VOAL

VOAL

DASHURIA DHE NJERIU ME FLATRA (Romani i shkrimtarit Visar Zhiti në Rumani) TRAGJEDIA E THEKSHME QË DËGJIMI NUK E PERCEPTON. Nga Prof. Dr. Adrian Lesenciuc

April 11, 2024
Send this to a friend