VOAL

VOAL

Teknikë e shërbimit sekret sovjetik- Deklarata ‘bombë’ e aktivistit: Navalny-n e mbajtën në të ftohtë dhe e vranë me një grusht në zemër

February 21, 2024
Send this to a friend