VOAL

VOAL

“Unë operativi i Sigurimit të burgut të Burrelit, që bashkëjetova me ‘armiqtë e popullit’ dhe…”, dëshmitë e Piro Nuredinit që vdiq në “aksident” një ditë para daljes së librit të tij!

May 25, 2023
blank
Send this to a friend