VOAL

VOAL

Berisha: SIAC nuk ka shqyrtuar mijëra faqe prova të mia, ka mbështetur vendimin e Sekretares bazuar në lajme të rreme të medias së Soros dhe kundërshtarëve të mi politikë

June 18, 2024
Send this to a friend