VOAL

VOAL

“Ç’më tha Enveri ditën kur u arrestua Koçi Xoxe, dhe si ua dorëzoi dokumentin sekret sovjetikëve”- Dëshmia e rrallë e ish-ministrit të Punëve të Brendshme

January 26, 2023
blank
Send this to a friend