VOAL

VOAL

“Udhëheqësit e partisë duhen vrarë”, revolta e kapterit të policisë që e çoi në litar: Kur të jem roje, mendoj t’i vë zjarr Komitetit dhe të arratisem në Greqi

December 3, 2023
Send this to a friend