VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: seksuale

Për viktimat e dhunës seksuale kërkohet drejtësi nga Kombet e Bashkuara

By | April 8, 2019

Harvey Weinstein do t’i dorëzohet policisë

By | May 25, 2018

Francë, 81 për qind e grave janë të ekspozuara ndaj ngacmimit fizik ose verbal

By | April 11, 2018

Debati rreth ngacmimeve seksuale në Kongresin amerikan

By | December 9, 2017

SHBA: Ish-kongresmeni Weiner u dënua me 21 muaj burg

By | September 25, 2017

Më shumë se 500 djem janë abuzuar në shkollën katolike gjermane

By | July 18, 2017

HOROSKOPI 23 NËNTOR 2016

By | November 23, 2016

Nxënësit, viktima të ngacmimeve dhe dhunës seksuale

By | November 17, 2016

Dy gra të tjera akuzojnë Trumpin për ngacmime të padëshiruara seksuale

By | October 15, 2016

Reagime të forta të republikanëve kundër kandidatit Donald Trump

By | October 8, 2016