VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: spiune holandeze

Më 15 tetor 1917 u pushaktua spiunia legjendare Mata Hari

By | October 15, 2018

Më 7 gusht 1876 lindi Mata Hari, konteshë, kërcimtare dhe spiune holandeze që i shërbeu Gjermanisë

By | August 7, 2018