VOAL

VOAL

Dëshmia e trishtë e Petro Markos: “Ndërsa të dy ishin dënuar me vdekje dhe prisnin ekzekutimin, aty hynë hetuesit xhelatë të pashpirt, të cilët u thanë…”

March 17, 2023
blank
Send this to a friend