VOAL

VOAL

“Udhëheqësi i lartë i PPSh qëlloi për derra të egër, por saçmet kapën shokun tonë dhe kur e hipëm në makinën e tij…”- Dëshmia e inspektorit të Rezervatit të Velipojës

January 22, 2023
Send this to a friend