VOAL

VOAL

Arkitekti kryesor i planeve djallëzore të luftës dhe të shkatërrimeve në Ukrainë dhe Evropë është Vladimir Putini- Nga SKËNDER MULLIQI

February 25, 2024
Send this to a friend