VOAL

VOAL

“U arrestua më 1986, pas refuzimit të votës për kandidatin lokal të Partisë Komuniste dhe dënua me 10 vjet burg”- Shkrimi i “New York Times”: Një dëshmitar i identifikuar si “J”…

June 7, 2024
Send this to a friend