U shua në moshën 96 vjeçare regjizori i shquar Fraco Zeffirelli –

Regjizori i famshëm Franco Zeffirelli vdiq sot në shtëpinë e tij romake në Via Appia. Ai lindi në Firence më 12 shkurt 1923 dhe kishte qenë i sëmurë për disa kohë. Student në Akademinë e Arteve të Bukura dhe Fakultetin e Arkitekturës të qytetit të tij, në vitin 1946 u transferua në Romë ku debutoi … Continue reading U shua në moshën 96 vjeçare regjizori i shquar Fraco Zeffirelli –