në vitin 2019 “është tejet e dyshimtë. Subjekti i rivlerësimit dështoi të ofrojë dokumenta apo shpjegime të përshtatshme dhe KPK neglizhoi kryerjen e një hetimi të plotë”. Të njejtin gjykim, ONM-ja ka dhënë për një tjetër pronë të paluajtshme, ndërsa ngre pikëpyetje të shumta dhe mbi disa prona të tjera të saj dhe ish bashkëshortit.

Ndër argumentat që mbështesin rekomandimin për ankimin e vendimit të KPK në favor të prokurores Imeraj, ONM-ja përmend dhe një çështje që përfaqësuesit e saj e kishin ngritur dhe gjatë procesit në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Sipas ONM-së, për ish bashkëshortin dhe ish kunatin e saj, “ka të dhëna të forta se janë dënuar për Trafikim të qenieve njerëzore dhe organizim prostitucioni në Romë të Italisë në vitin 2002”. Zonja Imeraj e ka hedhur poshtë një fakt të tillë duke pretenduar se bëhet fjalë për dy persona të tjerë me të njejtët emra. Por sipas ONM-së koincidencat janë të mëdha, pasi “në rastin e ish bashkëshortit bëhet fjalë për datë lindje dhe muaj lindje të njejtë, ku ndryshon vetëm viti, ndërsa në rastin e ish kunatit të njejtën datëlindje si sosia e tij”.

Me tone kritike ndaj KPK-së, Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit shprehet se ky komision “dështoi të bënte një hetim të thelluar dhe të verifikonte kontaktet mes subjektit të rivlerësimit dhe dy personave të dënuar. ONM-ja kërkon me forcë një hetim më të thelluar mbi këtë çështje duke qenë se hetimi i KPK-së ishte i paplotë, shjegimet e zonjës Imeraj nuk ishin bindëse dhe një lidhje e tillë do të minonte qartësisht besimin në sistemin e drejtësisë”.

ONM-ja ngre gjithashtu dyshime të forta se divorci i prokurores nga bashkëshorti “ka qenë fiktiv, si një përpjekje për të distancuar veten nga veprimet e paligjshme të ish bashkëshortit e për ta shmangur këtë të fundit si objekt i kontrollit nga procesi i rivlerësimit. Kjo mënyrë sjelljeje, ngre pikëpyetje shumë serioze lidhur me standartet e saj etike dhe integritetin e saj moral. Si e tillë duhet konsideruar si një qëndrim joetik, i një niveli të tillë që kërcënon besimin publik në sistemin e drejtësisë”.

ONM-ja kritikon hapur qëndrimin që prokurorja Imeraj mbajti gjatë përballjes me përfaqësuesit e saj në seancat e KPK-së. “Një sjellje aspak profesionale, duke refuzuar t’i përgjigjet pyetjeve të Vëzhguesit Ndërkombëtar, apo duke u përgjigjur me një vrazhdësi dhe armiqësi të jashtëzakonshme. Vetëm kjo sjellje është një bazë e mjaftueshme për Komisionerët publik që të bëjnë ankimim, duke qenë se tenton të minojë besimin në sistemin shqiptar të drejtësisë”.

Sipas ligjit Komisionerët publikë kanë të drejtë të bëjnë ankim pranë Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, brenda 15 ditëve nga data e njoftimit të vendimit nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit. Deri tani në të gjithë rastet kur ONM-ja ka rekomanduar ankimim, Komisionerët e kanë marrë parasysh atë, duke iu drejtuar Kolegjit.

blank

“Harrova zarfin”, “Dajua do nji pozitiv”! Përgjimet e reja, si falsifikoheshin testet e Covid-it në Tiranë

TIRANË

“BalkanWeb” sjell të tjera pjesë të dosjes së Prokurorisë së Tiranës, ku dalin përgjimet e grupit që abuzonte me testet e Covid-19, të cilat nga bisedat rezulton se falsifikoheshin me bar-code të laboratorëve privatë në Tiranë.

Pjesë e grupit falsifikator, që u ndaluan me urdhër të Prokurorisë, janë edhe dy mjekët Klodian Muharremi dhe Marinela Kalaja, ku njëri punon në QSUT dhe tjetri në klinikë private.

Në përgjimet që sjell më poshtë “BalkanWeb” zbulohet mënyra se si bëheshin testet false të Covid-it, kundrejt pagesave të ndryshme. Ndërkohë, që në biseda të implikuarit flasin edhe për rripin e sigurimit të mjetit, ku thuhet se “kushton 4000 lekë”.

Pjesë nga përgjimet në dosjen e Prokurorisë:

12/06/2021, 8:10 pm – Thoma Thomagjini: Hajd se kena pun
12/06/2021, 8:13 pm – Rmedia: Erdha
12/06/2021, 8:18 pm – Thoma Thomagjini: Kur neser
12/06/2021, 9:06 pm – Rmedia:
12/06/2021, 9:06 pm – Rmedia:
13/06/2021, 4:23 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
13/06/2021, 4:24 pm – Thoma Thomagjini: Po hape mer cel
13/06/2021, 5:24 pm – Thoma Thomagjini:
13/06/2021, 5:24 pm – Thoma Thomagjini:
13/06/2021, 5:25 pm – Thoma Thomagjini: Boje pak
13/06/2021, 5:25 pm – Thoma Thomagjini: Tgjitha
13/06/2021, 5:27 pm – Thoma Thomagjini: 70
13/06/2021, 5:27 pm – Rmedia: Kartonat plus tamp.
13/06/2021, 5:27 pm – Thoma Thomagjini: Per ca folem mrom
13/06/2021, 5:28 pm – Thoma Thomagjini: Me ke do ja bosh
13/06/2021, 5:56 pm – Rmedia: GEN
13/06/2021, 9:26 pm – Thoma Thomagjini: Ku
13/06/2021, 9:26 pm – Thoma Thomagjini: J
13/06/2021, 9:26 pm – Thoma Thomagjini: E
13/06/2021, 9:40 pm – Thoma Thomagjini: Po fol mer
13/06/2021, 9:40 pm – Thoma Thomagjini: Jar
13/06/2021, 9:48 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
14/06/2021, 11:48 am – Thoma Thomagjini: Ma dergo
14/06/2021, 11:48 am – Thoma Thomagjini: Pak Alnet
14/06/2021, 11:48 am – Thoma Thomagjini: Pak shpejt
14/06/2021, 11:53 am – Thoma Thomagjini: Kopje
14/06/2021, 11:54 am – Thoma Thomagjini: Ma co dhe randox
14/06/2021, 11:54 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:55 am – Thoma Thomagjini: Dhe randox
14/06/2021, 11:55 am – Thoma Thomagjini: Ma dergo
14/06/2021, 11:55 am – Thoma Thomagjini: Me dergo dhe piperon
14/06/2021, 11:56 am – Thoma Thomagjini: Dhe at tjetren
14/06/2021, 11:56 am – Thoma Thomagjini: Sa lloje ke
14/06/2021, 11:56 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:56 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:56 am – Rmedia:
14/06/2021, 11:57 am – Rmedia: Kto jan
14/06/2021, 12:14 pm – Rmedia:
14/06/2021, 12:51 pm – Thoma Thomagjini: Jam ke dogana
14/06/2021, 12:52 pm – Thoma Thomagjini: Takohemi nqender
14/06/2021, 12:52 pm – Thoma Thomagjini: Mere dhe ate
14/06/2021, 12:52 pm – Thoma Thomagjini: Pim kafe
14/06/2021, 12:54 pm – Thoma Thomagjini: Mos mu vono
14/06/2021, 12:55 pm – Thoma Thomagjini: Se po mpret ai shoku kafe
14/06/2021, 1:14 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
15/06/2021, 8:03 am – Thoma Thomagjini: Mjes
15/06/2021, 8:04 am – Thoma Thomagjini: A je cu pim kafe
15/06/2021, 8:04 am – Thoma Thomagjini: Se kena pun
15/06/2021, 8:16 am – Rmedia: Hahahhha
15/06/2021, 8:16 am – Rmedia: Ok
15/06/2021, 8:16 am – Rmedia: Nisu
15/06/2021, 8:39 am – Thoma Thomagjini: O pipo
15/06/2021, 8:50 am – Thoma Thomagjini: A u çove
15/06/2021, 9:20 am – Thoma Thomagjini: A po vje
15/06/2021, 9:21 am – Rmedia: Po
15/06/2021, 9:22 am – Thoma Thomagjini: Kur
15/06/2021, 10:28 pm – Thoma Thomagjini:
15/06/2021, 10:29 pm – Thoma Thomagjini:
15/06/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
16/06/2021, 1:00 am – Thoma Thomagjini: Ejjj
16/06/2021, 1:00 am – Thoma Thomagjini: I kkom harru zarfin siper ke printeri🤦♂️
16/06/2021, 1:03 am – Rmedia:
16/06/2021, 1:03 am – Thoma Thomagjini: Posht i letre
16/06/2021, 1:03 am – Rmedia:

7.Biseda me shtetasin e quajtur G. D. me nr telefoni 0695545138 në këto biseda ka vetëm jo teste për Covid por i kërkon dhe raporte për rripin e sigurimit të automjetit të cilat janë gjetur në Hard Diskun e tij. Në bisedën e këtyre dy shtetasve Ronii thotë se për rripin kushton 4000 lekë. Bisedën për sa më sipër do e gjeni bashkangjitur.
21/05/2021, 6:25 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
21/05/2021, 6:25 pm – Rmedia:
21/05/2021, 6:25 pm – Rmedia:
08/06/2021, 12:27 pm – G. D. Ardit Sevo: Shoku arditit jam
08/06/2021, 12:27 pm – G. D. Ardit Sevo: Ketu jam ke interneti
08/06/2021, 12:27 pm – Rmedia: Po
08/06/2021, 12:27 pm – Rmedia: Më thuaj
08/06/2021, 12:27 pm – G. D. Ardit Sevo: Nje x desha
08/06/2021, 12:27 pm – Rmedia: Ok
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: E ke me vete
08/06/2021, 12:28 pm – G. D. Ardit Sevo: Po
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Ma kej aty
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Ik pij një kafe
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Se jam me një shol
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Shok
08/06/2021, 12:28 pm – G. D. Ardit Sevo: Mir po ja lej ketit cunit
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Dhe për 30 min ta mbaroj
08/06/2021, 12:28 pm – Rmedia: Ok
08/06/2021, 12:29 pm – G. D. Ardit Sevo: Ok rrofsh
08/06/2021, 3:22 pm – G. D. Ardit Sevo: E marove?
08/06/2021, 3:31 pm – Rmedia: Poooo
08/06/2021, 3:31 pm – Rmedia: Ke ate çunin
08/06/2021, 3:31 pm – Rmedia: 20 mijë leji
09/06/2021, 11:26 am – G. D. Ardit Sevo: Ta sjell dhe nje
09/06/2021, 11:26 am – G. D. Ardit Sevo: Per x
09/06/2021, 11:26 am – G. D. Ardit Sevo: Aty je?
09/06/2021, 11:26 am – Rmedia: Po
09/06/2021, 11:27 am – Rmedia: Sille
09/06/2021, 11:33 am – G. D. Ardit Sevo: Ok
09/06/2021, 11:43 am – Geri Dika Ardit Sevo: Ketu jam
09/06/2021, 1:31 pm – G. D. Ardit Sevo: K. S.
Atsia: K. S.
09/06/2021, 1:32 pm – Rmedia: Ok
09/06/2021, 3:56 pm – G. D. Ardit Sevo: E bone?
09/06/2021, 3:56 pm – Rmedia: Jam plazh
09/06/2021, 3:57 pm – Rmedia:
09/06/2021, 4:10 pm – G. D. Ardit Sevo: E mir tja kalosh bukur qeka full hahah
09/06/2021, 4:40 pm – Rmedia:
09/06/2021, 4:40 pm – Rmedia:
09/06/2021, 4:46 pm – G. D. Ardit Sevo: Ketu shi i modh
11/06/2021, 10:45 am – G. D. Ardit Sevo: Mgjes, si je? A e bone ate?
15/06/2021, 7:44 pm – G. D. Ardit Sevo: Missed voice call
15/06/2021, 7:45 pm – G. D. Ardit Sevo: Ma bej ate x
15/06/2021, 7:45 pm – G. D. Ardit Sevo: Dhe dy per rripin
15/06/2021, 7:45 pm – G. D. Ardit Sevo: Se me ke lon mas dore
15/06/2021, 7:45 pm – Rmedia: X ok
15/06/2021, 7:45 pm – Rmedia: Rripi ok
15/06/2021, 7:45 pm – Rmedia: 4000 ok
15/06/2021, 7:45 pm – G. D. Ardit Sevo: Dy rripa
15/06/2021, 7:46 pm – G. D. Ardit Sevo: Tjetri
15/06/2021, 7:46 pm – G. D. Ardit Sevo: F. D.
15/06/2021, 7:46 pm – Geri Dika Ardit Sevo: Emri babait F. D.
15/06/2021, 7:46 pm – G. D. Ardit Sevo: Kur te vi?
15/06/2021, 8:31 pm – Rmedia: Tani
15/06/2021, 8:32 pm – G. D. Ardit Sevo: Ok
15/06/2021, 9:39 pm – G. D. Ardit Sevo: Rripin ku e ke lon.

8.Shtetasi i shënuar si Agjencia X me nr telefoni 0698081849 i quajtur Xhoni ashtu si në bisedat e sipërpërmenduar i dërgon vazhdimisht foto id dhe mesazhe për tampona dhe tamponat kryesisht janë të Laboratorit X. Bashkangjitur këtij procesverbali do të vendosim dhe korespondecën përkatëse.
08/05/2021, 5:58 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
08/05/2021, 6:09 pm – Rmedia: Dalja tani?
08/05/2021, 6:18 pm – Agjencia X Xhoni 2: Po
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: O vlla po se pate ber
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vetem kte burrin bo
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se jan me pashaporte
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se su dashka
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Per kto vec me.letra
08/05/2021, 6:19 pm – Rmedia: Kë do
08/05/2021, 6:19 pm – Rmedia: Se i bona
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ate burrin
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: N. h.
08/05/2021, 6:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vetem
08/05/2021, 6:20 pm – Agjencia X Xhoni 2: Taksirat
08/05/2021, 6:20 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se sja kerkojne ktyre
08/05/2021, 6:20 pm – Rmedia: 13 copë
08/05/2021, 6:23 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ok
08/05/2021, 6:24 pm – Rmedia: Ta fshij
08/05/2021, 9:13 pm – Rmedia: You deleted this message
08/05/2021, 9:16 pm – Rmedia: You deleted this message
08/05/2021, 9:16 pm – Rmedia: 15 COPE
08/05/2021, 9:16 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ok
08/05/2021, 9:16 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshij
08/05/2021, 9:16 pm – Rmedia: OK
09/05/2021, 5:46 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma.bo tani
09/05/2021, 5:52 pm – Agjencia X Xhoni 2: Missed voice call
09/05/2021, 5:54 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma bo pak tani
09/05/2021, 5:54 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se e kam me shpejt
09/05/2021, 5:54 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma nis
09/05/2021, 5:54 pm – Rmedia: 1 min
09/05/2021, 5:58 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise shpejt
09/05/2021, 5:58 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se iku
09/05/2021, 5:58 pm – Agjencia X Xhoni 2: Trageti
09/05/2021, 6:00 pm – Rmedia: 17 copë
09/05/2021, 6:00 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshij
15/05/2021, 5:46 pm – Agjencia X Xhoni 2:
15/05/2021, 5:46 pm – Agjencia X Xhoni 2:
15/05/2021, 5:47 pm – Agjencia X Xhoni 2: Mi nis pak tko
15/05/2021, 6:02 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nisi
15/05/2021, 6:07 pm – Rmedia:
15/05/2021, 7:58 pm – Agjencia X Xhoni 2: Missed voice call
15/05/2021, 8:05 pm – Rmedia: 28 copë
15/05/2021, 8:12 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshij
15/05/2021, 8:59 pm – Rmedia: Mi ço
19/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X Xhoni 2:
19/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma.nis pak
19/05/2021, 6:18 pm – Agjencia X Xhoni 2: ??
19/05/2021, 6:18 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:35 pm – Agjencia X Xhoni 2:
19/05/2021, 8:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:43 pm – Agjencia X Xhoni 2: ??
19/05/2021, 8:43 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:44 pm – Rmedia: Nr kartës
19/05/2021, 8:44 pm – Rmedia: E ka para
19/05/2021, 8:46 pm – Agjencia X Xhoni 2:
19/05/2021, 8:48 pm – Rmedia: Po
19/05/2021, 8:49 pm – Agjencia X Xhoni 2: ??
19/05/2021, 8:50 pm – Agjencia X Xhoni 2: ??
19/05/2021, 8:50 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
19/05/2021, 8:51 pm – Rmedia: PO
19/05/2021, 8:51 pm – Rmedia: 1 SEK FIKS
19/05/2021, 8:53 pm – Agjencia X Xhoni 2: ???
19/05/2021, 8:53 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se nuk pret puna
19/05/2021, 8:53 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma.nis tani
19/05/2021, 8:53 pm – Rmedia:
20/05/2021, 7:31 pm – Agjencia X Xhoni 2:
20/05/2021, 7:31 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
28/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X Xhoni 2:
28/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X Xhoni 2: Mq nis pak
28/05/2021, 6:29 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nise
28/05/2021, 6:35 pm – Rmedia:
28/05/2021, 6:58 pm – Agjencia X Xhoni 2: O vlla
28/05/2021, 7:00 pm – Agjencia X Xhoni 2:
28/05/2021, 7:00 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vej cfshij
28/05/2021, 7:03 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ve mos ma vono
28/05/2021, 7:05 pm – Agjencia X Xhoni 2: ???
28/05/2021, 7:05 pm – Rmedia: Ok
28/05/2021, 7:06 pm – Rmedia: 1 sek
28/05/2021, 7:09 pm – Agjencia X Xhoni 2: *
28/05/2021, 7:09 pm – Rmedia:
28/05/2021, 7:11 pm – Rmedia: 5 COPE
30/05/2021, 5:00 pm – Agjencia X Xhoni 2:
30/05/2021, 5:17 pm – Agjencia X Xhoni 2: Boje po per sot
30/05/2021, 5:18 pm – Agjencia X Xhoni 2: Sot per sot
30/05/2021, 5:37 pm – Rmedia: …
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia:
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia: OK
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia: BERA DY TJERA
30/05/2021, 5:39 pm – Rmedia: PRANDAJ
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Po pse se bere.sot prt so
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Sot
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshike
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: E KE 72 ORE
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: PA MERAK
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: DO TA NDERROJ?
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Jo
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Leje
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: OK
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vec fshij
30/05/2021, 5:40 pm – Rmedia: 6 COPE
30/05/2021, 5:40 pm – Agjencia X Xhoni 2: Kut te them beje sot per sot
30/05/2021, 5:41 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se kam hall se fiksohen
30/05/2021, 5:41 pm – Rmedia: AHA
30/05/2021, 5:41 pm – Rmedia: OK
03/06/2021, 2:52 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 2:52 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 2:53 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia:
03/06/2021, 3:25 pm – Rmedia: Me 800 të reja copa
03/06/2021, 3:26 pm – Rmedia: 10 copë gjithsej
03/06/2021, 3:47 pm – Agjencia X Xhoni 2: 5 ishin
03/06/2021, 3:47 pm – Agjencia X Xhoni 2: Bohet 9
03/06/2021, 3:52 pm – Rmedia: Hahajaja
03/06/2021, 3:53 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 3:54 pm – Agjencia X Xhoni 2: Mbaroj me 7 se kam shum
03/06/2021, 3:54 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se dhe un lir i jap
03/06/2021, 4:21 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshij
03/06/2021, 4:30 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 4:30 pm – Agjencia X Xhoni 2: Mq nis dhe kte
03/06/2021, 4:57 pm – Rmedia:
03/06/2021, 4:57 pm – Rmedia: 10 copë
03/06/2021, 5:41 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 5:41 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 6:13 pm – Agjencia X Xhoni 2: Nisi
03/06/2021, 6:13 pm – Agjencia X Xhoni 2: …
03/06/2021, 6:13 pm – Rmedia: Ok
03/06/2021, 6:15 pm – Rmedia:
03/06/2021, 6:15 pm – Rmedia:
03/06/2021, 6:15 pm – Rmedia: 12 copë
03/06/2021, 7:24 pm – Agjencia X Xhoni 2:
03/06/2021, 7:56 pm – Agjencia X Xhoni 2: Jo iqe kte vlla
03/06/2021, 7:56 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se iku
03/06/2021, 7:56 pm – Rmedia: Ok
03/06/2021, 7:59 pm – Rmedia: Nqs ikin më thuaj të paktën.
03/06/2021, 8:02 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ngaqe e hoqa direkt
03/06/2021, 8:02 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vlla
03/06/2021, 8:02 pm – Agjencia X Xhoni 2: Prandaj
03/06/2021, 8:02 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se mendova
03/06/2021, 8:03 pm – Rmedia: Ok
03/06/2021, 8:03 pm – Agjencia X Xhoni 2: Jan hap 7 lab ktu na mbyten duke ul cmimet u bo sallate
04/06/2021, 8:20 pm – Agjencia X Xhoni 2:
04/06/2021, 8:21 pm – Agjencia X Xhoni 2: Mos ma vono
04/06/2021, 8:24 pm – Rmedia: Nr kartës
04/06/2021, 8:24 pm – Rmedia: Nuk duket
04/06/2021, 8:27 pm – Rmedia:
04/06/2021, 8:32 pm – Agjencia X Xhoni 2:
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia:
04/06/2021, 8:38 pm – Rmedia: 13 cope
05/06/2021, 4:56 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 4:56 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ma nis
05/06/2021, 5:00 pm – Rmedia:
05/06/2021, 5:16 pm – Agjencia X Xhoni 2: Fshijë
05/06/2021, 8:16 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 8:17 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 8:18 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 8:18 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 8:18 pm – Agjencia X Xhoni 2:
05/06/2021, 8:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Po mi vonove
05/06/2021, 8:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Me thuaj
05/06/2021, 8:19 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se nuk presin
05/06/2021, 8:19 pm – Rmedia: 7 min jam në dyqan
05/06/2021, 8:19 pm – Eni Travel Xhoni 2: Ok
05/06/2021, 8:20 pm – Rmedia: 3 min ato
05/06/2021, 8:20 pm – Rmedia: Thuja se jam tu u kthy
05/06/2021, 8:23 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ok
05/06/2021, 8:28 pm – Rmedia: ersha
05/06/2021, 8:28 pm – Rmedia: 2 min
05/06/2021, 8:29 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ajde pra
05/06/2021, 8:29 pm – Agjencia X Xhoni 2: Se i kam kru
05/06/2021, 8:29 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ktu
05/06/2021, 8:33 pm – Rmedia: PO TI COJ
05/06/2021, 8:35 pm – Rmedia:
05/06/2021, 8:36 pm – Rmedia:
05/06/2021, 8:37 pm – Agjencia X Xhoni 2: Dhe tjeter
05/06/2021, 8:37 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ja
05/06/2021, 8:37 pm – Agjencia X Xhoni 2: 3
05/06/2021, 8:38 pm – Rmedia:
05/06/2021, 9:35 pm – Rmedia: 17 copë
05/06/2021, 9:35 pm – Agjencia X Xhoni 2: 16😂
05/06/2021, 9:36 pm – Rmedia: E hoqa 1
05/06/2021, 9:36 pm – Rmedia: I binte 18
05/06/2021, 9:36 pm – Rmedia:
05/06/2021, 9:37 pm – Agjencia X Xhoni 2: Dje ishin 13 pra fhe 3 sot
05/06/2021, 9:37 pm – Rmedia: Deri te esma mici 8shim 13
05/06/2021, 9:38 pm – Rmedia:
05/06/2021, 9:39 pm – Rmedia:
06/06/2021, 8:45 am – Rmedia: +3=17
06/06/2021, 8:19 pm – Rmedia: Jam në dyqan
06/06/2021, 8:19 pm – Rmedia: Nqs ke mi ço
06/06/2021, 8:20 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ok
06/06/2021, 8:20 pm – Agjencia X Xhoni 2: Vlla
10/06/2021, 5:50 pm – Agjencia X Xhoni 2:
10/06/2021, 6:12 pm – Rmedia:
10/06/2021, 7:25 pm – Rmedia: 18 copë
12/06/2021, 5:49 pm – Agjencia X Xhoni 2:
12/06/2021, 6:12 pm – Rmedia:
12/06/2021, 6:13 pm – Rmedia: 20 copë
14/06/2021, 5:30 pm – Agjencia X Xhoni 2:
14/06/2021, 5:30 pm – Agjencia X Xhoni 2:
14/06/2021, 5:31 pm – Agjencia X Xhoni 2:
14/06/2021, 5:35 pm – Rmedia: Kur
14/06/2021, 5:35 pm – Rmedia: Tani?
14/06/2021, 5:46 pm – Agjencia X Xhoni 2: Po
14/06/2021, 5:57 pm – Rmedia: Ok
14/06/2021, 6:24 pm – Rmedia: Po ti çpj
14/06/2021, 6:25 pm – Rmedia: Çoj
14/06/2021, 6:30 pm – Rmedia:
14/06/2021, 6:30 pm – Rmedia:
14/06/2021, 6:30 pm – Rmedia:
14/06/2021, 6:31 pm – Rmedia: 3 copë që më mbete plus 3 tani = 6 copë
14/06/2021, 6:32 pm – Agjencia X Xhoni 2: Po cpaske qene zeroje m3 burr se ka dit prap
14/06/2021, 6:32 pm – Agjencia X Xhoni 2: 😁
14/06/2021, 6:32 pm – Agjencia X Xhoni 2: 3 mo
14/06/2021, 6:32 pm – Agjencia X Xhoni 2: Dite hene filloje mbar
14/06/2021, 6:34 pm – Rmedia: 5 COPE
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: OK
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: SE KAM LLOGARI DHE ME SHOKUN
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: MOS U MRZ
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: SAPO FOLA
14/06/2021, 6:35 pm – Agjencia X Xhoni 2: Me duhet per 6 mauj
14/06/2021, 6:35 pm – Agjencia X Xhoni 2: Muaj
14/06/2021, 6:35 pm – Agjencia X Xhoni 2: Ca folem shpar
14/06/2021, 6:35 pm – Rmedia: e marr vesh
15/06/2021, 6:41 pm – Rmedia:
15/06/2021, 6:41 pm – Rmedia: 6copë

9.Bisesa me shtetasin K. K. me nr telefoni 0699542345 ashtu si dhe në bisedat e sipërpërmenduara përmban biseda ku pasi i dërgohet pasaporta nga ky shtetas e veta edhe e nje të afërmi të tij nga ana e Ronit i dërgohet testi i Covid me logon e laboratorit X për shtetasit K. K. dhe I. K.
15/10/2018, 3:59 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 3:59 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 4:00 pm – K. K.:
15/10/2018, 4:00 pm – K. K.:
15/10/2018, 4:00 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 6:07 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 6:07 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 6:07 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 6:07 pm – K. K. 3:
15/10/2018, 6:08 pm – K. K. 3: Futi ne disk vlla dhe te vi ti marr kur ti besh gati
26/01/2019, 4:48 pm – K. K. 3:
26/01/2019, 4:48 pm – K. K. 3:
26/01/2019, 5:07 pm – Rmedia: Ça është kjo klajdo
26/01/2019, 6:17 pm – K. K. 3: O rono e lash printerin ke dyqani vetem amon ma shif sot se me duhet neser se me ate punoj qe prontoj boletat
26/01/2019, 9:05 pm – K. K. 3: O ron e pe ate o vlla
26/01/2019, 9:15 pm – Rmedia: Kerkon bojë
26/01/2019, 9:16 pm – K. K. 3: Si e do bojen ajo më te mbushur apo duhet me e ble
26/01/2019, 9:49 pm – Rmedia: De di
02/06/2021, 6:47 pm – K. K. 3:
02/06/2021, 6:47 pm – K. K. 3:
02/06/2021, 8:45 pm – Rmedia: Gati
02/06/2021, 8:58 pm – K. K. 3: Ok për 10 min erdha
02/06/2021, 8:59 pm – Rmedia: You deleted this message
02/06/2021, 8:59 pm – Rmedia: You deleted this message
02/06/2021, 9:00 pm – K. K. 3: Pse e hoqe më
02/06/2021, 9:00 pm – Rmedia: PRIT
02/06/2021, 9:14 pm – Rmedia: Dt8 pra 08.00 me 16.20
02/06/2021, 9:14 pm – K. K. 3: Ok perfekt
02/06/2021, 10:02 pm – K. K. 3: Hë më rono
02/06/2021, 10:50 pm – K. K. 3: Ktu ke lagja jom un
02/06/2021, 10:51 pm – Rmedia: hajde te oxhaku kryqezimi
02/06/2021, 10:51 pm – Rmedia: merr dhe 20 se ja dhashe
02/06/2021, 10:51 pm – K. K. 3: Nuk kom me ca me ardh a vjen dot ktej
02/06/2021, 10:54 pm – K. K. 3: Ke lagja jom
02/06/2021, 11:06 pm – K. K. 3: Missed voice call
02/06/2021, 11:07 pm – K. K. 3: Missed voice call
02/06/2021, 11:07 pm – K. K. 3: O ron pra keq e ka bo
02/06/2021, 11:07 pm – K. K. 3: Prap se ka regulli daten
02/06/2021, 11:08 pm – K. K. 3: Daten lart e ka bo posht e ka harru
02/06/2021, 11:08 pm – Rmedia: Ok
02/06/2021, 11:08 pm – K. K. 3: Ajde ron ajde
02/06/2021, 11:08 pm – K. K. 3: A o në terezi ai
02/06/2021, 11:08 pm – K. K. 3: Së paska menjen fare
02/06/2021, 11:08 pm – Rmedia: Ska prb
02/06/2021, 11:09 pm – Rmedia: Sr vjen vetë tani për 30 min
02/06/2021, 11:09 pm – K. K. 3: Ok
02/06/2021, 11:09 pm – Rmedia: E mbyll punën
03/06/2021, 12:47 am – Rmedia: KU JE
03/06/2021, 10:33 am – K. K. 3: O më ron
03/06/2021, 11:25 am – Rmedia: Po
03/06/2021, 11:28 am – K. K. 3: A te vi mç
03/06/2021, 11:28 am – K. K. 3: Më
03/06/2021, 11:28 am – Rmedia: Po
03/06/2021, 11:28 am – Rmedia: I ka sjell
03/06/2021, 11:29 am – Rmedia: Të çova zile mromë
03/06/2021, 11:40 am – K. K. 3: Ok se po vi
03/06/2021, 11:40 am – K. K. 3: Isha në gjum
03/06/2021, 11:41 am – Rmedia: Ok
03/06/2021, 12:11 pm – K. K. 3: O ron më thuj kur te vij
03/06/2021, 12:11 pm – K. K. 3: Dhe ma sill dhe ate pdf
03/06/2021, 3:00 pm – K. K. 3: O rono ma dergo pak ate pdf
04/06/2021, 3:32 pm – K. K. 3: O rono hë më lali ma dergo pra ato
04/06/2021, 3:32 pm – K. K. 3: Erdha ke dyqani nuk ishe
07/06/2021, 6:32 pm – Rmedia:
07/06/2021, 6:32 pm – Rmedia:

10.Në bisedën me shtetasin Igli Çela me nr telefoni 0694148124 në mënyrë të vazhdueshme edhe të përsëritur ka biseda për ti realizuar tampona të cilat janë me mbishkrimin Randox . Biseda do të gjendet bashkangjitur.
0/05/2021, 12:24 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
30/05/2021, 12:24 pm – Igli Çela:
30/05/2021, 12:25 pm – Igli Çela:
30/05/2021, 12:26 pm – Igli Çela:
30/05/2021, 12:26 pm – Igli Çela: Si kji
30/05/2021, 12:26 pm – Igli Çela: I dua shpejt se ne 2 eshte avioni
30/05/2021, 12:27 pm – Rmedia: Ok
30/05/2021, 12:36 pm – Rmedia:
30/05/2021, 12:36 pm – Rmedia:
30/05/2021, 12:36 pm – Rmedia: SHIFI DHE ME THUAJ
30/05/2021, 12:39 pm – Igli Çela: Ok
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela:
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Lali
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Si ato te fundit
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Ma co me pdf
01/06/2021, 2:05 pm – Igli Çela: Sot per nsr
01/06/2021, 2:09 pm – Rmedia: Ça ore
01/06/2021, 2:09 pm – Igli Çela: Nsr ne darke niset
01/06/2021, 2:09 pm – Igli Çela: Ne ore11 me tonen
01/06/2021, 2:10 pm – Rmedia: Mjes
01/06/2021, 2:10 pm – Igli Çela: Ne darke
01/06/2021, 2:10 pm – Igli Çela: Nsr
01/06/2021, 2:10 pm – Rmedia: Tani jam në mal të zi
01/06/2021, 2:11 pm – Rmedia: Nga darka t çoj pdf
01/06/2021, 2:11 pm – Igli Çela: Vetem mos harro
01/06/2021, 8:56 pm – Igli Çela: Lali
01/06/2021, 9:07 pm – Rmedia: Po
01/06/2021, 9:07 pm – Rmedia: Nuk harroj
01/06/2021, 9:07 pm – Igli Çela: Ok
01/06/2021, 9:07 pm – Igli Çela: Grz
01/06/2021, 11:07 pm – Igli Çela: Lali
01/06/2021, 11:08 pm – Rmedia: Dyqan jAM
01/06/2021, 11:10 pm – Igli Çela: Ok
01/06/2021, 11:28 pm – Rmedia: You deleted this message
01/06/2021, 11:31 pm – Igli Çela: Ditelindjen e ka october
01/06/2021, 11:31 pm – Rmedia: OK
01/06/2021, 11:32 pm – Rmedia:
01/06/2021, 11:45 pm – Igli Çela: Ok ështe
01/06/2021, 11:45 pm – Igli Çela: Nsr do vi te tak
01/06/2021, 11:45 pm – Igli Çela: Mire vlla
01/06/2021, 11:51 pm – Rmedia: Ok
04/06/2021, 7:41 am – Igli Çela: M gjes
04/06/2021, 7:42 am – Igli Çela: Te kam lene nje porosi te A. kamarierja e poppyt
04/06/2021, 8:51 am – Rmedia: Ok

11.Në bisedën e bërë me shtetasin Xhulio Senko Gjaçi me nr. telefoni 0693170506 në ndryshim nga bisedat e tjera ku kërkohet vetëm për tampona ose për raporte mjeko ligjore për rripa sigurimi në këtë bisedë kërkohet për dëshmi pnaliteti.Biseda e plotë do të gjendet bashkangjitur këtij procesverbali.
23/02/2021, 4:42 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
23/02/2021, 4:42 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Roni ca bone si je
23/02/2021, 4:42 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ore te te pyes deshmi penaliteti rregullojm dot ne 😜
23/02/2021, 4:53 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Apo veshtir si mhb
23/02/2021, 4:57 pm – Rmedia: Po
23/02/2021, 4:59 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Okj se do kaloj pastaj
23/02/2021, 7:06 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
23/02/2021, 7:06 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:05 am – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:05 am – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:06 am – Xhulio Senko Gjaçi: Do nji pozitiv dajua😜 e bejm dot se i esht merzit puna 😜
08/03/2021, 9:37 am – Rmedia: Hahaha
08/03/2021, 9:37 am – Rmedia: Data ora
08/03/2021, 9:37 am – Xhulio Senko Gjaçi: 1 moment
08/03/2021, 9:37 am – Rmedia: E daljes
08/03/2021, 9:38 am – Xhulio Senko Gjaçi:
08/03/2021, 9:38 am – Xhulio Senko Gjaçi: Punen ai e maro ne 7
08/03/2021, 9:39 am – Rmedia: Atëherë sonte në 19 e 40 me nesër në 19 e 10
08/03/2021, 9:39 am – Xhulio Senko Gjaçi: Po mir fix fare
08/03/2021, 9:39 am – Xhulio Senko Gjaçi: Kur ta mari ai sot
09/03/2021, 11:54 am – Xhulio Senko Gjaçi: Mbrojtje gjuhe c1 bejm dot ne laburatori jon
09/03/2021, 11:56 am – Rmedia: Pupupupupupu
09/03/2021, 11:56 am – Rmedia: 😱
09/03/2021, 12:00 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Bohet apo jo
09/03/2021, 12:08 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Apo veshtir
09/03/2021, 4:09 pm – Rmedia: Ik andej
09/03/2021, 4:20 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Hahahahhaha
09/03/2021, 4:21 pm – Xhulio Senko Gjaçi: H m se e do ai qe pyete mbrem
09/03/2021, 4:28 pm – Rmedia: Ok
09/03/2021, 4:28 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Behet thu
22/03/2021, 8:02 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Do ma besh nji leje te shpejt mu se jam ktu te ushtaraku me nji shok
22/03/2021, 8:02 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
22/03/2021, 8:02 pm – Xhulio Senko Gjaçi: AA009FF
22/03/2021, 8:04 pm – Xhulio Senko Gjaçi: ËDBRF52H77A946895
22/03/2021, 8:04 pm – Rmedia: Prit
22/03/2021, 8:05 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Okj zemra
22/03/2021, 8:17 pm – Xhulio Senko Gjaçi: A u bo
22/03/2021, 8:25 pm – Rmedia: Akoma
22/03/2021, 8:25 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Do dhe shum
22/03/2021, 8:42 pm – Rmedia:
22/03/2021, 8:42 pm – Rmedia:
22/03/2021, 8:48 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Je i modh fare
22/03/2021, 8:48 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Flm shum pz
22/03/2021, 9:10 pm – Rmedia: Puq
31/03/2021, 8:58 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 9:44 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:11 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:12 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:13 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
31/03/2021, 10:14 pm – Rmedia:
31/03/2021, 10:16 pm – Rmedia:
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Bisha do ma besh nji leje mu
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Dhe nji per G.
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Taksirat
15/04/2021, 8:43 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Te kam ra shum her ne qaf e di
15/04/2021, 8:44 pm – Rmedia:
15/04/2021, 8:49 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
15/04/2021, 9:44 pm – Xhulio Senko Gjaçi: U bo ajo leja😜
20/05/2021, 10:04 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Zemra ca bone
20/05/2021, 10:05 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ka mo kshu gjona magjike laboratori apo e kemi myll😜
20/05/2021, 10:11 pm – Rmedia: Jo
20/05/2021, 10:11 pm – Rmedia: Hapur
20/05/2021, 10:11 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Neser do te te bie pak ne qaf un😜
20/05/2021, 10:12 pm – Rmedia:
20/05/2021, 10:12 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Hahahhahahahhahahahahhahah
20/05/2021, 10:12 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Nga mi gje kto mace😜🤣
21/05/2021, 12:55 pm – Xhulio Senko Gjaçi:
21/05/2021, 12:55 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Te henen iken
21/05/2021, 12:55 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ne 10
21/05/2021, 12:56 pm – Rmedia: Mjes apo darkë
21/05/2021, 12:59 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Mjes
21/05/2021, 12:59 pm – Xhulio Senko Gjaçi: Ne dark te vij un

14.Është bërë kqyrja e bisedës me shtetasin Blerim Cibaku me nr telefoni 0676345272 dhe ka rezultuar biseda si më poshtë:
30/12/2020, 6:56 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even ËhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
30/12/2020, 6:56 pm – Blerim Cibaku:
30/12/2020, 6:57 pm – Blerim Cibaku: Dt 29.12.20
05/02/2021, 2:40 pm – Blerim Cibaku: Prsh
05/02/2021, 2:41 pm – Blerim Cibaku: Desha të të takoj
05/02/2021, 8:00 pm – Rmedia: Ku je
06/02/2021, 3:16 pm – Rmedia: Blero
06/02/2021, 3:23 pm – Blerim Cibaku: Nuk erdhi ai robshi
06/02/2021, 3:23 pm – Blerim Cibaku: Të shof car mund të të kerkoj
06/02/2021, 3:25 pm – Rmedia: Ok
10/03/2021, 9:33 am – Blerim Cibaku:
10/03/2021, 9:33 am – Blerim Cibaku:
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Prsh
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: ..
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Kur
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Nisja
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Sot pasdite
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Gati
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Të jene
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Neser nisen
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Në mjes
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Apo drekë nisen
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: 40/50 u kam thënë
10/03/2021, 9:34 am – Blerim Cibaku: Leke
10/03/2021, 9:34 am – Rmedia: Ok
10/03/2021, 9:35 am – Rmedia: Nisja
10/03/2021, 9:35 am – Blerim Cibaku: Prit të pys
10/03/2021, 9:35 am – Rmedia: Ora fiks më duhet
10/03/2021, 9:35 am – Rmedia: Që të bëj llogaritë
10/03/2021, 9:38 am – Blerim Cibaku: Pasnesër në orën 06
10/03/2021, 9:38 am – Blerim Cibaku: Nisen
10/03/2021, 9:39 am – Blerim Cibaku: Bëje për nesër
10/03/2021, 9:39 am – Rmedia: Sot në darkë për nesër në darkë
10/03/2021, 9:39 am – Rmedia: Ok
10/03/2021, 9:39 am – Rmedia: 19 e 20 dalja
10/03/2021, 9:39 am – Blerim Cibaku: Ok
10/03/2021, 9:39 am – Blerim Cibaku: Ti je mjeshtër
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: Rono
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: Tu jap nr atyre
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: Te vijnë të të tak vete
10/03/2021, 2:55 pm – Blerim Cibaku: ?
11/03/2021, 1:36 pm – Blerim Cibaku: I takove ato
11/03/2021, 1:37 pm – Blerim Cibaku: Mbaruan punë
11/03/2021, 1:37 pm – Blerim Cibaku: ?
11/03/2021, 1:37 pm – Rmedia: Po
11/03/2021, 1:37 pm – Blerim Cibaku: Të kënaqur besoj😀
11/03/2021, 1:37 pm – Rmedia: Ok
11/03/2021, 1:38 pm – Rmedia: Kur kalon ktej
11/03/2021, 1:38 pm – Blerim Cibaku: Nesër nga mëngjesi
11/03/2021, 1:38 pm – Blerim Cibaku: Ora 9
11/03/2021, 1:38 pm – Rmedia: Ok
11/03/2021, 1:38 pm – Blerim Cibaku: Sot kthehem vone
11/03/2021, 1:39 pm – Blerim Cibaku: Flasim
12/03/2021, 9:20 am – Blerim Cibaku: Mirmëngjes
12/03/2021, 9:20 am – Blerim Cibaku: Mjeshtër
12/03/2021, 9:36 am – Rmedia: Mjes
12/03/2021, 9:36 am – Rmedia: Si je
12/03/2021, 9:37 am – Blerim Cibaku: Ke kafja
12/03/2021, 9:37 am – Blerim Cibaku: Jam
12/03/2021, 9:44 am – Rmedia: Ku me
06/05/2021, 12:46 pm – Blerim Cibaku:
06/05/2021, 2:15 pm – Rmedia: Kur
06/05/2021, 2:16 pm – Blerim Cibaku: Me dt 08 nisen me traget
06/05/2021, 2:16 pm – Rmedia: Ora
06/05/2021, 2:16 pm – Blerim Cibaku: Të pys
06/05/2021, 2:16 pm – Rmedia: Ok
06/05/2021, 2:18 pm – Blerim Cibaku: Me dt 08. Në darkë
06/05/2021, 2:18 pm – Blerim Cibaku: Ora 20

blank

Dosja ‘339’, mbyllet gjykimi për krimet zgjedhore të 2017-ës, ja sa vite burg morën 21 komisionerët

Mbyllet gjykimi për dosjen 339 në gjykatën e Durrësit. Gazetarja Klodjana Haxhiaj raporton për ‘BalkanWeb’ se janë dënuar me burg 21 komisionerët e Shijakut për akuzat e krimeve zgjedhore të ngritura nga prokuroria për zgjedhjet e vitit 2017.

Mësohet se prokuroria e përfaqësuar nga Afrim Shehu kërkoi dënim me burg dhe gjykata vendosur t’i shpallë fajtorë për akuzat.

Ndërkohë, disa prej të pandehurve kanë pranuar fajin dhe kanë përfotiar ulje me 1/3 e dënimit.

EMRAT:
Shpëtim Marku, denohët 2,6 vjet ulet ne 1.8 vjet
Redi Hysa, 2.6 vite, i mbeten 1.8 vite
Indrit Bici, 2.6 vjet, i mbeten 1.8
Orkida Lala, 1.6 vite, mbeten 1 vit nga gjykimi i shkurtuar.
Jakup Bregu, 2.6 vite, i mbeten 1.8
Qemal Domi dënohët me 3 vite burg, i mbeten 2 vite plus 4 vjet me kusht
Qemal Domi, dënohët me 1.6 vite, i mbetet 1 vit
Amarild Zeza, dënohet me 4 .6 vite burg, i mbeten 3 vjet

Të gjithë të tjerët janë dënuar me tre vjet heqje lirie iu mbeten 2 vjet denim nga gjykimi i shkurtuar.
Pervec denimit me burg gjykata Durrës ka vendosur te denoje edhe me heqjen e te drejtës se ushtrimit te funksioneve publike per 5 vjet te gjithë ish komisionereve.

21 komisionerë të përfshirë të partive kryesore dhe më të vogla, PS, PD, LSI dhe PR, 8 janë në arrest shtëpie. 14 prej tyre janë nga opozita (PD, LSI, PR) dhe 7 nga PS. Mësohet se 11 nga komisionarët janë në burg, 8 janë në ‘arrest shtëpie’ dhe 3 po hetohen në masën ‘detyrim paraqitje’. I hetuari i 22-të është një qytetar, që akuzohet se ka votuar në emër të personave të tjerë që kanë qenë në emigrim, jo në Shqipëri.

Sipas SPAK, që udhëhoqi hetimet ne vitin 2020, në qendrën e votimi në Shetel, ata kanë lejuar me dashje persona të tjerë të cilët janë paraqitur pranë tyre dhe kanë votuar në emër të votuesve të tjerë. Prokuroria e Posaçme thotë se ka provuar se në këtë qendër votimi është votuar për 22 persona të cilët nuk kanë qenë në Shqipëri, ditën e zgjedhjeve.

I njëjti skenar është zbatuar edhe në dy qendrat e votimit në fshatin Rubjek. Në njërën prej tyre është votuar për 7 shtetas që nuk kanë qenë në Shqipëri ndërsa në tjetrën për 23 persona, edhe ata jashtë vendit tonë ditën e zgjedhjeve.

I përfshirë ka qenë edhe shtetasi Armelin Zeka, që ashtu si edhe komisionerët zgjedhor akuzohet për veprën penale të “Votimit më shumë se një herë ose pa u identifikuar.

Komisioni i Qendrës së Votimit nr.1508
Shpëtim Stafa-PD-kryetar
Elidon Stafa-PS-kryetar
Ramiz Tuda-PS
Alfred Marku-PD
Ervis Biba-PD
Emilijan Tuda-LSI
Redi Hysa-PR

Komisioni i Qendrës së Votimit nr.1335
Bashkim Allushi-PS-kryetar
Jakup Bregu-PD-sekretar
Altin Lala-PS
Kasem Lala-PS
Kujtim Uruçi-PD
Zyhra Lala-LSI
Qemal Domi-PR

Komisioni i Qendrës së Votimit nr.1336
Basir Bregu-PD-kryetar
Indrit Bici-PS-sekretar
Agim Lala-PS
Qazim Lala-PD
Oriada Lala-LSI
Bujar Sula-PD
Mehdi Lala-PR


Send this to a friend