VOAL

VOAL

Elmi Berisha nuk është as ligji dhe as maliqi, për të vendosur censurë – thjesht rri i pavotuar në krye të Vatrës – Nga Agustin Mirakaj, Vatra Manhattan Branch

June 6, 2023
blank
Send this to a friend