VOAL

VOAL

(Video) Aleksandër Peçi tregon se tek Gjeneral Gramafoni është censuruar epilogu i filmit – dhe e sjell muzikën për publikun bashkë me opinione rreth saj

May 9, 2023
blank
Send this to a friend